Aντι να τους ευγνωμονουμε που δε μας θεωρουν θεατες, αλλα special guests μουτρωνουμε κιολας να πουμε.
Αχαριστια…[-X
Aντι να τους ευγνωμονουμε που δε μας θεωρουν θεατες, αλλα special guests μουτρωνουμε κιολας να πουμε.
Αχαριστια…[-X
βρωμα η δουλεια,μακαρι να βγω μαλακας αλλα δε βλεπω να βαζουν
Οντως το πάνε λάου λάου να περάσουν οι μέρες. μεγάλη πουστιά
Καμια ελληνική μπάντα θα βάλουν. Κανονικά όμως δεν πρέπει να μειωθεί η τιμή;
Παιδιά εγώ δεν θα πάω no money
Εσείς που θα πάτε καλά να περάσετε(@!#!@!@ το χριστό σας)
ΥΓ
Πάντως αν κάποιοι θα πάνε με ΝΤΟΥ παρακαλώ ενημερώστε με pm
Δηλαδη να λεμε ευχαριστω για τις ‘‘ευγενεις παροχες’’ της Didi και να μην λεμε την γνωμη μας αν κατι ειναι τελειως αφυσικο και κουλο? Σαν Big 4 δεν διαφημιζουν το Sonisphere? Η ειναι Big 3+Anthrax σαν guest? Για να καταλαβω δηλαδη… Και δεν νομιζω οτι μονο 1000 ατομα θα ηθελαν να δουν τους Anthrax, δηλαδη θα πανε περισσοτεροι για Stone Sour? Μην κοροιδευομαστε, εβαλαν Anthrax που ειναι μεγαλο ονομα νωρις για να παει ο κοσμος νωριτερα και να βγει περισσοτερο χρημα… Απλη ελληνικη λογικη λαμογιας δηλαδη…
Τι να πω, μακαρι να το αλλαξουν οπως ειπε ο Φραγκος…
Δεν θα υπαρξει αντικαταστατης για mastodon. Αυτο λεμε. Οι manager του sonisphere ειπαν οτι δεν εχουν κατι που μπορουν να βαλουν στο line up απο τις μπαντες που συμετεχουν στο sonisphere. Οποτε το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι η ωρα των Anthrax.
Ας αλλαξει αυτο ομως… Εμενα αυτο με ενδιαφερει…
να βαλουν τους exodus τσακ μπαμ!:p:p:p
Δεν είπα αυτο! Αυτό που λέω τόση ώρα είναι ότι βρίζετε την DiDi για κάτι που δεν ελέγχει. Για τις καντίνες δεν έχω να πω κάτι παραπάνω απ’ ότι είπα. Ας συμφωνήσουμε να διαφωνούμε σε αυτό.
Α, κι άμα σας καίει τόσο. Kilimanjaro Live λέγεται η εταιρεία που έχει στήσει το πακέτο. αυτό είναι το site τους καιαυτό είναι το προφίλ στο facebook. Γιατί δεν την “πέφτετε” απευθείας εκεί αντί να περιμένετε τον Λώρη και τον κάθε Λώρη να βγάλει άκρη?
Μια χαρά λόγο έχει στο πρόγραμμα η Didi και η κάθε εταιρεία, αλλιώς σε κάθε σόνισφηρ τα προγράμματα θα ήταν παραπλήσια.
Παιδιά τελικά ξέρει κανείs πόσα εισιτήρια έχουν πουληθεί;
Εχουν μεινει ακομα 85αρια…95 δεν υπηρχαν ποτε!(μαλλον)
ρε πουστι μου τωρα που εχω καψει τους mastodon δεν ερχονται γαμω
κανα 15 αρι πρέπει να είναι η προπώληση,τώρα για την didi,μονοπώλιο είναι,ότι θέλει κάνει,έχει πλέον την τεχνογνωσία και δεν απειλείται από κανέναν.
Κάποια πράγματα όμως ,επειδή δούλεψα για λίγο πέρυσι είναι ερασιτεχνικά.
πέρυσι στους depeche mode, μας έλεγαν(ενώ ηξέραν ότι η συναυλία δεν θα γίνει) πουλήστε μάρκες κανονικά και μη πείτε στον κόσμο ότι θα ακυρωθεί.
.Ασυνεπείς είναι σε πληρωμές,πήραμε λιγότερα λεφτά από τα συνεννοημένα,και φαίνεται ότι βλέπουν τον κόσμο σαν λεφτά και μόνο λεφτά.
Ειδικά τους μεταλλάδες όπου επικρατεί η άποψη ότι είναι “κορόιδα”,όπου και να τους βάλεις με οποιαδήποτε τιμή και συνθήκες θα έρθουν.
Η ματζούκα έφυγε από την didi,από ότι ξέρω δεν ξέρω αν μπήκαν καινούργια άτομα…
Αυτό που είχε γέλιο είναι η ανακοίνωση μαρξιστικού χαρακτήρα για elvis costello, ότι η οιονομική κρίση που έχει πλήξει τα μεσαία στρώματα της κοινωνίας επηράσε την προπώληση του elvis costello!,την ίδια ώρα που το εισητήριο για big-4 έχει 95 στο ταμείο και ραμσταιν 55!
Και επιπλέον τι big-4?
Slayer 1 ώρας με ντάλα ήλιο,
Megadeth 1 ώρας στη μικρή σκηνή
Αnthrax 1 ώρας 10 ωρες προτού βγούν οι headliners
Δηλαδή ένα πρόγραμμα του στύλ
Σκηνή B Σκηνή A
STONE SOUR 17.00-18.00 BFMV 1600-16.50
ANTHRAX 18.30-19.30 MEGADETH 19.30-20.45
SLAYER 21.00-22.15 METALLICA 22.30-00.30
είναι δύσκολο να το σκεφτούν?
Τι λες ρε φιλε? Και ν’ανοιξουμε τοσο αργα?8O
Τι θα τους κανουμε τους προτηγανισμενους σκιουρους?:roll:
Και επίσης 00:30 είναι ώρα κοινής ησυχίας
οι AC/DC στο Λυκαβητο??? #-o#-o
μη γράφεις μόνο και μόνο για να γράψεις κάτι επειδή πρέπει, αν δεν ξέρεις καλύτερα συνέχισε να :sleep:
επίσης την επόμενη φορά που θα ξαναέρθουν μην αγοράσεις εισιτήριο.
αυτοί θα βγάλουν 89.999.920,00 και εσύ θα δώσεις τα χρήματα σου σε αυτούς που πεινάνε.
φιλικά πάντα, έτσι?
Μαγκες τι περιμενετε αντικαταστατες,αφου ο κοσμος θα παει κι ας ακυρωθουν ολες οι μικροτερες μπαντες…περισσοτερα λεφτα στην τσεπη αφου δεν επιστρεφεται καποιο αντιτιμο
Παιδιά εάν ενδιαφέρετε κανείς για εισιτήριο με 70? στείλτε μου PM. Thanks!