http://www.setlist.fm/setlist/metallica/2010/sonisphere-festival-jonschwil-switzerland-7bd41eec.html
Ελα ρεεεεεεεεεεε, setlist Metallica από την Ελβετία. Και αυτό πολύ καλό!
http://www.setlist.fm/setlist/metallica/2010/sonisphere-festival-jonschwil-switzerland-7bd41eec.html
Ελα ρεεεεεεεεεεε, setlist Metallica από την Ελβετία. Και αυτό πολύ καλό!
Νταξ…άστατο καιρό λέει…το θέμα είναι να μην γίνει ο χαλασμος ο περσινός… στην τελική, και αν βρέξει και λίγο δεν πρόκειται να γίνει τπτ (ελπίζω). Στην Ελβετία έβρεχε 4 μέρες, κολυμπούσαν στην λάσπη και το φεστιβάλ έγινε κανονικά…κεραυνούς, χαλάζι κλπ να μην έχει, και όλα θα πάνε καλά…κοίτα άγχος που μας βρήκε…βροχή στην Ελλάδα, στα τέλη Ιουνίου…ήμαρτον
[SIZE=“5”]=D>Whiplash [/SIZE]
Κατα τ’άλλα προτιμώ το προηγούμενο setlist
Ενα σετλιστ των Μεταλικα οσο “κακο” μπορει να ειναι (δεν προκειται ποτε γιαυτο και σε εισαγωγικα), παντα θα εχει killing encore.
Ζηλευω οσους θα πατε και βριζω χριστοπαναγιες που εγω δεν μπορω.
Απ τη μια δεν ειχα λεφτα, εε ειναι και η εξεταστικη στη μεση… long story short: το μπουλο.
Moνο εγω εχω χυσει βλεποντας οτι στα Sonisphere εχουν μονιμοποιηθει τα
Fade To Black και Welcome Home
;;;
Έ καλά ρε συ…είναι ψιλοστανταράκια ούτως ή άλλος…
Δεν ειναι παντα …ειδικα το 2ο.
μαλακες αν παιξουν οι Μεταλλικα τα for whom,ride,fade k creeping ειλικρινα δεν θελω τπτ αλλο εκτος απο το The call of Ktulu αλλα δεν το παιζουν γμτ
νταξει αν παιξουν οι ΜΕΓΚΑΝΤΕΘ ολο το rust θα ολοκληρωθω ως ανθρωπος!
για τους Metallica περα απο τη βαση που ειναι ιδια σε ολα τα λαιβ, για τα υπολοιπα δεν μπορουμε να κανουμε κρισεις!
αλλαζουν τη διασκευη απο βραδυ σε βραδυ (προβλεπω κατι μεταξυ So what, Last caress κ Am i evil για ελλαδα :p), αλλαζουν τα κομματια απο το DM, αλλαζουν κ 2-3 απο τα προηγουμενα… περα απο 6-7 τραγουδια δλδ κανεις δε μπορει να προβλεψει τι θα παιξουν!
αν κ εδω παραδοσιακα μας κανουν τη χαρη κ χωνουν στο σετλιστ τα πιο αγαπημενα μας
υγ: αν παιξουν ομως μια στο εκατομμυριο Dyers eve θα αφησω τα κοκκαλα μου εκει!! :lol:
εντιτ: για τους υπολοιπους, ονειρικο setlist απο Megadeth, το καλυτερο δυνατο απο Anthrax, Slayer οκ απλως.
κ για του λογου το αληθες
16/6
[SPOILER]Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Fuel
The Four Horsemen
Fade To Black
That Was Just Your Life
Cyanide
Sad But True
Welcome Home (Sanitarium)
All Nightmare Long
One
Master Of Puppets
Blackened
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Stone Cold Crazy
Hit The Lights
Seek and Destroy
[/SPOILER]
18/6
[SPOILER]Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lightning
No Remorse
Fade To Black
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Sad But True
Welcome Home (Sanitarium)
Broken, Beat and Scarred
One
Master Of Puppets
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Breadfan
Whiplash
Seek and Destroy
[/SPOILER]
τα bold ειναι αυτα που επαιξαν κ στις 2 συναυλιες.
11 σταθερα κ 7 αλλαζουν προς το παρων!
Τι Dyer’s Eve ρε? Θες να με παρουν με ασθενοφορο απο την Μαλακασα?
Στην Πολωνία παντως έπαιξαν σχεδόν όλο το Rust In Peace,καλοοοοοοοοοο
τσιμπησαμε και μεις την… προσκληση μας, και ετσι η 309 πριν απολυθει , παει The Big Four. :D:D:D:D
ξερει κανενας αν μπορω να μπω στο Τερας με ψυγειακι απο αυτα με το παγο???Τοσες ωρες πρεπει να χουμε πολλεεες κ κρυες μπυρες, μην το παρουμε τζαμπα! θενξ
[quote=""“slade_craven,post:1896,topic:12780”]
[QUOTE=Ektoras \m/,post:1893,topic:12780"]
ΑΑ οκ το παθένω τουλάχιστον 1 φορά την μέρα.Νιώθεις άπειρα κουρασμενος κιετσι ε?
οχι… στην είσοδο σου κάνουν έλεγχο… ούτε τενεκεδάκια ούτε μπουκάλια σε αφήνουν να πάρεις μέσα ( όπως καταλαβαίνεις θέλουν να πουλήσουν εκει μπύρες )… και στα πλαστικά ακόμα σου λένε να πετάξεις το καπάκι…
μόνο αν καταφέρεις να μην σε δουν αλλά το βλέπω απίθανο…
αφου μπυρες περσι πηραμε ρε συ περσι…τα μεγαλα τα κουτακια σε τσαντες κανονικα,απλα ηταν λιγα κ ζεσταθηκαν…για μπουκαλια ξερω οτι δν αφηνουν…τι να πω
Δεν εχω εισιτηριο και θα παω εκει ετσι με ολες τις ελπιδες…Αν δω οτι ξεκινανε anthrax και ειμαι απεξω θα εχω πανω μου μπικικινι.Δυστηχως.
αυτή είναι η πολιτική τους… τώρα σου λεώ αν καταφέρεις και δεν σας δουν όταν μπαίνεται μετά δεν θα έχεις πρόβλημα…
μπορείτε να πάρετε, να δοκιμάσετε να μπείτε και αν δεν σας αφήσουν να πάτε και να το αφήσετε πίσω στο αυ/το… έτσι και θα προσπαθήσετε και αν δεν σας κάτσει θα έχετε κρύες μπύρες για τον δύσκολο δρόμο της επιστροφής…