Sorrowful Angels: ΓΝΩΜΕΣ

Λογικα οι περισσοτεροι τους γνωριζετε λογω του Metal Hammer, το οποιο ειχε δωρο 5 κομματια απο το πρωτο CD τους.

Προκειται για ελληνοπολωνικη Gothic rock/metal μπαντα, που κατα τη γνωμη μου, λεει πολλα, μου αρεσουν απιστευτα πολυ! Και πρεπει φυσικα να στηριζουμε τετοιες προσπαθειες απο Ελληνες!

Το καλυτερο τους τραγουδι:

Ακουω γνωμες!

εμένα μου αρέσουν!!!έτυχε όταν πήρα το hammer να ήταν και το EP τους…οι επηρροές τους βέβαια είναι πολύ εμφανείς (βλέπε Paradise Lost) αλλά γενικά το έχουν…και μάλιστα χάρηκα όταν έμαθα ότι θα έιναι support στους Katatonia-Sirenia γιατί επ’ευκαιρία θα ήθελα να τους δω και live πώς δένουν…

Ακόμα δεν το έχω ακούσει αυτό το cd το αγγλικό hammer πάντως τους παρουσιάζει ως Πολωνούς.

τους έβαλε και το χάμμερ;

τους είχα ακούσει κάποια στιγμή πέρισυ όπου είχα πάει σε μια συναυλία στην Αρτέμιδα, μαζί με καμμιά 30 ακομα εγχωρια συγκροτήματα. καλοί μου φανηκαν. κλασσικά περισσότερο κόσμο είχε από τα μέλη των συγκροτημάτων, παρα από το κοινό.

Ευχάριστα στο αυτί τραγούδια, αλλά αν δεν ξεκολλήσουν από τους Paradise Lost δεν θα κάνουν τίποτα.

πολυ κοντα σε paradise lost…μαρεσαν αρκετα και δεν το περιμενα… μου ειχε δωσει 1 φιλος το cd πριν βγει το demo απο το hammer… πολυ καλο - ειδικα το πρωτο μισο μερος.μετα νομιζω οτι υπαρχει 1 πτωση… δεν τους εχω δει live-ελπιζω να μου δωθει η ευκαιρια στο μελλον… γενικα θετικες εντυπωσεις… keep walking…

κάνουν καλή και σοβαρή δουλειά τα παιδιά

Εγω τους εδωσα χρονο. Ακουσα τα κομματια πολλες φορες, με αποτελεσμα να εχω κολλησει απιστευτα με τα τραγουδια τους.

Και το να ξεκολλησουν απο Lost το βρισκω ατοπο ως επιχειρημα. Ακουω το καθε συγκροτημα σα να μην υπηρχαν αλλα παρομοια. Εκφραζουν την ψυχη τους. Ισως η εκφραση τους μοιαζει με των Lost. Εγω ομως απλα γουσταρω τα τραγουδια τους, χωρις να με μοιζει με ποιανου μοιαζουνε!!!

Τα Hammer τα Rocking.gr και τα λοιπα μας εχουνε κανει ολους να κρινουμε σαν να κανουμε review τον καθε δισκο και το καθε κομματι! Π.χ. μοιαζουνε με αυτους, εχουνε επιρροες απο αυτους. Ξεκολληστε απο ταμπελες και κατευθυνομενες αντιληψεις.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΛΑ!

+1 Πολύ Lost.

Κι εγώ άκουσα τα κομμάτια τους αρκετές φορές και είπα καλά είναι αλλά το Draconian καλύτερο.

ενταξει ρε φιλε mousikofilε δεν μπορεις να αμφισβητησεις τις εντονες επιρροες!
ακομα και τα ιδια τα παιδια κανουν αναφορα σε αυτους!
τους εχω δει δυο φορες η μια ηταν αυτη που αναφερει ο panagiotis πιο πανω και ηταν σε πολυ καλη μερα… η αλλη ηταν στο σιν σιτι, οπου δεν με εντυπωσιασαν και τοσο… περιμενω να τυος δω και με katatonia για να βγαλω οριστικη αποψη…

παντως οπως ειπε και ο trampkoulas κανουν σοβαρη δουλεια τα παιδια και μπραβο τους!

Εχουμε να πουμε ενα τεραστιο ευχαριστω σε οσους στηριζουν τις προσπαθειες μας και βοηθουν εμπρακτα να μαθει ο κοσμος τη μουσική μας.

Τα γουστα σιγουρα μπορει να διαφερουν και δε περιμενουμε να αρεσει σε ολους αυτο που κανουμε, το μονο που σιγουρα μπορουμε να εγγυηθουμε ειναι οτι ειναι κατι που γινεται ακομπλεξαριστα γιατι απλα ετσι μας βγαινει και ειναι αυτο που νιωθουμε.

Ευχαριστουμε και παλι
Take Care
Dion
Sorrowful Angels