Προσευχες για συννεφια αλλιως καπελακι αντηλιακο και νερο :lol::lol:
Μόλις ανέβηκε ένα review απο το sonisphere της Eλβετίας.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=141825
Δεν ξέρω αν έχετε αναφέρει το line-up που έπαιξε εκεί ,αλλά πρέπει να μας κοροιδεύουν εδώ ο didi και ο κάθε didi .
Ευτυχώς έχω δεί τους Big Four στις παλαιότερες εμφανίσεις τους εδώ.
Καλά να περάσετε πάντως.
Υ.Γ.1 Στην μικρή σκηνή AIRBOUNRE και OVERKILL.
Υ.Γ.2 MOTORHEADDDDDDDDDDD . & -
πειτε κατι αναλυτικοτερο παιδες σχετικα με τα νερα και φαγητα κτλπ οσοι εχετε ξαναπαει τερρα…γιατι με απασχολει πολυ το θεμα.
M…M…M,MOTORHEAD??? ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ MOTORHEAD?
Θέλω οι anthrax να πέξουν ένα απο τα καλύτερα τους!
μου φέρνει γέλιο στην αρχη…
το ξαναλέω ( και το ξέρω από πρώτο χέρι )…
κανονικά δεν επιτρέπεται να πάρεις τίποτα μαζί σου… συνήθως όμως τα φαγητά τα αφήνουν να περάσουν… όσο για μπύρες ουίσκια και νερά αν τα βρουν στον έλεγχο στην είσοδο θα σου πουν για τα τενεκεδάκια και τα γυάλινα είτε να τα πιεις επιτόπου εκεί είτε να τα πετάξεις… και για τα πλαστικά είτε είναι νερά είτε πορτοκαλάδοκοκακόλες θα σου πουν να πετάξεις το καπάκι…
τώρα σε πόσο σχολαστικό έλεγχο θα πέσεις είναι άλλο θέμα… μπορεί κάποιος να κουβαλάει σακούλες από σουπερ μαρκετ με μπύρες και σάντουιτς και να μην τον δουν-ψάξουν και κάποια κοπέλα να έχει μέσα στην τσάντα της ένα μπουκαλάκι νερό και να την βάλουν να πετάξει το καπάκι…
για τα νερα με νοιαζει πιο πολυ…γιατι δεν θελω να πηγαινοερχομαι.! θα παρω καπακια μαζι.
ετσι οπως τα λεει ο απο πανω…
εξαρταται που θα πεσεις - στον ελεγχο στην εισοδο…
εχω περασει με μπουκαλι τεκιλας μεσα στην τσεπη της βερμουδας και απο πανω την μπλουζα και σταματησαν τους φιλους ακριβως πισω μου για τα καπακια στο νερο…
και ομως αληθινο…#-o#-o
Πλάκα με κανεις? Δηλαδή εγώ θα πάω με 4-5 μπουκάλια νερού 1 λίτρου,θα μου πάρουν τα καπάκια δηλαδή wtf,θα προσέχω μέσα στην συναυλία μην χιθεί το νερό?
Θα τα βαλω στο μποξεράκι μου μπροστα και πίσω,θα με ψάξουν?
[SIZE=“5”]ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ???[/SIZE]
Απίθανη η τροπή του θρεντ.
ο κοσμος διψαει ρε. αυτο που πε ο εκτορας…θα μας αφησουν δλδ να τρεχουν τα νερα?και στη τουμπα την ιδια μλκια κανουν γμτ.
PAOK…
ειμαστε παντου
τα καπάκια στα παίρνουν και καλά για να μην πετάς μετά τα μπουκαλια στους άλλους ή στο stage… και στα μπαρ να φανταστείς τα νερά στα δίνουν χωρίς καπάκι…
ας σταματήσουμε το offtopic… για πείτε μάθατε αν είχαμε καμιά παρουσία έκπληξη στη σκηνή?
κοίτα,αν περάσουν οι μπύρες και δεν έχουμε ανοιχτήρι,μας βλέπω κάπως έτσι:
ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ SETLIST
MEGADETH ΕΛΒΕΤΙΑ
Holy Wars… The Punishment Due
Hangar 18
Wake Up Dead
Headcrusher
In My Darkest Hour
Skin O’ My Teeth
Sweating Bullets
Hook In Mouth
Trust
A Tout Le Monde
Symphony Of Destruction
Peace Sells… But Who’s Buying
Guys ειναι απλο το θεμα παιρνετε 8 μπουκαλια τα 4 τα κρατατε απο τα αλλα 4 κρατατε τα καπακια πατε εκει πετατε μπροστα τους τα καπακια και οταν μπειτε καβατζωνετε τα 4 καπακια που ειχατε φυλαξει και ειστε κυριλε
Δεν το πιστεύω.
Πωωωωω κοίτα εκεί!ΘΕΛΩ ΚΙΕΓΩ A TOUT LE MONDE
Σωστωωωωωωωςςς
ANTHRAX Guitarist Joins MEGADETH On Stage At Second ‘Big Four’ Show
Fan-filmed video footage of Ian singing backing vocals on the MEGADETH classic “Peace Sells… But Who’s Buying?!”
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=141834
εχει και το βιντεο…8)
χαχα δεν μπορουσες να προβλεψεις ε?
Και μια που το φερε η κουβεντα με ποια δικαιολογια δηλαδη σου λενε πετα τα καπακια? Νταξει ειναι προφανες αλλα τι σου λενε? " Ναι ειμαστε φραγκοφονιαδες πανε αγορασε απο μεσα"…?