Μα ποιά άλλη μπάντα στην Ελλάδα (πέρα απο Scorpions, Maiden, Metallica, Placebo και καμιά δυό άλλες) μαζεύουν πάνω από 5000 κόσμο?
εντάξει τώρα τα παραλές… κοιτώντας στα γρήγορα τα αποκόμματα που έχω καδραρισμένα μπροστά μου σου προσθέτω ACDC, DEPECHE MODE, LENNY KRAVITZ, LINKIN PARK, MADONNA, MANU CHAO, μέχρι και ο MARK KNOPFLER τον είχε γεμίσει τον λυκαβυτό!
να έλεγες "Μα ποιά άλλη μπάντα στην Ελλάδα (πέρα απο Scorpions, Maiden, Metallica, Placebo και καμιά δυό άλλες) μαζεύουν πάνω από 10000 κόσμο"να πω εντάξει έχει ένα δίκιο…
όσο τα ραδιόφωνα συνεχίζουν να μας βομβαρδίζουν με τα ελαφρολαικοσκυλάδικα μην περιμένεις να εκτιμήσει ο έλληνας νέα ονόματα σαν αυτά που αναφέρθηκαν πιο πριν…
:eek::eek::eek:
Ναι οκ μαγκες. Δηλαδη η Ντιντι δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ στην καταρτιση του προγραμματος ε? Δηλαδη ποιος ακριβως ο ρολος τους σαν διοργανωτες? Το Promotion και το τσεπωμα τον χρηματων?
Ακομα και ΑΝ ειναι ετσι, αφου ετσι θελετε, γιατι ακριβως δεν εχουμε δικαιωμα να κραζουμε? Μηπως εχει κανεις σας την αυταπατη οτι το προγραμμα θα ειναι το μονο μειονεκτημα του φεστιβαλ? Δεν εχει δωσει η συγκεκριμενη εταιρια δειγματα προτερου εντιμου βιου για να δικαιλογειται η οποια αισιοδοξια.
Εχω φαει στη μαπα δεκαδες συναυλιες της συγκεκριμενης εταιριας. Ειπα να απεχω μια 2ετια απο τα “δρωμενα” του Terra Vibe μπας και βελτιωθουν τα πραγματα… Και τωρα την πρωτη φορα μετα απο καιρο που αποφασιζω να ξαναπαω βλεπω τα καραγκιοζιλικια αυτα. Προφανως ο κυριος Λωρης ηταν ο ΜΟΝΟΣ που υπεγραψε αναλογο συμβολαιο με τους Anthrax.
Αυτη τη φορα ειχα πραγματικα αφησει την οποια προκαταληψη πισω μου και ειχα αρχισει να βλεπω τα πραγματα με θετικο τροπο κυριως λογο της συνδιοργανωσης (?) του Φεστιβαλ. Ομως δεν σ’αφηνουν να αγιασεις ρε πουστη μου. Ναι και γω ειμαι απο αυτους που κραζουν και θα παω (μπορει). Ομως δεν ειμαι απο αυτους που κραζουν ΣΥΝΕΧΩΣ και πανε ΣΥΝΕΧΩΣ. Δεν εχω μαθει να γλειφω εκει που φτυνω… Αν απο την αλλη ειναι η πρωτη σας φορα που πατε στο χωραφι μαλλον δικαιολογειται η υπερβολη την οποια βλεπετε στα λεγομενα οσων “κραζουν”.
Οποιος θελει να μην αντιδραει δικαιωμα του. Δικαιωμα του να μην αντιδρα και για οτιδηποτε του δινουν ή του παιρνουν στη ζωη του. Ομως ας μην κλαιγεται ΜΕΤΑ…
Και οι Pearl Jam είχαν μαζέψει 10.000+
loooooooooooooooooooooool!πεθανα!!!:lol::lol: ηταν γαματο!
παιδια παιζουν playlists απο anthrax metallica slayer?..οχι για μενα,για μια φουκαριαρα που με ρωτησε!!
Ε οχι ρε φιλε αυτα τα συγκροτηματα που σου ανεφερα δεν ειναι γνωστα μονο στην αμερικη αλλα και στην ελλαδα οποτε δεν ισχυει αυτο.
