[SPOILER]
1 τον αλλο τον τζιβατο τον μαυρο τον δειχνει στο βαθος να βαραει αλυπητα προς το πατωμα. στανταρ θα ειχε πεθανει και με την δευτερη ροπαλια απο πισω…αλλα τωρα με εβαλες σε σκεψεις… χαχαχ λες να εχουν κανει καμμια τετοια ταρζανια;[/SPOILER]
[SPOILER]Δεν θα είναι η πρώτη φορά που έχει κάβα ο Τζαξ. Άσε που το twitter μνμ μεταξύ Σάτερ & Όπι δεν μου κάθεται καλά. Τί είναι καλύτερο; Να πείσεις τον θεατή πως ο Όπι είναι νεκρός ή να σκάσει 2-3 επεισόδια μετά και να τραβάς τις κωλότριχές σου; Μακάρι να είναι το 2ο…
[/SPOILER]
[SPOILER]Nope! Dead as fuck
[/SPOILER]
8O8O
τι λεει εδω ρε παιδια;; πεθανε ο τυπος που επαιζε τον μοναρχιδο
Ναι, από ότι διάβασα πυροβόλησε( μια γυναίκα [SIZE=“1”]και μια γάτα[/SIZE] και μετά έπεσε από κάπου (η αστυνομία λέει ή από σκάλες ή από μπαλκόνι) και πέθανε
η δήλωση του Sutter
spoiler για το λόγο που λεει ο απο κατω
[SPOILER]
not sure if folks know this yet, but johnny lewis (halfsack) died last night. the sad irony of it happening two days after opie’s death is not lost on me. it was a tragic end for an extremely talented guy, who unfortunately had lost his way. i wish i could say that i was shocked by the events last night, but i was not. i am deeply sorry that an innocent life had to be thrown into his destructive path. yes, it’s day or mourning, but it’s also a day of awareness and gratitude. sadly, some of us carry the message by dying.
[/SPOILER]
τα λεγομενα του Sutter υπονοουν πρεζα.
κριμα.
Επισης,βαλε σε σποηλερ το quote,λεει αυτο που εγινε στο τελευταιο επεισοδιο :Ρ
[SPOILER]
δηλαδή εντάξει, ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ. Ο κος Sutter σκότωσε τον πιο γαμάτο χαρακτήρα, έτσι απλά. Και μετά θα σκοτώσει και την Λάιλα, και τα παιδιά του Όπι, και τη μάνα του, έτσι για να αποδεκατίσει όλη την οικογένεια κι εγώ είχα μια κρυφή ελπίδα να τον δω να στραγγαλίζει τον Κλέι
[/SPOILER]
[SPOILER]Κατω τα χερια απο την Laila!!![/SPOILER]
ΜΑΛΑΚΑ SUTTER ΜΑΛΑΚΑ SUTTER ΜΑΛΑΚΑ SUTTER
Ε ΜΑΛΑΚΑ ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ
ελεος ρε πουστη.
[SPOILER]ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΠΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.Του σκοτωνουν τη γυναικα,τον πατερα και στην αρχη ειχε μπει και φυλακη.Επρεπε σε αυτη τη σεζον να παιζει βασικο ρολο στην πλοκη.[/SPOILER]
H εξήγηση του Sutter για αυτό που έγινε στο τελευταίο επεισόδιο
[SPOILER]
[I]But what does Sons of Anarchy creator Kurt Sutter have to say about it? If we want to know why Opie had to die, he?s the only guy who can really say. So what does ?Big Otto? say[/I]?
?I started thinking about it towards the end of season three, and then I think it all came together with the death of Piney last year. I got to the end of the season and realized that there was this circular dynamic that was happening with Jax and Opie that was very difficult to get out of. As we came into this season, knowing where I want to take my hero ? Jax needed that emotional upheaval, that one event that happens in a man?s life that can change the course of his destiny, and I think the death of his best friend is such an event.?
[I]We also forget that Sutter sent Opie out the best way that Opie could go: Fighting.[/I]
?I wanted Opie to go out a warrior, with nobility and a sense of protecting the people [he still loves]. I don?t do things arbitrarily or just for shock value. I think there?s a sense of how deeply committed I am to the show and to the fans as well?I do think that there is a sense of [the fans] understanding why it happened and where it will go.?
[I]For any Sons fan still reeling from Opie?s death, Sutter had the following to say:[/I]
?What I would say to them is that yes, it?s incredibly sad, but the death of Opie will color the rest of the episodes for the rest of the series. It?s not a death that will happen in vain. Jax will be greatly influenced by the death of Opie, and perhaps that loss, that emptiness, will color him throughout the rest of the season.?
