Δοντ γουόρυ, υπάρχουν μένυ μπριζωμένοι επαέ
Η καλή η πληροφορία είναι ότι θα δούμε και στα 13 επεισόδια της 6ης σεζόν τον Jimmy Smits (Nero).
Τρομερά καλοφτιαγμένος χαρακτήρας και πολύ καλή ερμηνεία.
[SPOILER]Οπότε σε συνδυασμό με την επανεμφάνιση του Logue σαν αποταγμένος Marshall που διψάει για εκδίκηση για την χαμένη του αδερφή αναμένεται μπάχαλο Α’ τάξης :p[/SPOILER]
οντως ο nero
ητανε γαματος!!!
λογικα σεπτεμβρη η νεα σεζον!
Τέλος και η τελευταία σεζόν…
Δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι την άποψη περί γαμάτης σειράς… καλή αλλά ως εκεί…
Το τέλος σώζει την παρτίδα για την σεζόν η οποία ξεκινάει πολύ μέτρια… σε αφήνει ένα ενδιαφέρον για την επόμενη είναι η αλήθεια…
Jimmy Smits μεγάλη μορφή και πάντα στις καρδιές μας εμάς τους Miami Vice freaks ως partner του Crockett πριν τον Tubbs 8)
Εννοείται βέβαια και για LA Law :!:
To σκριπτ από τον πιλότο. Έχει ενδιαφέρον η παρουσίαση των χαρακτήρων και τελικά ποιοι από αυτούς άλλαξαν και ποιοι δεν προβλήθηκαν ποτέ.
http://leethomson.myzen.co.uk/Sons_of_Anarchy_1x01_-_Pilot.pdf
αλλο ενα ποστ αποθεωσης της σειρας και απο εμενα, αναμενουμε την 6η σεζον.
Απλά πέρασα να πω ότι σήμερα ξεκίνησα κι εγώ, είδα δύο επεισόδια και σίγουρα με έψησε για τη συνέχεια. Μόλις αποκτήσω εμπεριστατωμένη άποψη θα επανέλθω.
Και εγώ αρχίζω! Κατεβαίνει ο πρώτος κύκλος τώρα! Για να δούμε…
καλό κάψιμο παιδιά. η 3η σεζόν (ειδικά το τέλος) είναι σεμιναριακή
Τελειώνω τη δεύτερη σήμερα (λογικά). Εθιστικό είναι, κακή επιλογή για καιρό εξεταστικής.
Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια και καύλωσα!
Είμαι στο δεύτερο κύκλο, και πολεμάνε ναζίδες μαλάκα :!:
Εντάξει αποθέωση και γκαύλα η σειρά!
Ο θεός ο Shuttter έβαλε τον Henry Collins να κάνει τον ναζί ρε φίλε, τι να λέμε τώρα :lol:
Βtw η πρεμιέρα της 6ης σεζόν είναι 11 σεπτεμβρίου.
0/2 πέτυχες…
Kurt Sutter & Henry Rollins…!! 8)
λεπτομέρειες :p[SPOILER]:oops:[/SPOILER]
Πέστα…!!!
Έσκασε τρεηλεράκι σήμερα στην επίσημη σελίδα του φβ… Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε!