Soul Cages

Αυτα τις 3 δισκαρες εχουν βγαλει οι κυριοι. Progressive metal απο Germany μερια με ιδιαιτερη εμφαση στην μελωδια. Το Moments ειναι κολαση και ενα απο τα πολυ αγαπημενα μου CD οσον αφορα prog πραγματα!Οποτε αν θελετε να αρχισετε απο καπου σας προτεινω το 2ο δισκο τους!

Κορυφαίοι και μαζί με άλλα κρυμμένα μυστικά της γερμανικής prog metal σκηνής των 90’ς έβγαλαν μερικές δισκάρες φοβερές και τρομερές. Το “Moments” είναι ένα από αυτά. Φανταστικός δίσκος και μεταξύ των κορυφαίων του είδους.

ειχα πετυχει το τελευταιο τους σε ξεφτιλα τιμη απο το rock city τοτε
και ετσι τους εμαθα
δυστυχως τα προηγουμενα τους δεν μπορουσα να τα βρω
μεχρι την εποχη του downloading φυσικα

φοβερη και ιδιαιτερη μπαντα

οι γερμανοι fates warning??

ενα καταπληκτικο κομματι απο το moments

απο τι εχω καταλαβει ειναι ενεργοι και ετοιμαζουν νεο δισκο???

Eχω βρει και τα 3 στο No Remorse (τιμες 12 με 15). Αλλα τα θελω εγω ε:p

Εχω ακουσει τα moments και craft…ειδικα το moments ειναι ενας πανεμορφος δισκος με φοβερες μελωδιες και ενα ταξιδιαρικο συναισθημα που σε συνεπαίρνει…στα συν τους τα γυναικεια φωνητικα που ομολογουμενως έδεναν πολύ καλα με το τελικο αποτελεσμα (και δεν συνηθίζονταν απο progressive μπαντες της εποχής)…δυστυχως όπως και πολλες αλλες μπαντες του ειδους πηγαν απατοι…

Bump ρε, ξεθαψα Moments και μαγευομαι ξανα! Κανας αλλος δεν ακουει εδω περα, τι διαολο?

Επισης, εχουμε κανα νεο για τον νεο δισκο?

Σημερα μολις ειχα την πρωτη μου επαφη με τη μπαντα μετα απο link του youtube που μου 'στειλε ο martian στο fb…μαλλον βρηκα ποιους δισκους θα λιωνω το επομενο τριμηνο!!! Τιτανομεγιστη μπαντα!!!

Soul Cages-Moments

Προσκυνημα.Η απολυτη περιγραφη του ονειρικου,γεματο λυρισμου prog metal ερχεται απο την Γερμανια.Υπαρχει το τεχνικο προγκ της σχολης Dream Theater και υπαρχουν και δισκοι σαν αυτο ή το The Art of Navigating by the Stars των Sieges Even…Δεν υπαρχει ισοζυγια,ολα για την ατμοασφαιρα και την μελωδια.Βεβαια μιλαμε για απιστευτους οργανοπαιχτες με συνεχομενες αλλαγες και τονους με ενα τραγουδιστη με πολυ αισθησιακη φωνη.Δηλ ακους το The Naked Word και πραγματικα τα παντα αλλαζουν για το τι θεωρεις μουσικη και καλλιτεχνια.Οι νοτες πλεον εχουν σχηματα σαν συννεφα στο μυαλο μου και το μπασο με ξυπναει απο την ουτοπικη μουσικη νιρβανα μου με τον ογκο του.Καμβαδες που ξεδιπλωνονται με κεντρικο θεμα ανθρωπους/αγγελους και κιθαριστικα μερη που τους ζωντανευουν χρησιμοποιουν σαν μαριονεττες.Μεγιστη βαση στους στιχους οι οποιοι ειναι πολυ ομορφοι και ταιριαστοι με το μουσικο κομματι.

Τιποτα παρακατω. Τρομερο κειμενο Δημητρη, μπραβο!

Καθε κομματι και ξεχωριστη εμπειρια.

Υποκλίνομαι…

Email από το συγκρότημα:

Jörg here from the Prog Rock / Metal band SOUL CAGES from Germany.

Here we like to inform you, that we are at facebook since a few days, too.

If you like to get information about the band and you like to get actual news about SOUL CAGES (concerts etc.) you could find us at:

We thank you for your interest and hope you?ll like the side.

Hopefully you could give us a little support us by spread the news to people who would be interested is us and our music, too.

All the best wishes

Jörg