Και το οτι οι ACDC Mark knopfler γεμισαν τον λυκαβητο με επιβαιβαιωνεις οτι ειμαστε υποστηρικτες των κλασσικων συγκροτηματων και δεν υποστηριζουμε καινουγια ονοματα παρα δεχομαστε να σκαμε 100 ευρα για να παμε στα συγκροτηματα/καλιτεχνες που ανεφερες και δεν σκαμε 10 ευρω για αλλα συγκροτηματα διοργανωσεις.Nα μην γυρισουμε την πλατη μας στην παραδοση αλλα οχι τοσο χρημα για μια μπαντα οτι ονομα και αν εχει. Ατομα πεινανε και οι ACDC βγαλανε 90 εκατομυρια να τα φανε σε κουλουρακια αισχος.
Περίμενε 4 μέρες για το πρώτο Sonisphere για να έχουμε μια εικόνα από playlists γιατί μέχρι τώρα ότι έχουμε είναι από solo συναυλίες!
Ρε συ αυτο ειναι ανεφικτο, δεν μπορει να τελειωσουν οι Slayer και μετα απο μιση ωρα να βγουν στην ιδια σκηνη οι Metallica, γι’αυτο γινεται ολη η ιστορια με τις δυο σκηνες, γιατι καλως η κακως αυτες οι μπαντες θελουν 1+ ωρα για να προετοιμασουν την σκηνη για το show τους.
thnxxx!εχεις δικιο! πφφ δινω και εξεταστικη και δεν μπορω να διαβασω εχω το μυαλο μου εκει…
Πηρα επιτελους και εγω εισητηριο…!13 μερες ακομα ρεεε!8)
Δεν ειναι ακριβως οπως το λες, το production team θα ειναι απο νωρις εκει ουτως ή αλλως, ετσι και αυτος βαζει τους Anthrax στη 13.00 και πουλαει περισσοτερες μπυρες και φαγητα κτλ… Εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι και αυτος ενας λογος για το ηλιθιο προγραμμα… Ελλαδα ειμαστε…
ναιιιιιι. το εβλεπα τοσο μακρια και τωρα μολις σε δυο βδομαδες ειναι η συναυλιαρα
warming uuup guys warming up!
Καλά καλά φωνάξτε όσο θέλετε… η σκέψη ήταν η εξής:
“Θα βάλω Άθραξ από τις 1 και μετά καινό για 2 ωρίτσες για να κινηθεί το χρήμα και μετά όπως να’ναι οι άλλοι! Μαλακία έ; Κάνει πολύ μπαμ; Στα παπάρια μου! Σιγά μην δεν γκρεμοτσακιστούν να έρθουν…”
Και έτσι θα γίνει…
Δλδ όλο αυτό γίνεται για τα μετά βίας 1000 άτομα που θα πάνε από νωρίς να ακούσουνε Anthrax… Τι να πω ρε παιδιά, νομίζω ότι τους δίνετε παραπάνω κοινό απ’ ότι έχουνε…
Όσο για το τι παρέχει ο Λώρης, που ρώτησε κάποιος, παρέχει τα εξής:
- Το λιβάδι
- Τα ηχητικά
- Το προσωπικό
- Τη διαφήμιση
- Τη φορολογική και νομική υπόσταση
- To ticketing
Και για αυτά πληρώνεται στάνταρ αμοιβή, συν κάποια ποσοστά αν ξεπεράσει έναν αριθμό εισιτηρίων (μάλλον 20.000-25.000). Οι εισπράξεις πάνε στην Kilimanjaro.
Το ίδιο έγινε σε Madonna, AC/DC και θα γίνει στους U2.
Ακουω τωρα την εκπομπη του rock hard και ο Φραγκος αναφερθηκε σε οσα συζητιουνται. Η απαντηση του για testament αντι mastodon ειναι οτι η didi δεν κανονιζει και παιρνει οτι της δινουν οι του sonisphere, οπως και για το προγραμμα οτι για να αλλαξει κατι στις ωρες του φεστιβαλ πρεπει να το δεχθει το sonisphere που καθοριζει το προγραμμα. Επισης θεωρει οτι οι anthrax πηγαν τοσο νωρις λογο της δημοτικοτητας των stone sour στο εξωτερικο αλλα πιστευει οτι θα αλλαξει μετα την αιτηση της didi στους manager του sonisphere…
Πότε έχουν σκοπό να ανακοινώσουν τους αντικαταστάτες των Mastodon ??? Πάει να περάσει στα ψιλά αυτό το θέμα… Α, και όταν στην αφίσα λέει + special guests εννοούν τον κόσμο που θα πάει ???:-k
κανεις πλακα ετσι???
νταξ πλακα κανω οχι και special guest headliners θα ειναι :lol::lol: