Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Δες τα quote φιλε και μετα πες τα μας δεν εγραψα εγω λυκαβητο
Φιλικα παντα

τα είδα και για αυτό σας τα είπα :slight_smile:

για κοίτα τα και συ με περισσότερη προσοχή :wink:

φιλικότατα πάντα:D

χαχα
ρε παιδια πηξαμε στη φιλικοτητα :stuck_out_tongue:

το αρχικό μου ποστ ήταν αυτό…

πως το καταφέρατε με τα πολλά quote να βγαίνει νόημα ότι οι ACDC έπαιξαν στο λυκαβυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων :p:p:p

παιδες μηπως ξερει κανεις αν θα μπορουμε να μπαινοβγαινουμε στο live?μηπως και στο κενο 2 με 4 παμε πουθενα για μασα???:smiley:

Πο…Ακουω το South of Heaven και δεν μπορω να περιμενω!

το λές φιλικά έτσι?:lol::lol:

για αυτό του/της είπα να τα ξαναδιαβάσει για να καταλάβει οτι για Λυκαβητο μιλάς ΜΟΝΟ για τον MARK KNOPFLER [-X[-X

τελος το of topic.

η απάντηση στην ερώτηση που έκανε ο wylde με ενδιαφέρει και μενα πολύ, γιατί σκέφτομαι να πάρω άδεια και να παω απο το πρωϊ για να δω Anthrax αλλά θέλω να τη κάνω για φαγητό έξω και να ξαναμπώ με την ησυχία μου το απόγευμα.
θα μας αφήσουν? έχει ξανασυμβεί? ξέρει κανείς?

endiaferomai an dn to exeis dwsei hdh!

εχω ακουσει πως θα μας δινουν κατι βραχιολακια (σε στυλ αλου φαν παρκ μαλλον) αλλα δεν ειναι και σιγουρο!που μπορεις να πας εξω απ το terra vibe να φας;;

Aν έχεις αυτοκίνητο όπου θέλεις…

θα ήταν προτιμότερο να πας για κυνήγι παρά να πάρεις τα “βρώμικα” απέξω που κάνουν ένα τάληρο. (απόσο θυμάμαι , παιζει να ανέβηκαν κ άλλο οι τιμές) .
σκηνικό το 2008.
-πόσο κάνει το σαντουιτς ?
-5 Ε
-έχω δεκάρικο
-εντάξει είμαστε ! (το βουτάει) επόμενος ! #-o

έγινε σε ένα φίλο μου . ευτυχώς του έδωσα εγώ ένα τάληρο π είχα πάνω μ κ πήρε πίσω το δεκάρικο !

Tαπερακι με κεφτεδες/παστιτσιο/μουσακα/πατατες/ντολμαδακια λοιπον :lol::lol:

τι σας εχω βρε??
τους εστειλα μαιλ για το αν θα αντικασταθουν οι mastodon και…

Δεν θα αντικατασταθούν οι Mastodon, όπως δεν αντικαθίστανται τα συγκροτήματα που ακύρωσαν στα υπόλοιπα Sonisphere.

μετα αφου τους κραζω για το προγραμμα περνω αυτο…

Επίσης, αναμένουμε απάντηση για την αλλαγή του προγράμματος αλλά το TBA θα είναι local band.

ΤΕΛΕΙΑ???

Τι σχεση εχει αν ο AC/DC επαιξαν στο λυκαβητο? απλα μερικα ατομα θελουν να το παιζουν ξερολες απο οτι νομιζω το νοημα του ποστ δεν το ειχες δει καν ελεος αρκετα τραβηξε το quoting

Που πηγε ο Μακης?:stuck_out_tongue:

Ξερει κανεις αν θα ειναι ευκολη η μετακινηση απο τη μια σκηνη στην αλλη?
Αν εχω πιασει καγκελο στους Slayer πως θα παω Megadeth?:-k

Mόνο έτσι!

αχαχαχαχαχαχχααχαχ

Και θα χασω Μegadeth???#-o#-o#-o#-o
Κι αν παω πως θα επιστρεψω για τους απολυτους ,μοναδικους,τεραστιους headliners Metallica???:-k

Δεν γίνεται να είσαι κάγκελο σε όλους…διάλεξε αυτούς που γουστάρεις πιο πολυ…και αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις:
Α μπε μπα μπλομ…:stuck_out_tongue:

βραχιολάκια βάζουν σε αυτούς που έχουν εισιτήριο για τις διακεκριμμένες θέσεις για να μπορούν αν μπαινοβγαίνουν σε αυτές ( και δεν βάζουν και πάντα )…
σε όλους τους θεατές δεν έχουν βάλει ποτέ και ούτε τώρα πρόκειται…

είμαι σίγουρος ότι στην αρχή θα το παίζουν δύσκολοι ως προς το να μπαινοβγαίνει ο κόσμος στο τεραβαιμπ ( για να μην χάσουν λεφτά από τις μπύρες και τα χοτ ντογκ ) αλλά μετά από την πίεση του κόσμου θα βρουν κάποιο τρόπο του στυλ θα δίνεις το ονοματεπώνυμό σου και τον αριθμό του εισιτηρίου σου σε κάποιον στην είσοδο για να του το δείχνεις και να ξαναμπαίνεις…

έξω από το τερα δεν έχει κατι για να φας… μπορείς να πας ( με αυ/το πάντα ) στο σειριο ή στην μαλακάσα σε καμιά ταβέρνα…