συμφωνώ με chrisp το πρόγραμμα αυτό είναι ότι καλύτερο.Κακά τα ψέμματα όλοι για big 4 πάνε
ChrisP έχουν να φύγουν κάτι τόνοι σάπιο Hot Dog και μερικά γαλόνια νερού, οι βρωμικατζήδες και οι μαιμουδομπλουζάδες απέξω κλέφτες θα γίνουν? Θα τους φας 4 ώρες για να δεις συναυλία σαν άνθρωπος?
Εγω ρωταω την δικη σου αποψη και οχι «τι ζηταει το κοινο»…
Edit: απευθυνομαι σε εσενα γιατι μιλας με επιχειρηματα.
Κατα τα αλλα εχεις ενα ωραιο line up στην πρωτη σκηνη και εχεις καταδικασει την δευτερη. Ξεχνας οτι ο Mustaine δεν θα δεχθει ποτε να ανοιξει τους slayer και kery king τους megadeth. Αρα πρεπει να τους βαλεις απεναντι. Οι megadeth θα παιζουν με μισο κοσμο γιατι η πιτσιρικαρια θα ειναι στην 2η σκηνη. Οι stone sour οσο και αν δεν τους εχουν πολλοι σε εκτιμηση, εχουν μεγαλυτερο κοινο απο anthrax και ας ειναι 30 χρονια μπαντα. (οπως οι nevermore μαζευουν περισοτερο απο τους Annihilator). Δεδομενο οτι εχεις metallica μεσα σιγουρα μαζεψες μικρες ηλικιες.
Αυτό που λες όμως γίνεται στα άλλα sonisphere…
Εχεις παραδειγμα σε sonisphere με δυο σκηνες;
Μια σκηνη και να αρχιζει μετα τις 5 αυτο ειναι το σωστο. Ουτε 2 σκηνες και να τρεχουμε πανω κατω ουτε νταλα ηλιος στη μαπα μας ουτε haters γιατι απλα θα ερχοντουσταν αργοτερα μονο για το big 4.
Βασικά συμφωνώ ότι η ώρα των Anthrax είναι λάθος αλλά αυτό είναι προσωπική προτίμηση.
Όσο για την θεωρεία συνομωσίας που λέει ότι το πρόγραμα είναι έτσι για να τα βγάλει ο Λώρης από τις καντίνες, ήμαρτον…
Άπαξ και πας σ’ ένα φεστιβάλ πας για την όλη φάση όχι για την μία μπάντα που σ’αρέσει. Αυτό δεν καταλαβαίνει ο Έλληνας φοβάμαι. Από το lineup του Sonisphere ελλάδος οι μόνοι που θέλω να δω είναι οι Megadeth αλλά όχι τόσο ώστε να δώσω 85?. Οπότε επιλέγω να μην πάω. Αν όμως πήγαινα, ναι θα πήγαινα από το πρωί να αράξω στα γρασσίδια, να πιω τις μπύρες μου και να κόβω βόλτες όπως και κάνω σε άλλα φεστιβάλ και όπως βλέπω την πλειοψηφία του κόσμου να κάνει σε φεστιβάλ εξωτερικού.
Κι επειδή κάποιος θα πει περί επαρχείας και πούλμαν, όκ σ’ αυτό έχετε απόλυτο δίκιο…
Μα το θέμα δεν είναι η δική μου άποψη!
Είναι το να δει η εταιρεία προς τα πού συγκλίνουν οι ατομικές απόψεις καθενός από το κοινό που θα της δώσει τα λεφτά του, ώστε να κοιτάξει να το ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
Τώρα σε αυτό, εφόσον γίνεται σε άλλα σόνισφηρ, μπορεί να γίνει και εδώ πιστεύω ανεξαρτήτως μιας ή δύο σκηνών. Και στην τελική εφόσον τελικά μιλάμε για 7 μπάντες μόνο (καλά είμαστε 13 μέρες πριν το φεστ και ακόμα υπάρχει ΤΒΑ μπάντα, ασχολίαστο αυτό) ας είχαν μια σκηνή.
Το αν θάβεται η 2η σκηνή, τι να κάνουμε, συμπληρωματική είναι έτσι κι αλλιώς. Ας πούμε απλά ότι θα φέρει 2 χιλιάδες κόσμο παραπάνω.
Γενικά πάντως το θες με μια σκηνή? Το θες με 2? Θες Slayer και Megadeth χωριστά? Σου φτιάχνω όπως και νάχει πρόγραμμα που να ξεκινάει στις 4. Εδώ βγάζαμε υπηρεσίες και άδειες στον ΕΣ, στα σόνισφηρ θα κολλήσουμε? 8)
Ναι ρε φίλε! Μαζί σου!
Αλλά να είναι και τα φεστιβάλ όπως του εξωτερικού, με 20+ μπάντες να δουμε όποιες θέλουμε, να αράξουμε και στα γρασίδια μας να πιούμε και τις μπύρες μας. Εδώ με 7 μπάντες μέσα σε 11μιση ώρες μας κοροϊδεύουν.
Και σωστός για το από κάτω.
