SORROWFUL ANGELS - Live Release "OMENS" Party @ ATHENS- Opening Act: E1EN

SORROWFUL ANGELS
&
Ε1ΕΝ

?OMENS OVER GREECE? TOUR

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012
Jasmin Rock Club

After Show Party powered by:

Fragiskos Samoilis
(Rock Hard, Atlantis.fm, InnerWish)
&
Orpheus Spiliotopoulos
(Rock Hard, Atlantis.fm, ex-HeadBangers Ball)

Οι Sorrowful Angels με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου studio album τους ?Omens? από την Legend Records,ανακοινώνουν την
?Omens over Greece? Tour
μαζί με τους E1EN

Πρώτος σταθμός της ?Omens over Greece? Tour σε συνδυασμό με την επίσημη παρουσίαση του album ?Omens? θα είναι η Αθήνα και το Jasmin RockClub, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012.

Οι Sorrowful Angels, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους τάραξαν τα νερά της Ελληνικής και όχι μόνο, underground σκηνής. Συνδυάζουν μοναδικά το μελωδικό metal με dark αισθητική και ηλεκτρονικούς ήχους. Το 2009 παρουσίασαν το ντεμπούτο album τους ?Ship In Your Trip?, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο και ξένο τύπο. Και σήμερα οι Sorrowful Angels επιστρέφουν δυναμικά με τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά που έρχεται να ταράξει τα δεδομένα… και ο τίτλος αυτής “Omens”.

Ως opening act στη συναυλία των Paradise Lost το Μάρτιο που μας πέρασε, μας έδωσαν μια πρώτη γεύση από το “Omens”.
Το “Omens” διατηρεί τη μελωδικότητα του πρώτου album επεκτείνοντας τη μουσική παλέτα, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα ηλεκτρονικά στοιχεία και στους φωνητικούς πειραματισμούς. Με πιο σκληρό περίβλημα κινείται στη σκοτεινή και ατμοσφαιρική πλευρά του gothic, οδηγώντας την μπάντα σε μονοπάτια που δεν έχει εξερευνήσει ως τώρα?

Οι E1EN είναι ένα experimental metal συγκρότημα επηρεασμένο από ένα ολόκληρο φάσμα σκληρού ήχου. Δημιουργήθηκαν το 2008 και έχουν ήδη στο ενεργητικό τους δύο Promo CD ?Vacant Expressions? (2009) και ?Closure? (2011), όπου, του τελευταίου τη παραγωγή, επιμελήθηκε ο γνωστός σε όλουςAlan Douches (WWSM).
Ήρθε η στιγμή για τους E1EN να συστηθούν στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας με σταθμό εκκίνησης την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο Jasmin RockClub.

Οι πάντα εκρηκτικοί στη σκηνική τους παρουσία, Sorrowful Angels παρέα με τους ξεχωριστούς Ε1ΕΝ θα ανέβουν στη σκηνή του Jasmin Rock Club την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, με μοναδικό σκοπό να μας απογειώσουν με τις μουσικές τους και να τεστάρουν τις αντοχές μας στο head banging !!!

Στις 15 Ιανουαρίου το “Omens” ξεκινά το ταξίδι του με καράβι την Legend Records? και οι Sorrowful Angels μαζί με τουε Ε1ΕΝ ετοιμάζονται να το παρουσιάσουν ζωντανά σε ολόκληρη την Ελλάδα?.

Ετοιμαστείτε ?. Omens will hunt you down!

Jasmin Rock Club
Μιχαλακοπούλου 150 & Σινώπης
Οι πόρτες ανοίγουν : 21:30
Τιμή Εισόδου: 2?

"Omens Over Greece Tour
Live Dates

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου - Αθήνα - Jasmin Rock Club
Παρασκευή 2 Μαρτίου - Θεσσαλονίκη - EightBall Club
Σάββατο 3 Μαρτίου - Καβάλα - Jazz Rock
Σάββατο 10 Μαρτίου - Τρίκαλα - Κεντρική Πλατεία
Κυριακή 1 Απριλίου - Ναύπλιο - Road Bar

More dates to be announced…


<iframe width=“560” height=“315” src=“http://www.youtube.com/embed/3UYMwv6wVp4” frameborder=“0” allowfullscreen></iframe>