8O8O8O8O8O8O
Ρε παιδιά τι γαμάτο setlist είναι των Megadeth!!!
Εχουν να σπάσουνε πολλά κεφάλια!!!
3 και ξημέρωσε!!!
εγω μαλλον προτιμουσα το προηγουμενο των μεγκαντεθ.βεβαια και αυτο γαμαει,αλλα το αλλο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη μου.
ας δουμε κατι αναλογο με αυτο που εκανε ο σκοττ ιαν στην ελβετια και θα μας παιρνουν με ασθενοφορα.
Παιδια , ξέρετε αν μπαίνει λεωφορείο για το Sonisphere απο Πάτρα , ή απο κάποια άλλη πόλη ?
χθεσινο σετλιστ των μεταλλικα απο τσεχια *
1. Creeping Death
2. For Whom The Bell Tolls
3. Disposable Heroes
4. Harvester Of Sorrow
5. Fade To Black
6. That Was Just Your Life
7. Cyanide
8. Sad But True
9. Welcome Home (Sanitarium)
10. My Apocalypse
11. One
12. Master Of Puppets
13. Battery
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
Encore:
16. Helpless (Diamond Head cover)
17. Motorbreath
18. Seek & Destroy
ποσο πιο καυλα?
Bασικα ποσο πιο κριμα;;;
Αυτο μαλλον σημαινει οτι οι Τσεχοι ειδαν
Harvester Of Sorrow, Disposable Heroes, Battery και Motorbreath
Καλυτερα να 'παιζαν μαλακιες στους προηγουμενους εδω που τα λεμε.
Το καλο ειναι οτι σταθεροποιουνται τα 11 κομματια και αναμεσα σ’ αυτα ειναι τα
Fade και Sanitarium
:yahoo:
δεν το`χα σκεφτει ετσι.
βεβαια που ξερεις παιζει να εχουμε ελπιδες και εμεις.
φιλε πραγματι ειναι το set list των ονειρων μας!! μακαρι να παιξουν κατι αναλογο εδω γιατι κακα τα ψεμματα εαν παιζουν ολο το r.i.p. θα κανουν κοιλια στην μεση αφου και το εν λογω αλμπουμ κανει κοιλια στην μεση. ιδωμεν.
Metallica ΘΕΛΩ ΤΟ Wherever I May Roam. δεν υπαρχει live χωρις το απολυτο live κομματι τους!!
Ρε σεις εγω θελω Μεγκαντεθ με το υπερσετλιστ της Πολωνιας. Το σκεφτομαι καθε μερα και προσευχομαι να το παιξουν και εδω!
απο megadeth θελουμε setlist ελβετιας…:D:D:D
τελος…
τωρα απο metallica οτι και να παιξουν (σχεδον) με αφηνει ικανοποιημενο…
αλλα αν υπαρχουν τα παρακατω - περα απο τα στανταρακια που παιζουν - ακομα καλυτερα
[SPOILER]blackened
wherever i may roam
whiplash
και harvester of sorrow[/SPOILER]
ρε,θα παιξουν ολο το rust in peace και εσεις θελετε το σετλιστ της ελβετιας?
τουλαχιστον ας τα βρουμε καπου στη μεση.
ας βγαλουν το lucretia και το poison was the cure και να βαλουν trust(ή in my darkest hour) και a tout le monde
Εγώ από σέτλιστ μέγκαντεθ είμαι ευχαριστημένος,απο τάλλικα θέλω all nightmare long,τα άλλα είναι οκ.
αν κοιτούσες μια σελίδα πιο πίσω θα έβλεπες αυτό…
λοιπόν κανονίστε να κρατήσετε δυνάμεις και για τους μετάλλικα γιατί συνήθως σε τέτοιες φάσεις τα παίζουμε στο τέλος και στους headliners είμαστε κοτούλες
τελικα οι megadeth παιζουν ολο το rust in peace ή οχι?
και οι metallica παιζουν τιποτα απο shortest straw, dyer’s eve, blackened, fight fire with fire και trapped under ice??
Δηλαδη αμα δεν εχουν τα καπακια, δεν μπορεις να τα πεταξεις;;; :?
Εννοειται θα κρατησουμε δυναμεις για τους υπερ-headliners.
Slayer - Megadeth λιγο πιο πισω και μετα της πορνης!!!
Αυτό θα έγραφα…αν μου πεί κανείς εκεί στον έλενχο να βγάλω το καπάκι για να μην το πετάξω,θα τον μπουγελώσο επι τόπου,και μετά να δούμε αν θα μου κρατήσει το καπάκι ή να μήν μπορώ να το πετάξω
slayer συμφωνω,πολυ πιο πισω,αλλα μεγκαντεθ,καγκελο!
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!! και ενα 99 ways to die & train of concequences θελω!!
χωρίς καπάκι δεν φεύγουν με την ίδια δύναμη ούτε πονάνε το ίδιο όταν σκάσουν σε κεφάλι ( έχω φάει μπουκάλι και με καπάκι και χωρίς και την ξέρω την διαφορά )… αλλά είπαμε ότι αυτή είναι η δικαιολογία, γι αυτό έγραψα στο αρχικό μου μνμ “στα παίρνουν και καλά για να μην πετάς…”.
Ektora θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις γιατί θα μάθεις πως είναι να τρως ξύλο και να χάνεις και 85? :p:D:p
8O8O8O8O Holy shiiiit!!!
Αυτά τα δύο σβήνουν άνετα το μισό Rust In Piece!
Σετλιστ Ελβετίας, ΤΕΛΟΣ!! Hook In Mouth ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!
Βάλε κι ένα Set The World Afire κι ένα Mechanix έτσι να τσιγκλίσουμε λίγο!!