παιδια υπαρχει τροπος να αποφυγουμε τα διοδια πριν τη μαλακασα?
Απ’όσο ξέρω υπάρχουν κάποιοι παράδρομοι αλλά δυστυχώς δεν ξέρω από που :-k
θα σου ελεγα ελικοπτερο αλλα εισαι καινουριος και θα παρεξηγηθεις…!
πες κ με ελικοπτερο κ οτι θες δεν παρεξηγουμε…
απο αθηνα ερχομενος μπαινεις δεξια στην εξοδο που λεει ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ και κανεις δεξια. Στο φαναρι στριβεις αριστερα στην ανηφορα που ειναι τα goodys και απο εκει ολο ευθεια. Πας συνεχεια ευθεια μεχρι να δεις τους πρωτους μπατσους που θα σε καθοδηγησουν στα πισω parking.
Καλησπέρα,
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας μας δεν εξαρτάται από εμάς.
Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με το εξωτερικό για την πιθανή αναδιαμόρφωση του προγράμματος.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις.
Με εκτίμηση,
Didi Music-Big Star Promotion
Μου ηρθε αυτο το e-mail απο την Didi… Τι να πω, μακαρι να το αλλαξουν… Στα της μεταφορας εγω σκεφτομαι να μην παρω αμαξι και να παω με λεωφορειο για να γλυτωσω κινηση και να μην εχω αγχος με parking… Σκεφτονται και αλλοι να πανε με λεωφορειο και αν ναι με ποια εταιρια? Ξερει κανεις ωρες που θα γινει η επιστροφη μετα την συναυλια?
Ναι ρε κ μενα το ιδιο ακριβως μου ειχε ερθει. Νομιζω σε ολους το ιδιο στελνουν γιατι τους εχουν πρηξει. Ελπιζω κ γω να το αλλαξουν, υπαρχουν μερες ακομα.
Romantic, θα πάνε πολλοί να μπούνε με ντού ή στο ξεμπαρκο χωρίς εισητήριο… Περισσότεροι από όσο νομίζουν…
Ξερει κανεις ποσες μερες θα κανουν να ερθουν τα εισητηρια αν τα παρω απο τικετπρο, γιατι αν ειναι να αργουν και να αγχωθω να παρω εισητηρια απο την εισοδο.
Αφου ετσι κι αλλιως απο τικετπρο θα μου βγει στα 93,50? και απο την εισοδο 95?.
ειχα δει ολα τα σονισφιρ…οκ…αλλα οταν ειδα της ισπανιας ξενερωσα παιδια…#-o
πφφφφ…αλλα τεσπα…ελλαδιτσα εδω for last time…
τι το σκέφτεσαι μετά… πάρτο απ την είσοδο…
Το Setlist Που επαιξαν οι Metallica χτες το βραδυ στα πλαισια του Rock In Rio…
Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Through The Never
Disposable Heroes
Fade To Black
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Sad But True
Welcome Home (Sanitarium)
Cyanide
One
Master Of Puppets
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Am I Evil?
Phantom Lord
Seek and Destroy
Δεν νομιζω να χαλαει κανενα… :twisted:
Άντε να γίνει αύριο και το πρώτο Sonisphere να έχουμε μια γενική εικόνα για το τι θα δούμε!!!
καλόοοοοοο…
Ζηλευετε το προγραμμα της Ελβετιας αλλα αν επαιζαν εδω οι Rise Against και εβγαιναν μετα τους Megadeth θα κραζατε για κανα μηνα…
Tι μηνα,χρόνο και βαλε…
Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πληροφορια για τη μετακινηση.
Επείδη είμαστε απο θεσ/νικη θα κατεβουμε με το τρενακι. Από αθήνα πως θα παμε στο τοπο διεξαγωγής της συναυλίας; Υπάρχει κάποιο λεωφορείο απο τη εταιρία οργάνωση??Η κάποιο άλλο λεωφορείο για εκει;
Ty
Aπλα θα ηθελα να ξεκινησω απο εδω με εισητηριο στα χερια μου.
Μην εχω κι αυτο στο νου εκτος απο το να φτασω στο τερρα, στο οποιο παω για πρωτη φορα.
Αλλα νταξ, ετσι οπως το βλεπω, με 1,50? διαφορα και με το τικετπρο να αργει απ’ οτι λενε, συμφερει να παρω απ’ την εισοδο.
(εκτος αν γινει σολντ-αουτ :lol:)
Γι’ αυτο ρωταω ποσες μερες κανουν να ερθουν τα τικετς μεσω νετ.
Δε ζηλευω το προγραμμα, αλλα το line-up.
Ασε που, προσωπικα (ισως κι επειδη δεν ακουω Anthrax), δε μιλησα για το προγραμμα.
Αλλα ποιος θα πηγαινε στη σκηνη των Megadeth οταν στην αλλη εχει Slayer, Alice In Chains, Motorhead και Metallica;;;
εγω:D