Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

συμφωνω,αλλα ηταν αναμενομενο και αναμενομενο να παιξουν εστω ενα απο τον καινουριο:wink:

εγω παωτως σας παρακαλω ολους να φοναζουμε στους μεταλλικα AM I EVIL!!YES I AM!!! ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΛΖ!!!:roll:

Οι Anthrax έπαιξαν και το Heaven and Hell!!!:smiley:

Σχετικο ειναι αυτο.Ναι επαιζαν παλιοτερα κομματια οποτε μαλλον πιο πωρωση αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να βγαινουν και να παιζουν συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
Το καλο ειναι οτι εφτιαξαν κομματια που στεκουν μια χαρα Live και 3 κομματακια με αλλα 15 παλιοτερα ειναι μια χαρα-σουπερ.
Ηθελα πολυ να τους δω να παιζουν καινουργιο υλικο που να στεκεται αξιοπρεπως διπλα στα αλλα. Για μενα τουλαχιστον το καταφερνουν.

Εγω νομιζω οτι το σετλιστ θα αλλαξει σε εμας των Μεταλλικα… Ετσι και αλλιος παντα ειχαν αλλαγες και μην ξεχναμε οτι πολλα τραγουδια εχουν πεχτει στην Ελλαδα πολλες φορες ισως αυτην την φορα να μην ειναι μεσα και να μπουν αλλα που δεν εχουν ακουστει … π.χ Blackened που νομιζω οτι δεν εχει ακουστει εδω

Των Μεγκαντεθ ειναι θεικουρα αλλα των Σλαυερ δεν μου αρεσε και τοσο [-X

των metallica το setlist γαμει κ δερνει!!!

και οι 4 εχουν και γαμω τα setlists…
νταξει των slayer που ειναι και οι αγαπημενοι μου πιστευω οτι θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο αλλα οκ…
επισης πιστευω οτι δεν ειναι και ολοκληρο αυτο που γραφτηκε…:wink:

Ρε παιδιά δεν είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μικρό το setlist των Slayer αλλά και των Anthrax???Απο περιέργεια και μόνο έβαλα το setlist των Slayer να δω πόση ώρα παιξίματος έχει και βγαίνει ενα βαρύ 40 λεπτο!!!Πως είναι δυνατόν???Αντιθέτως των Megadeth είναι κανονικότατα 1 ώρα.Επίσης το θεωρω και αδύνατο να λείπουν κομμάτια όπως Chemical Warfare και Hell Awaits…Ευελπιστώ το setlist που έχουν ποστέρει να έχει και άλλα κομμάτια και να μην τα έχουν γράψει ακόμα…Κατα τα άλλα όλα καλα όσον αφορα Megadeth Metallica.

\M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/

Uploaded with ImageShack.us

σταματηστε να ποσταρετε φωτο…
ειμαι ενα βημα πριν την κατάθλιψη…:frowning:

Είναι σίγουρο ότι τα σετλιστ των slayer και anthrax είναι ολοκληρωμένα?Εγω δε νομίζω, ούτε 45 λεπτά δε βγάζουν ΠΩΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ???

πωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι σετ λιστ ειναι αυτο των μεγκαντεθ ρε παιδια???
εχει φυγει σε αλλους πλανητες!!! καλα ολο το rust in piece???θελουν να μας σκοτωσουν???

Απο οτι βλεπω ξαναποσταραν τα setlists για Slayer και Anthrax και ηταν λοιπον καπως ετσι…

Anthrax:

[SPOILER]

1. Caught In A Mosh
  2. Got The Time (Joe Jackson cover)
  3. Indians
  4. Heaven And Hell (Black Sabbath cover)
  5. Antisocial (Trust cover)
  6. Madhouse
  7. Only
  8. Efilnikufesin (N.F.L.)
  9. I Am The Law [/SPOILER]

Και Slayer:

1. World Painted Blood
  2. Jihad
  3. War Ensemble
  4. Hate Worldwide
  5. Dead Skin Mask
  6. Angel of Death
  7. Disciple
  8. South of Heaven
  9. Mandatory Suicide
  10. Chemical Warfare
  11. Raining Blood

Πιο νορμαλ τα πραγματα τωρα…

Kαι παλι 50 λεπτα βγάζει το σετλιστ των slayer λογικα θα ναι 1-2 τραγουδια παραπανω ουτως η αλλως τα αλλαζουν συνεχεια…

παιδία είμαι λίγο άκυρος, αλλα ξέρει κανείς που είναι το saturn stage σε σχέση με το apollo?

ειδα βιντεακια απο ανθραξ χθες…Ο ΜΠΕΛΑΝΤΟΝΑΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΛΑΙΜΑΙ :smiley:

Απο τη μια καντηλιαζεις που βαζουμε σετλιστς, απ’ την αλλη βλεπεις βιντεακια απο χτες.

Αυτος τα 'παιξε πριν τη συναυλια!!! :lol:

μονο το σετλιστ απο ανθραξ ειδα γιατι δεν αντεχα :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ :smiley:

Πιστεύω πως σε λίγο θα δούμε να προσθέτουν το Hell Awaits και ισως και κανα κομματάκι ακόμα.8)8)8)8)8)8)

Πολύ καλά τα setlists Metallica, Megadeth και Antrax. Σας ζηλεύω όσοι θα πάτε!