πιθανον να εχουμε βροχουλα…βαση των οσο λενε στον καιρο για εκεινη τη μερα…
Nταξ…Το καλο που τους θελω να μην παιχτει μαλακια ε.
(Sonisphere Ελβετίας)
και ετσι να γινουμε εκει θα ειμαστε…
όχι πάλι βροχή…
βασικα δεν εχω ακουσει για βροχη! απλα ο καιρος χαλαει το σκ και ξαναφτιαχνει δευτερα!
εδιτ
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=155
ω ρε πουστη μου παλι!
Νωρίς είναι ακόμα για ασφαλής προβλέψεις, αλλά αν έχει συννεφιά και γύρω στους 25-30 βαθμούς θα είναι η ιδανική φάση.
μαγκες είναι αλήθεια.την πεμπτη στη μαλακάσα θα βρέχει.ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ RAINING BLOOD FUCK YEAAAAAAAAAAAAH.
:band:
K A T A Ρ Α Α Α Α Α #-o
2-3 μερες πριν το λαιβ, μπειτε εδω http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_forecast_gr.php?area_id=gr#selectParameter
(εχει προγνωσεις για τις επομενες 3-4 μερες, ετσι κι αλλιως αυτες που γινονται νωριτερα δεν εχουν και πολυ νοημα).
επιλεξτε “παραμετρο” τη βροχοπτωση ε:p??
παιδια μη το κανετε αυτο…θα κατεβασω ολες τις βλαστιμιες…#-o#-o
παιδες μηπως υπαρχει καμια πιθανη tracklist?
τσεκαρε 4-5 σελιδες πισω…
υπαρχουν και για τους 4…
αντε να δουμε σημερα κατα ποσο θα αλλαξουν setlist…
[QUOTE=slade_craven;905012]επαθα θερμοπληξια[QUOTE]
Πώς “παθένεις” θερμοπλυξία?θα το έχω πάθει και δεν το έχω καταλάβει αλα πές τι ακριβώς γινετε :-k
Ας πέξουν anthrax 2 φορές,ή να φέρουν Manowar δεν θα μας χαλάσει
το meteo δεν νομιζω να ναι κ απο τα πιο αξιοπιστα στις προγνωσεις…καθε λιγο κ λιγακι τα αλλαζει.
περσυ κρεμομασταν απο αυτο αν θα παμε στο ροκγουειβ (την τριτη μερα) κ το προηγουμενο βραδυ εδειχνε καταιγιδα, το πρωι, ανημερα της συναλιας, προεβλεπε συνεφια κ τελικα οταν φτασαμε στο τεραβαιμπ ειχε ηλιο
καλυτερα να δουμε απο τριτη καλυτερα για τον καιρο…ελπιζω βεβαια να μην βρεξει
[QUOTE=Ektoras \m/;905441][QUOTE=slade_craven;905012]επαθα θερμοπληξια
Πώς “παθένεις” θερμοπλυξία?θα το έχω πάθει και δεν το έχω καταλάβει αλα πές τι ακριβώς γινετε :-k
εκατσα πολυ ωρα στον ηλιο με αποτελεσμα να εχω καει παντου και να ειμαι κατακοκκινος, να εχω πονοκεφαλο και να νοιωθω αρρωστος!!και γενικως πονας παρα πολυ!
Εχω μια ερωτηση μιας και ειμαι εντελως ασχετη με τετοιου ειδους φεστιβαλ και δεν εχω παρευρεθει αλλη φορα !!
Υπαρχει προκαθορισμενη ωρα κατα την οποια κλεινουν οι πορτες για το συναυλιακο χωρο? γιατι ερχομαι απο μακρια και πιιθανοτατα θα αργησω …
οχι δεν παιζει κατι τετοιο…
καλα να περασεις…
set list anthrax απο ελβετια σημερα
[SPOILER]1. Caught in a Mosh
2. Got the Time (Joe Jackson cover)
3. Indians
4. Antisocial (Trust cover)
5. Madhouse
6. Only
7. Efilnikufesin (N.F.L.)
8. I Am The Law [/SPOILER]
ο καιρος για Πεμπτη 2.35…