Sons of Anarchy [TV]

[SPOILER]Δεν παιζει να τον φαει τον Τζους,θα του πει οτι μπορει να αποδειξει τις πουστιες του Κλεη και ο Τζαξ θα τον χρησιμοποιησει για να ψηφισουν να σκοτωσουν (επιτελους) τον Κλεη,δεν εχει και αλλη επιλογη.[/SPOILER]

[SPOILER]Αυτό ακριβώς έγινε σήμερα. Κατά τ’ άλλα, πολύ αίμα με μπρούταλ Ότο και στα 3-4 επεισόδια που απομένουν things will get bloody. So he said…

Irish retaliation For Opie ρε!
[/SPOILER]

[SPOILER]Η Τάρα δεν την παλεύει πολύ. Τι άκυρη σκηνή αυτή με το πιάνο που ξύπνησε το μωρό;;
Ο Οττο μορφάρα. Τους ξεφτίλισε για πλάκα.
Ο Μπόμπι έχει ξενερώσει με τον Τζαξ και δεν ξέρω αν θα “αλλαξοπιστήσει” :-k
Ο Τζους μου φαίνεται πως δεν ξέρει τι θέλει και κάνει όλο μαλακίες.
Το “I got this” φαίνεται πως έγινε μότο μεταξύ Τζαξ-Τσιμπς-Τιγκ και προβλέπω στο τελευταίο επεισόδιο Τιγκ να λέει “I got this” και να καίει ζωντανό τον Πόουπ (που στην τελική αυτός ήταν ο ιθύνων νους για τη δολοφονία του Όπι) γιατί σιγά μην δώσει έτσι στεγνά ο Τζαξ έναν από το κλαμπ. Ούτως η άλλως μας έχει συνηθίσει στις πουστιές ο Τζαξ, ειδικά μετά το τελευταίο της 3ης σεζόν:p
Επίσης τη πουστιά παίζει τώρα με καρτέλ-Κλέυ? Θα πάνε να “φάνε” τον Τζαξ?
[/SPOILER]

[SPOILER]Νταξει παλι ο Sutter μας εδωσε τα αρχιδια στο χερι με το σκηνικο με τον Οττο να σφαζει τη νοσοκομα.Ημουν σιγουρος οταν ζητησε το σταυρο οτι θα γινει κατι,αλλα περιμενα να αυτοκτονησει ο ιδιος.

Ο Τζουσι ειναι υπερβολικα ασταθης,νομιζω ειναι στο οριο του να προσπαθησει να αυτοκτονησει παλι,δεν του παει η καρδια να ρουφιανεψει τον Κλεη,ουτε τον παιρνει να μη βοηθησει τον Τζαξ και να μαθουν ολοι τι εκανε.

Εγω παντως βλεπω τον Κλεη καπως “κουρασμενο”,καπως μετανιωμενο,σα να μη καιγεται πια να ηγειται του κλαμπ,αλλα να προσπαθει να εξασφαλισει τον εαυτο του (εξ’ου και η προταση να φτιαξει μια ομαδα για να συνεργαζεται με το καρτελ,αντι να ζητησει να τον βοηθησουν να ξαναγινει αφεντικο) και κυριως να ξανακερδισει την Τζεμμα.Εξαλλου,οταν το καρτελ/CIA ρουφς υπονοησε οτι θα φανε τον Τζαξ ειπε δεν μπορω να συμφωνησω σε αυτο,αλλα αυτοι προφανως τον γραψαν στ αρχιδια τους.

Τα τελευταια επεισοδια νομιζω θα εχουν τρελα σκηνικα,παμε για μια απο τις καλυτερες συνολικα σεζον σε σειρα εβερ.

Α,και σε καθε επεισοδιο αγαπαω ολο και περισσοτερο τον ΤΣΙΜΠΣ.[/SPOILER]

[spoiler] Πρέπει να γίνει κάτι στο τέλος της σαιζόν να φτιάξει η κατάσταση γιατί τώρα τελευταία η λέσχη έχει γαμηθεί. Ο Τζούς ανησυχεί για την ζωή του, ο Τζάξ θέλει να φάει τον Κλέι και κάνει συμφωνίες για να παραδώσει τον Τιγκ, ο Οπι νεκρός, ο Μπόμπυ έχει αρχίσει να διαφωνεί με τις τακτικές του Τζάξ, ο Κλέι μιλάει με τον καρτέλ και ο καρτέλ του λέει να ξεκάνουν τον Τζάξ.