Sonisphere Τσεχίας:
APOLLO STAGE
METALLICA 23:00 - 01:00
ALICE IN CHAINS 21:00 - 22:15
SLAYER 19:15 - 20:30
MEGADETH 17:45 - 18:45
ANTHRAX 16:15 - 17:15
DEVILDRIVER 15:00 - 15:45
PANIC CELL 14:00 - 14:30
SATURN STAGE
RISE AGAINST 21:20 - 22:35
STONE SOUR 19:40 - 20:50
THERAPY? 18:05 - 19:15
FEAR FACTORY 16:35 - 17:35
VOLBEAT 15:20 - 16:05
DEBUSTROL 14:15 - 14:50
SHOGUN TOKUGAWA 13:15 - 13:50
Που το βρίσκω και σωστότερο πρόγραμμα μεν αλλά με επικαλύψεις δε…
Αμα κανει αυτο το πραγμα ο κοσμος θα ερχονται δυο δυο τα φορεια.Απο το πρωι μεσα στον ηλιο και με τα πιτ together με τις μπυρες που θα εχουν πιει αντε γεια #-o εκτος αμα εχουν βαλει κανενα τεντοπανο
Δεν μπορεις ουτε καν να εχεις πληρη αποψη για το τι θελει ο κοσμος που θα παει γιατι δεν εχεις επαρκες δειγμα για στατιστικη. Οποτε η προσωπικη αποψη του καθενως εκφραζεται εδω μεσα και ισως μια εκτιμηση για την γενικη.
Αν δεις υπαρχουν και αρνητικες και ουδετερες και θετικες αποψεις.
Εγω θελω να καταληξω στο οτι καποιοι εχουν εμπαθεια προς την didi και γραφουν απλα για να κανουν αντιπολιτευση(που στο τελος θα πανε στο live). Αυτοι οι τυποι με κουραζουν. Εχουμε φτασει να γραφουμε 40 σελιδες off topic για να καταληξει στο εξης. Δεν θες, μην πας… Μην ξαναπας… Και ρωτησα κατι απλο και κανενας δεν απαντησε. Αν οι Anthrax αλλαζαν με τους Stone sour ειναι ολα ενταξει;
Για το δευτερο σκελος με το επιλοχαδικο σε νιωθω…
Υπάρχουν περιοχές στο Terravibe με σκιά, απλά είναι μακριά από τις σκηνές…
Α, κι είπαμε να πίνουμε μπύρες όχι να γίνουμε Άγγλοι στο Φαληράκι, έτσι?
E, νομίζω ότι αυτή η γενική εκτίμηση ότι η πλειοψηφία θέλει να δει big-4 είναι ασφαλής εκτίμηση. Επομένως αν οι Anthrax άλλαζαν με τους Stone Sour, θα ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα αν και πάλι το πρόγραμμα θα ήταν ό,τι νάναι. Θα ήταν βέβαια και κρίμα για τα παιδιά που θα ήθελαν να τους δουν, γι αυτό και για μένα το φεστ θα έπρεπε να αρχίζει στις 4.
Αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν θα πάω, γενικές παρατηρήσεις κάνω.
Μακάρι να μείνουν ικανοποιημένοι όσοι πάνε.
πασο… Παιρνω πισω το θεμα διαμαχης king- mustaine…
Φανταστηκα την δευτερη σκηνη με down και lamb of god… Κολαση…
Εμενα μου αρεσουν τετοια πανηγυρακια να ξεκινανε απο το πρωι. Το προγραμμα δεν το εβγαλε η didi αλλα εμενα δεν με χαλαγε ετσι κι αλλιως γιατι ειχα κανονισει απο την αρχη να παω στις 12:00.
Κατι σχετικοτερο… Κανα playlist απο anthrax τελευταια υπαρχει;
Παιδια εγω που δεν κραζω την Didi απλα για να το κανω, μου φαινεται μεγαλη μαλακια το προγραμμα… Για την τιμη του εισιτηριου ας πουμε ειχα πει οτι ειναι λογικη… Αλλα για το προγραμμα, δεν μπορω με τιποτα να το πω αυτο… Ο περισσοτερος κοσμος για Big 4 θα παει… Πως θα δει Anthrax ο αλλος αν δουλευει που παιζουν στη 13.00? Μπορουσαν να το κανουν πολυ καλυτερο και χωρις να παιζουν μπαντες ταυτοχρονα και με 1 και με 2 σκηνες… Αυτο που επελεξαν ειναι το λιγοτερο ηλιθιο… Και στην τελικη ναι, ας αλλαξουν Anthrax με Stone Sour… Οι Anthrax δεν ειναι στους Big 4 ή κανω λαθος?
@Arg0 Αμφιβαλλεις οτι γινεται πιο νωρις για να βγαλουν περισσοτερο κερδος οι καντινες κτλ?
Edit Δεν υπαρχει προσφατο setlist των Anthrax…
Ναι.
Θα πει ο Λώρης σε ολόκληρο production team ξενων ότι θα πάνε από τα χαράματα στο Terravibe για να πουλήσει αυτός 5 μπύρες παραπάνω κι οι ξένοι θα του πουν “Nai, re Nikos! Ki emeis mazi sou!”
Ήμαρτον…
Ολοι αυτοι μαζι να ερχονταν πλην των Muse ουτε 1000 ατομα δεν θα μαζευαν.Αυτη ειναι η διαφορα με την Αμερικη.:-k
Αυτό είναι αστείο που λες.
αν αντι για 1000 πει 5000 θα είσαι εντάξει? ή μήπως θες να θυμηθούμε τι προπώληση έκαναν οι killers?
ζείτε στην ελλάδα παιδιά, μην το ξεχνάτε…