Σήμερα!!
Είχαμε το BB τώρα μπαίνει και το SoA να μας αποτελειώσει
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Δυνατό το πρώτο 8) Τιγκ λατρεία <3 <3
βρηκες καπου υποτιτλους?
αγγλικούς μόνο
γαμησε
[SPOILER] να υποθεσω το μουλικο με το αυτοματο θα παρει μαζι του και τη λεσχη ε; [/SPOILER]
ε ναι
[SPOILER]λογικά θα συνδέσουν το όπλο του Ναβάρο με την SAMCRO[/SPOILER]
[SPOILER]Τι στον πουτσο παιχτηκε, πως του ηρθε του ψυχακια του Σαττερ το σκηνικο με τον ξανθο πιτσιρικο με το αυτοματο ρε πουστη.
Η παρανοια του Τιγκ εχω την υποψια οτι θα οδηγησει σε τρελα σκηνικα και γουσταρω.
Δυνατο το πρωτο, ανοιξε αρκετα ερωτηματικα και εδωσε χιντς για την κατευθυνση της σεζον.[/SPOILER]
Ναι, αυτό σε πείραξε,
[SPOILER]το ότι έβαλε τον (τυφλό,μουγκό) χαρακτήρα που υποδύεται να τον βιάζουν από κώλο στη φυλακή είναι πολύ νορμάλ
Πάντως το όπλο που είχε το πιτσιρίκι λογικά είναι από τον Ναβάρο που είναι από αυτά που είχαν δώσει οι Sons στον Νero. Δηλαδή της πουτάνας 8)[/SPOILER]
[SPOILER]Μακριά απο τον κώλο μας αλλά έχει μια λογική απο την άποψη οτι ο φίλος μας ο Σάτερ είναι φανατικός του OZ και όσοι έχουν δει OZ ξέρουν[/SPOILER]
[B]ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ[/B]
THΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, μακάρι να γαμήσει έτσι η σεζόν :!:
“I listen almost as good as I suck dick”…in MILF’s we trust 8)
καλα ξεκινησαμε:D
Κρινοντας απο τα 2 πρωτα επισοδεια του 6ου κυκλου,φαινεται πως θα ειναι αλλη μια πορωτικη season!! 8)
Καιρό είχαμε να δούμε ψυχάκια σαν τον Lee Toric στην τιβι
[SPOILER]Ρε φίλε ελπίζω πραγματικά να μην πρόδωσαν τον Tig δεν του άξιζε…Ο Jax έχει αρχίσει και γίνεται λίγο η χειρότερη πλευρά του clay ε; Σκοτώνει τους πάντες[/SPOILER]
Πολύ δυνατό επεισόδιο.
[SPOILER]RIP Οτο. Επιτέλους τα βάσανα τελείωσαν. RIP Φιλ και random prospect. Burn in Hell Lee Toric. Καριόλα Τάρα. Είμαι σίγουρος πως αυτή έβαλε τους άλλους να την πέσουν στον Γουέην. [/SPOILER]
Γαματο επεισοδειο! Μας αφησε με μεγαλη αγωνια για το επομενο.
[SPOILER]Ρε γαμωτο,ο Οttο και ο Lee Toric ηταν (μεχρι στιγμης) το αλατοπιπερο της σειρας!! Τωρα που και οι δυο βλεπουν τα ραδικια αναποδα,τι θα γινει;;; PFFFFFUUUU[/SPOILER]
Μαλάκα τι επεισοδιάρα ήταν αυτή…
Μην το συζητάς καν…Έχω φάει τα αρχίδια μου…Το ένα μετά το άλλο έρχονταν…
[SPOILER]RIP σε Otto (είπε ο θείος Kurt να εκπλήξει με τον εαυτό του αυτή τη φορά) και Phil…Ειδικά ο δεύτερος ήταν πολύ συμπαθής χαρακτήρας…Κρίμα που έφυγε τόσο άδοξα… :([/SPOILER]