Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Προστέθηκε και το beauty through order. 12 το σύνολο. Πάντως, επειδή είναι Sonisphere περιοδεία, πιστεύω πως το 5/12 από τα τελευταία άλμπουμς είναι κάτι παραπάνω από υπερβολή…μακάρι να μπορούσε να αλλάξει αυτό…

Reformed heavy metal legends ACCEPT have been confirmed for the following festivals:

June 25 - Sonisphere - Bucharest, Romania
June 26 - Sonisphere - Istanbul, Turkey

Λετε να εχουμε καμια εκπληξη και σε εμας:-k

Γεια σας, παιδιά!
Μήπως μπορεί να ποστάρει κάποιος κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας απο alone ή όποιο άλλο διοργανώνει εκδρομή για Sonisphere Μαλακάσα;
Ευχαριστώ πολύύύ!!

Γεια σου παιδί!

Αν βάλεις σ’ αυτό το μαγικό site που λέγεται GOOGLE τις λέξεις “alone metal store” θα βρεις και τηλέφωνο και πολλές άλλες πληροφορίες!! ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ! :smiley:

Κατά τ’ άλλα είμαι βαθύτατα συγκινημένος που ο Λώρης διαβάζει τα ποστς μου και προσάρμοσε (κατά το δυνατόν) το πρόγραμμά του σε κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχα γράψει. Είναι που η Didi δεν είχε κανέναν λόγο για το πώς θα είναι το πράγραμμα και τα παράπονα δεν είχαν καμιά σημασία. 8)

Θα πουλάνε τί-σέρτς σόνισφερ εκεί?ξέρετε ταίς τιμαίς?

Λογικά θα πουλάνε…τώρα για τιμές δεν ξέρω
Ελπίζω να τις αλλάζουν από χώρα σε χώρα και να τις προσαρμόζουν ανάλογα με το μέσο εισόδημα μιας και εγώ θα πάς Βουλγαρία:p

Τοτε θα δίνουν τζάμπα ρε… 8)

τι σονισφερ μπλουζακια και αηδιες ρε…αμανικα ασπρα και σορτσακια :smiley:

Και τα ονόματα των συγκροτημάτων με μαρκαδόρο. \μ/

ρε guys αντικαταστατες για τους mastodon δεν θα εχουμε???:-k

oxi ρε…

Eτσι κι αλλιως, θα ειναι αδυνατο να ξαναφορεθουν. :smiley:

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
αντε σε 154 ωρες περιπου!!

Μόνο εγώ είμαι γκαντέμω φαίνεται… Είχα εισιτήριο από τα πρώτα και τελικά αποδείχθηκε ότι εκείνη τη μέρα δίνω ωραιότατα ειδικό μάθημα. Πόσο πιο όμορφα να κυλήσει η ζωή μου @#%@#$! πανελλήνιες -.-

Kαι εγώ…
4 το απόγευμα έτσι;
Πάντως μόλις τελειώσω φεύγω κατευθείαν για Μαλακάσα με τον πατέρα μου

επαθα θερμοπληξια 7 μερες πριν…με εχει φαει η γκαντεμια!!με βλεπω να καθομαι στην ακρη σε κανα παγκακι!!!

νταξει θα την παλεψεις…
μεχρι τοτε θα εισαι οκ…
συνεχεια κανε μπανιο…
παθαινω συχνα…
ειχα παθει στους metallica το 2007 και ετσι παραλιγο να χασω και acdc…#-o

Suicidal Angels η πρώτη μπάντα.

fuck yeah!!
5η φορα…