[/SPOILER]
[SPOILER]Αυτο που λεει ο Sutter υποψιαζομουν κι εγω,ο Τζαξ στα τελευταια λεπτα του επεισοδιου φανηκε αλλαγμενος,γεματος μισος,ακομα και προς τον Τιγκ,τον οποιο δειχνει να κατηγορει για οτι εγινε(εκτος του Ποουπ φυσικα).
Μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε βια και εκδικηση,και ισως εναν Τζαξ να γινεται χειροτερος και πιο αδιστακτος του Κλεη.Και λογικα στο τελος θα εχουμε τον Τζαξ να τσακιζει το κεφαλι του Ποουπ με ενα σιδερο,καθαρση κι ετσι.
Επισης,σιγα σιγα θα αποκαλυφθει και τι ρολο βαραει ο Παντιγια,υποψιαζομαι οτι εχει σχεση με τα ρουφιανιλικια των Nomads.[/SPOILER]
[SPOILER]Λές;; Εγω είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι είναι ο Κλέυ πισω απο αυτά… Ξέρεις, και καλά για να δείξει πως έχει δύναμη ακόμη κ έτσι. Ισως ο Παντίγια να είναι αυτός που θα μαθει στον Τζαξ τη δουλειά με τις γκομένες για να είναι πιο νόμιμο το κλαμπ :-k[/SPOILER]
[SPOILER]Μετά τον Οπι το χάος…μέτριο επεισόδιο…
αλλά
[SPOILER][SIZE=“5”]BITCH FIGHT![/SIZE][/SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]Sorry για το bouble post[/SPOILER]
΄
[SPOILER]όσο και αν ξενέρωσα με τον οπι … αν το πάρεις σαν ποτένσιαλ μπορεί να δώσει μεγάλες στιγμές από Τζαξ να τα κάνει όλα πουτανα. Νομίζω πως σεναριακά είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση. Έχω την εντύπωση πως στο τέλος ο ΤΖαξ θα γράψει στα παπαρια του τη λέσχη και αυτό που θα τον νοιάζει θα είναι μόνο να εκδικηθεί
Ζάρξ εσύ αν περιμένεις νεκρανάσταση οπι είσαι βαρια νυχτωμένος μαν. έχει διίκιο ο κυριος που το ανέφερε πιο πάνω που στο μπακγκραουντ τον κοπανάνε αλύπητα-άσε που και μόνο η ροπαλια στο κεφάλι αρκούσε να τον στείλει.
Παντιγια είναι ερωτηματικό για την ώρα έχει ρουφιανοφατσα πάντως [/SPOILER]
[SPOILER]ελα, τι μετριο, δεν μπορει να πανε ολα γαμιοντας. λογικη ειναι η αποκλιμακωση μετα το προηγουμενο που ηταν σταθμος για τη σειρα. αλλωστε οντως ειχε και το βρωμοξυλο.
καλα αυτη η τζεμμα τι σκατα προσπαθει να κανει; να σκληραγωγησει-τζεμμοποιησει την ταρα θελει;
τελος, ας μην παραπονιομαστε για τον οπι. αυτα τα αναπαντεχα ειναι που κανουν τις σειρες απο καλες, γαματες. νταξ η σεηφ επιλογη θα ηταν να στειλει τον Σκωτσεζο ξερω γω (που εγω τον γουσταρω σαν χαρακτηρα απειρα, πιο πολυ και απ τον οπι), αλλα αυτο δεν θα εδινε στη σειρα ωθηση[/SPOILER]
[SPOILER]Ναι καλά, να δω τα μούτρα σου μόνο όταν θα σκάσει μύτη στο 1ο επεισόδιο του επόμενου κύκλου κι αφού έχει φύγει από τη μέση ο Πόουπ…ΝΟΤ[/SPOILER]
καλά τα λες…
[SPOILER][SIZE=“7”]ΝΟΤ[/SIZE][/SPOILER]
[SPOILER]Το τέλος μας κατέστρεψε θέλω να δω λυσσασμένο Τζαξ στα επόμενα επεισόδια. Εν τω μεταξύ η Τζέμα όντως έχει ξεφύγει τελείως. Και θα κάνει κ άλλες μαλακίες τώρα που έφαγε πόρτα απ’ τον άλλο. Στη φάση που αγκάλιασε τον σιχαμένο τον Κλέι πάντως ψάρωσα :p[/SPOILER]
γαμω η καινουργια σεζον,αντε γιατι ειχαμε κουραστει