Για τον Όττο ήμουν σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσει τον σταυρό για να αυτοκτονήσει αλλά τελικά έφαγε την νοσοκόμα. [/spoiler]

[SPOILER]Τελικά όλοι περιμέναμε ότι ο Όττο θα αυτοκτονήσει αλλα τελικά είχε άλλα σχέδια…η Τζέμα να δούμε τι θα κάνει που έχει μπλέξει τα μπούτια της :stuck_out_tongue: πανικός προβλέπεται πάλι. Κ κάτι ασήμαντο αλλά… δεν κατάλαβα γιατί η Τάρα ξύπνησε επίτηδες το μωρό με το πιάνο :-s[/SPOILER]

οτι και να πω ειναι λιγο, το φιναλε της 3ης ειναι ΕΠΟΣ… γενικα η τριτη ηταν τεραστια σεζον γι’αυτο και την ειδα σε δυο μερες :P… με τους ρυθμους που καιγομαι στοχος πλεον ειναι να ειμαι on time στις 4 δεκεβρη…

[SPOILER]Γιατι το εχει ψιλοχασει και απλα ηθελε κατι να ασχοληθει ντε και καλα για να ξεχαστει…[/SPOILER]

καλα τι γινεται,το μισο καστ του deadwood εχει περασει…

Like father like son μου φαίνεται θα την κάνει ο Κλέη με την μηχανή του υιού Τέλερ…

Πάλι πολύ καλό το επεισόδιο

[SPOILER]και νομίζω ότι είδαμε και τον “κακό” της έκτης σεζόν. Θέλω να δω τι σκατά θα γίνει με την Τάρα και προβλέπεται να τα κάνει πουτάνα ο Τζαξ. :-k[/SPOILER]

[SPOILER]Πραγματικα ειμαι περιεργος να δω τι στον πουτσο ειναι αυτος ο τυπος…Αυτη η σεζον μοιαζει να τελειωνει με ολα τα πραγματα να εχουν μπει σε ενα δρομο.Γαματο επεισοδιο αν και πολυ πιο ηρεμο απ’οτι το περιμενα.Πραγματικα ελπιζω ο Μπομπυ να πεισει τον Τζαξ χαριστει στον Τζους και τον Τιγκ.Αυτος ο πουστης ο Κλει,ολο μοιαζει μετανιωμενος και ολο μαλακιες κανει.Και για να μην ψοφησε τωρα,στην εκτη σεζον θα παιζει καποιο ρολο.[/SPOILER]

[SPOILER]Ο τύπος είναι λογικά ο έτσι της νοσοκόμας που καθάρισε ο Ότο.[/SPOILER]

ναι

[SPOILER]λογικά θα γίνει της πουτάνας με τον Ποουπ στον εκτο κύκλο δεν βλέπω και πολλά μέτωπα πλέον ανοικτά…τι θα πει άραγες ο Μπόμπι στον Κλέι :-k[/SPOILER]

[SPOILER]τι δεν βλέπεις ανοικτό;

• ο Νίρο άνοιξε (κακές) παρτίδες με την πρώην συμμορία του, η οποία είχε στήσει να σκοτώσει τους Sons πιο πριν.
  • ο έτσι της νοσοκόμας θα είναι κανα μεγαλοστέλεχος συμμορίας που σκοτώνει μέχρι και νεκρούς
  • ο Κλέι θέλει να τη γαμήσει στον Τζαξ (κι ο Μπόμπυ θέλει να κάνει μαλακία)
  • Ο Πόουπ θέλει τον Τιγκ νεκρό κι ο Τζαξ τον έχει τάξει.
  • Ο Τζους τελικά θα αυτοκτονήσει (ξανά) έτσι όπως τον έχουν καταντήσει.

θες κι άλλα; :stuck_out_tongue:

κατά τα άλλα, πάμε για δράματα. ασταδιάλα.[/SPOILER]

[SPOILER]Εκτός από τον Τζαξ μάλλον θα γίνει κακός χαμός και με τον Νίρο… κάποια μαλακία θα γίνει κ με την Τάρα κ αυτό τον περίεργο, όσο για τον Τζους, θα ψοφήσει τελικά ή σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει κ άλλο άραγε… είναι αρκετά αδύναμος χαρακτήρας κ δε νομίζω ότι μπορεί ο Sutter να τον “τραβήξει” για πολύ ακόμα… στον επόμενο κύκλο μου φαίνεται ότι κάτι θα στραβώσει με αυτή την συμφωνία με το καρτέλ πάντως.[/SPOILER]

ειδα το φιναλε της 4ης χτες, πολυ δυνατο, ισως και καλυτερο απο της 3ης…

μολις σχολασω ξεκιναω 5η, με βλεπω να πηγαινω στους wasp με πολυ badass mood…:stuck_out_tongue:

[SPOILER]ο αποχαιρετισμος του χαρστ στον οπι
ο μπομπι και ο τξαξ του κοβουν το μουσι με ενα σπαθι κατανα:!::!::!:

η θεα του ξυρισμενου πλεον οπι ειναι λιγο σοκαριστικη :lol:

http://insidetv.ew.com/2012/11/26/sons-of-anarchy-ryan-hurst-opie/[/SPOILER]

Γάμησε το βιντεάκι.αρκετά συγκινητικό!! αν δεν ήμουν ένας κυνικός μαλάκας μπορεί και να έκλεγα.

γαματο βιντεακι.Δεν ειχα φανταστει ποσο δεμενοι μπορει να ειναι οι ηθοποιοι μεταξυ τους…