Sons of Anarchy [TV]

Ρε μαλακα αρρωστε Sutter.Χαλαρωσε λιγο.

[SPOILER]Πολυ ακραιο το τελος.Αμα σκοτωθηκε ο Abel θα εχουμε μεγαλα δραματα,οχι μονο απο Ταρα και Τζαξ,αλλα και απο το πρεζακι,δικος της γιος ειναι εξαλλου.Και βασικα αμα εχουμε θανατο του μικρου,τη βλεπω να κοβει τις φλεβες της την Τζεμμα.

Για τους μαυρους στο τελος,ολα δειχνουν προς Κλεη,αλλα ειναι λιγο too much να τους εβαλε αυτος.

Επισης,ο Juice ποσο πιο πουτανακι του Κλεη πια?[/SPOILER]

[SPOILER]Έχει χαλαρώσει μετά τον Όπι, αλλά παίζει με τα νεύρα μας. Προετοιμάζει το έδαφος προτού ξεκάνει τον επόμενο (βλ. Έημπελ & Ιρλανδός). Ωραία το πήγε με το trio Τζαξ - Κλέη - Τζέμα και φυσικά με τα δαχτυλικά αποτυπώματα του μαύρου. Ομορφιές γενικά…[/SPOILER]

πολύ καλό και το σημερινό

[SPOILER]επιτέλους ξεκαθάρισε το τοπίο με τους νομάδες, τους μαυρους που τους την έπεσαν, τον Κλέη και τα κίνητρά τους και ο Τζαξ είναι πλέον σίγουρος για το τι πρέπει να γίνει.
Φίλε μου Juice, θα έπρεπε να έχεις μάθει πως όποιος λέει τα μυστικά του στον Κλέη δεν έχει κάλο τέλος.
Στο σημείο με τον Τσιμπς και τον Φρανκι έφυγε λίγο σκατό και ήμουν έτοιμος να σπάσω το πισι αλλά ευτυχώς ο Σάττερ δεν είναι τόσο σαδιστής για να σκοτώσει ΚΑΙ τον Τσιμπς στο άσχετο.
Επιτέλους η Τάρα έκανε αυτό που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Το μπουνίδι ήταν θεσπέσιο και απολαυστικότατο.
Τέλος πολύ δυνατή και η τελευταία σκηνή με τον Τζαξ και τη Τζέμα στο μπουρδέλο. Ειδικά η ατάκα του Τζαξ “Hookers and bangers will be your only family” ήταν το αποκορύφωμα. [/SPOILER]

Αυτό…Τέλος!!

Μεγάλη σειρά και τραγουδάρες.

Είχε και νέο Soundgarden στο 7ο επισόδειο ε. 8)

Κατά τα άλλα όπως τα λέτε. Στη 5η σαιζόν ο κος Όττο παίζει με τα νεύρας μας.

[SPOILER]Πραγματικά η φάση στο τέλος με τον Τζαξ και την Τζέμα ήταν όλα τα λεφτά και μου άρεσε που χρησιμοποίησε όλα τα σκατά που συνέβησαν προς όφελός του, χωρίς να κάνει άσκοπες κινήσεις (αν κ έχει αρχίσει να ξεπαστρεύει κόσμο :p) τον Τζούσι δε τον βλέπω καλά. [/SPOILER]

εθιστικοτατη σειρα, την ξεκινησα χτες και ηδη εχω καει… και απο πισω να βαρανε οι κομματαρες…

[SPOILER]Κορυφαία ατάκα/μπηχτή Τζέμας στο μαυσωλείο για τον Τίγκαρο. Ο Τζούσι, μάλλον θα χρησιμοποιηθεί για να φέρουν τον Κλέη ενώπιον του τραπεζιού. Ίδωμεν…
A, και τραγουδάρα από Social Distortion frontman:

[B]http://www.youtube.com/watch?v=rucB4TlAU2I&feature=share[/B]
[/SPOILER]

[SPOILER]πάλι γάμησε το επεισόδιο. Ο Τζούσι μάλλον θα “φύγει” στο τέλος της σεζόν. Ελπίζω όχι παντως γιατί αν και καρφί είναι από τους πιο συμπαθείς.
Το σκηνικό μεσα στο ποκερ κλαμπ γάμησε.Η WTF έκφραση του Μπόμπι όλα τα λεφτά:p
Αυτό το άρωμα πρέπει να μυρίζει γαμάτα :Ρ πολύ μαλακία έπεσε στο επεισόδιο:p [/SPOILER]

Για ποιο επεισόδιο μιλάς;

Το ένατο ρε μπόμπο…

Γαμώ την τρέλα μου γαμώ. Νόμιζα ότι έβγαινε αύριο και άνοιξα και το σπόιλερ.

Εγώ πιστεύω πως στο τέλος της σαιζόν θα αποδείξουν τις μαλακίες του Κλέι και θα τον καθαρίσουν. Στην επόμενη σαιζόν θα ασχοληθούν με τον Πόουπ.

εχω μεινει λιγο πισω.
5.06

[SPOILER]μπασταρδε κλει ψοφα.επισης σκηνη που τζαξ λιωνει το κεφαλι του φυλακα λιγο σοκ ε.δεν τον περιμενα τοσο σκληρο.και ο τιγκ πυροβολισε στην ψυχρα:?
για να δουμε τη συνεχεια[/SPOILER]

θα λιωσω αυτες τις μερες να καλυψω το κενο.

[SPOILER]στο μπαρ ειναι κ ο john schaffer με σκουφο???[/SPOILER]

[SPOILER]Αρκετα καλο επεισοδιο,ο Τζουσι απ’οτι φαινεται θα γινει διπλο καρφι,ηταν φανερο οτι θα καταληξει παλι το πουτανακι καποιου βεβαια.

Το σκηνικο με την Ταρα να το παιζει δεν καταλαβα τι λογο υπαρξης ειχε παντως.[/SPOILER]

[SPOILER]Υποθέτω πως θέλει να δείξει ότι η Tara έχει αρχίσει και χάνει λίγο την αυτοσυγκράτησή της. Όχι πως δεν φαινόταν από τότε που έπαθε τη ζημιά στο χέρι δηλαδή…

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νίρο θα τα κάνει πουτάνα όταν πάρει χαμπάρι ότι η Τζέμα προσεγγίζει τον Κλέι και κλασσικά κάποια μαλακία θα γίνει που δε θα μαζεύεται.[/SPOILER]

[SPOILER]Τον δικό μας…[/SPOILER]

ειναι ακραιο να πω οτι βλεπουμε ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ κυκλο της σειρας?:-k
τι να πω.το ενα επεισοδιο καλυτερο απο το αλλο.

[SPOILER]Λετε να φαει και τον Τζους ο μαλακας???
Βλεπω στο τελος να μενει μονο ο Κλει ζωντανος!!![/SPOILER]