Ακόμα ένα καλό επεισόδιο. Ευτυχώς χαλάρωσε λίγο μετά την μαυρίλα των προηγούμενων.
[SPOILER]Αγαπάμε ανωμαλιάρη Τιγκ. Επίσης μόλις είδα τον σεριφη να φιλάει την κοιλιά της γυναίκας του ήμουν σίγουρος ότι θα μπουκάρουν στο σπίτι της και θα χάει το παιδί (που μάλλον) κυοφορούσε. περίμενα λίγο παρανω ξύλο με Τζαξ - Ιρλανδό. Επίσης έχω την εντύπωση ότι θα παίξει μπινιά του Τζαξ στον δήμαρχο. Αποκλείεται να τον βοηθάει μόνο για να νοικιάσει το μπουρδέλο:-k Και μια φλασια που έφαγα βλέποντας το επεισόδιο…λέτε τους νομάδες να τους έχει βάλει τελικά ο δήμαρχος για να δείξει ότι οι Σονς είναι οι “κακοί” και εξ’αιτίας τους γίνονται όλα αυτά;[/SPOILER]
Η σεζόν είναι γαμάτη μέχρι στιγμής. ακόμα ένα καλό επεισόδιο8)
[SPOILER]Τελικά ήταν το προφανές. Οι νομάδες καθοδηγούνται από τον Κλέι. Ο Τζαξ έχει γίνει πολύ μπρουτάλ, σκοτωσε με τα ίδια του τα χέρια τον τύπο (με το ποιητικό “Ι got this”) και δείχνει ότι δεν πρόκειται να “μασήσει” σε τίποτα. Είμαι περίεργος να μάθω τι θα γίνει όταν μάθει για τον Κλέι. Επίσης έχω την εντύπωση ότι θα γίνει μαλακία μεταξύ Τιγκ - Σερίφη. Υποψιάζομαι ότι θα δει τις γραντζουνιές στο λαιμό του Τιγκ από τη γυναίκα του φύλακα και θα νομίζει ότι την έφαγε αυτός:-k / Τέλος, λίγα τα ψωμιά του Άνσερ. [/SPOILER]
[SPOILER]Περιμένω να δω τον Τζαξ να λιώνει το κεφάλι του Κλέι όπως έλιωσε του φύλακα. Από τις καλύτερες σκηνές ever στη σειρά. Κατά τα άλλα, θέλω να δω τι σκέφτεται να κάνει η Τάρα με τον Όττο :p[/SPOILER]
[SPOILER]Λογικά θα του πει ότι μπορεί να του κάνει καμια ένεση ή τίποτα τέτοιο για να πεθάνει πιο γρήγορα αφού το μόνο που δείχνει να τον νοιάζει τον Όττο είναι να πεθάνει:-k[/SPOILER]
[SPOILER]Με τους μαυρους που μαλλον εβαλε ο Κλει να σκοτωσουν τον Τζαξ θα μπλεχτουν πολυυυυ τα πραγματα.Ημουν σιγουρος οτι θα εκανε μαλακια με τα παιδια η κλασμενη Τζεμα αλλα οχι τοσο χοντρη…[/SPOILER]
[SPOILER]Λογικά ο Κλέυ και ο Φρανκι πρέπει να έκαναν την πουστια με τους μαυρους και θα γίνει της πουτάνας. Ο Έιμπελ μάλλον πέθανε λογικά (άλλο ένα κοινό με την Τζέμα) και η Τάρα θα τα κάνει όλα μπουρδέλο [/SPOILER]
[SPOILER]πιστευω πως αυτοι που τους την επεσαν δεν ηταν του κλευ αλλα του τυπα που πηγε με την τζεμμα και τον κοπανησε ο νιρο.οσο για τον ειμπελ…τραβηγμενο απο τα μαλλια να πεθανει[/SPOILER]
[SPOILER]Θα έχουμε γλέντια με την Τάρα στο επόμενο επεισόδιο. Για να δούμε τι θα κάνει κ ο Άνσερ. Και μένα πάντως μου φαίνεται ότι τους μαύρους δεν τους έβαλε ο Κλέι…[/SPOILER]