Sos!

Χαθηκαν δισκοι βινυλιου κατα τη διαρκεια μετακομισης το σαββατο 19/12.Οι δισκοι βρισκοταν σε μια μαυρη τσαντα ‘‘discobole’’ και σε μια ασπρη σακουλα ‘‘κιβωτος’’.Χαθηκαν στη λεωφορο Ιωνιας στο Ηρακλειο Κρητης.Εχουν συναισθηματικη αξια και διδεται αμοιβη 300 ευρω σε οποιο τα βρει.Τηλ. επικοινωνιας για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορια.6973697713.Σας ευχαριστω.

:(:(:frowning:

Fυσικα αν βρεθουν και δοθουν πισω ΔΕΝ θα ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.Αυτο για να ειναι ηρεμος ο νυν κατοχος οτι δεν θα εχει κανενα τετοιο θεμα.

Ελπιζω να τα βρεις…:frowning:

Eυχαριστω φιλε.Η πικρα ειναι απιστευτη.

Οχι ρε συ κριμα! Πως έγινε αυτό; Μακάρι να πάνε ολα καλα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το συναισθηματικό δέσιμο είναι υπερ άνω χρημάτων. Μακάρι αυτός που βρήκε τα βινύλια να καταλαβαίνει…

Καλα μην ξεχναμε ομως οτι αυτος που τα βρηκε μπορει να μην ειναι ροκας, να μην ακουει τετοιου ειδους μουσικη, μπορει να ακουει σκυλαδικα και αυτα τα βινυλια να του φανουν γελεια και να παει κα ινα τα πουλησει σε καποιο μαγαζι εκει κοντα, αυτο που σου προτεινω εκει που το εχασες τριγυρω περιοχες , κανε αφησοκοληση για την τσαντα, αλλιως δεν θα την βρεις, δεν μπαινουν ολοι στο rocking.gr δεν ειναι ολοι το ιδιο, σιγουρα ειναι κριμα για σενα και για τον κοπο σου που τα συλλεξες ενα ενα… λαθος σου που δεν τα προσεξες, δεν ξερω ποιος τα μετεφερε, αλλα εγω προσωπικα το μονο πραγμα που εχω ξεχασει σε λεωφορειο ειναι μια ομπρελα… αμελεια το βλεπω εγω… σου ευχομαι να τα βρεις… ΞΑΝΑΛΕΩ πηγαινε στα μαγαζια της γυρω περιοχης, να κοιταξεις και κανε αφισοκωληση , σου ευχομαι και παλι να τα βρεις ¨/

η νεα ιωνια ειναι μεγαλη οποτε ειναι καπως δυσκολο να ψαξει συγκεκριμενα…

σιγουρα, αλλα μπορει να τα παρει ενα ενα τα μαγαζια , και αν αφησει το τηλ του , σε περιπτωση που πανε τα σιντι, να τον παρουν. βεβαια κανενας δεν θα τα δωσει δωρεαν πισω… οποτε πρεπει να πεις οτι θα δωσεις και αμοιβη

ιωνιας στο ηρακλειο κρητης ρε…πωωω ρε συ αρη…μου το ειπαν χθες οτι εχασες βινυλια στη μετακομηση και τωρα που το διαβασα το συνδιασα οτι εισαι εσυ!!!μικρος ο κοσμος…anyway goodluck!!!

νεα ιωνια??? Άσχετο!!!#-o Ηράκλειο Κρήτης λέει…:?

Ευχαριστω ρε παιδια.Εχω εξαντλησει καθε πιθανοτητα.Απο τηλεφωνα σε χωματερες και αγγελιες σε εφημεριδες(με το αζημιωτο φυσικα) μεχρι και επαφες με ‘‘αλλους’’ κυκλους.Εννοειται εχω αφισοκολλησει καποια μερη αλλα κανενα αποτελεσμα μεχρι τωρα.Θα αυξησω την αμοιβη και θα δωσω 400 ευρω αν βρεθουν.
Ενδεικτικοι τιτλοι΄–Voivod,sacrifice,slaughter (can),darkthrone,aura noir,mortuary drape,amebix,polloi titloi apo nwn!productions gia osous gnwrizoun,solstice(uk) pagan altar,metalucifer,polu punk kai crust opws minor threat ,septic death,nausea ,doom klp ,morbid angel immolation,impiety…Ayta mou erxontai twra sto mualo.
Πολλα απο αυτα ειχαν γινει ενα με μενα αφου τα ειχα κυριολεκτικα λιωσει και τα ειχα ταυτισει με διαφορες περιοδους της ζωης μου.
To 2009 εκλεισε με το χειροτερο τροπο.

Αισθάνθηκα πραγματικό, φυσικό πόνο στο στομάχι.
Αν αυτός που στα πήρε ξέρει από μουσική, δεν θα τα ξαναδείς φοβάμαι…