Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

κατσε…μπουκαλια οταν λετε εννοειται για μπυρες?..μεσα σε τσαντα φαγητα και νερα μπορω να παρω ετσι?

Ρε οι μαλάκες ανοίγουν και ψάχνουν τις τσάντες στην είσοδο[-X

ούτε νερά αφήνουν… φαγητά λογικά ναι…

Support oi Suicidal Angels…γαμω!!!
Χιλιες φορες να βλεπουμε σε ελληνκα φεστιβαλ εγχωρια συγκροτηματα που εχουν κανει πραγματα εξω και οργωνουν τις Ευρωπες, παρα μπαντουλες του φραπε, του καναπε, και των 15 οπαδων max που περιμενουν τηλεφωνακι απο τον καθε διοργανωτη ή αυνανιζονται διαβαζοντας την ‘καλη’ κριτικη που εκαναν τα φιλαρακια τους σε καποιο webizinακι :lol:

τι λετε ρε μια χαρα αφήνουν και νερα και μπύρες… ένταξη οχι και ψυγειακι λολ!!!

Γιατι πιστευες οτι θα ερθουν rotting christ septic flesh? :lol::lol:

Ολοι μαζι φωναζουμε για MORAL SUPPORT STO BIG 4 :!:

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Απλώς να σου θυμίσω πως πολλές είναι οι φορές που φοβερές μπάντες τις βλέπουν στο live τους 50 άτομα ξέρω γω. Τώρα αν οι οπαδοί βαριούνται τη ζωή τους αυτές οι μπάντες δε φταίνε.:wink:Τέσπα τεράστια τιμή για τους Suicidal να ανοίξουν για αυτά τα μεγαθήρια. Εγώ θα τους χάσω λόγω εξετάσεων (9-12 στου Ζωγράφου) αλλά θέλω να ελπίζω σε 2 πράγματα:

• Να παίξουν κομμάτια από το Eternal Domination πέρα του Vomit On The Cross και του The Prophecy. DEMONS BLOODWRATH ΡΕΕ!!! Και στους Bolt Thrower φώναζα να το παίξουν αλλά αρχίδια.
  • Να μην έρθουν κάποιοι να δούν μόνο τους Suicidal Angels και να φύγουν. Είναι ηλίθιο αυτο το πράγμα. Το παρατήρησα και στους Bolt Thrower και ακούγεται γενικά όπου παίζουν support. Τους γουστάρω πολύ γι αυτό και θεωρώ οτι τέτοιοι οπαδοί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.-

Δηλαδη να δωσουν 85? για να δουν Suicidal Angels και να φυγουν;;; :?

Ε μάλλον στο τσαμπέ θα μπουν :lol:

Ξέρω γω ρε iron_aris? Ακούω κάτι τέτοια περίεργα για κάποιους από τους οπαδούς τους. Ε μεμονωμένοι θα είναι όπως και στους Bolt Thrower 2-3 άτομα το πολύ. Αν και βασικά όπου το άκουσα ήταν live με χαμηλό εισητήριο (το πολύ 20 ευρώ) οπότε μάλλον μόνο εκεί παίχτηκε αυτό. Συνεπώς είναι μάλλον απίθανο να γίνει σε αυτό το live.

τελικα ισχυει οτι οι metallica αλλαζουν σετλιστ σε καθε συναυλια???

οχι ολα βεβαια αλλα 2-3 τα αλλαζουν

Σήμερα πήγα και πήρα εισιτηριάκι με 85 ευρώ.
Οπότε τα 95 ευρώ πού έλεγαν μάλλον θα είναι για την μέρα της συναυλίας στη Μαλακάσα.

Σχετικα με το θεμα του καιρου παντως, στα μισα σαιτ λενε οτι θα βρεχει κ στα αλλα μισα λενε καθαρος, μαλλον ειναι λιγο νωρις ακομα…

ποσα εχουν πουληθει?

τελικα τι εγινε με τους mastodon?

δεν θα παιξει αλλη μπαντα στη θεση της??

4 μερες νωριτερα ειναι ασφαλη προβλεψη.

http://meteo.gr/cf.asp?city_id=155

οπως λεει εδω θα βρεξει riffffffffffffffff!!! αντε 4 και αποψεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

έχω μάθει για κάπου στα 15-18 χιλ

αλλες 5 μερες…:D:D