Soulfly Live Athens-Thessaloniki 13-14 Μαρτίου

Λενε οτι ο καλος ο χρονος απτην αρχη φαινεται !!! Σ’ευχαριστω Αι-Βασιλη και υποσχομαι να μην ξανααμφισβητησω την υπαρξη σου !!!

Λοιπον εχουμε και λεμε…Η πληροφορια ειναι απο το myspace των Incite που ειναι η μπαντα του γιου του Μαξ (βασικα τησ Γκλορια) οι οποιοι θα περιοδευσουν μαζι με τους θεους…!!! Γραφει ομως και για Soulfly !!!

13 Μαρτιου στο Gagarin και 14 Μαρτιου στο Μυλο !!!

ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕ !!!

Συναυλιακός οργασμός φέτος.
Ωστόσο δεν είμαι και ο οπαδός της μπάντας και υπάρχουν τόσες συναυλίες…
Δεν το αποκλείω ότι θα πάω, θα δείξει.
Άλλωστε είδαμε Cavaleres φέτος :Ρ.

Τους είχα δει το 2006 και είχαμε περάσει γαμάτα!!! Εξαρτάται από την τιμή του εισητηρίου αν θα τους ξανατιμήσω…:-k

οκ και στη συγγρού να βγω τα λεφτά δεν θα φτάσουν πάλι,από τον οργασμό των συναυλιών!
αλλά θα το προσπαθήσω γιατί θέλω να τους δω από κοντά!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!μας μπήκε με καλό το νέο έτος!!!

Now playing: Edguy - Jerusalem
via FoxyTunes

Επιτελους ξαναρχονται!εχω παρα πολυ καιρο να τους δω και δε κρατιεμαι.Ωραια ξεκινησε η χρονια.:slight_smile:

Eυχαριστα νεα, πανε 4 χρονακια για μενα κι εχουν μεσολαβησει καλοι δισκοι. Για οσους αναρωτιουνται πως θα τα βολεψουμε με τοσες συναυλιες φετος, ιδου: http://www.opap.gr/jokerGame.fds?langid=1

Μπα,εδω περπει να βγει το “συναυλιοδανειο”.:stuck_out_tongue:

Σε club ειναι πιο δυνατοι πιστευω αποτι ειναι σε ενα φεστιβαλ…Οποιος τους εχει δει και το 2003 καταλαβαινει αυτο που λεω…!!! Οσο για το εισητηριο φοβαμαι πως θα ειναι παλι αρκετα τσιμπημενο…

Τι γίνεται, ρε παιδιά, φέτος.

Της μουρλης,μη ψαχνεις.Αυτο το συναυλιοδανειο που ελεγα δεν ειναι κι ασχημη ιδεα,αρκει να το βαλει καμια τραπεζα.:D:p

Με είχε απογοητέυσει το εισητήριο την τελευταία φορά 34 ευρώ προπώληση και στην πόρτα 40!!!8O
Σιγά ρε παιδιά, κόψτε κάτι. Δεν παίζετε στο Terra Vibe ούτε στο Καραισκάκη. [-X

Φέτος λογικά θα είναι πιο χαμηλό αν και δεν το πολυσκέφτομαι να πάω για 2 φορά. Καλοί ήταν στην πρώτη φορά που πήγα αλλά βλέπω εξίσου καλά συγκροτήματα με λιγότερα λεφτά.:wink:

Εγγύηση ο cavalleras στα live, super η εμφάνιση το 2006 στο club 22 και η φετινή στη Μαλακάσα, αλλά έτσι και το εισιτήριο είναι πάνω από 25 ευρώ πόρτα, οι διοργανωτές θα είναι για πολλές σφαλιάρες (μαζί και όσοι θα τα σκάσουν να τους ξαναδούν με τέτοια τιμή).

εμενα στο club22 παρολο που ειμαι φαν δεν με εντυπωσιασαν.νομιζω η καλυτερη εμφανιση τους ηταν η πρωτη στη μαλακασα.

Ναι σε κλάμπ τους είχα δει (στην υδρόγειο) και ήταν πολύ δυνατή συναυλία,είχαμε μαζέψει αρκετό ξύλο. Το εισητήριο είχε 34 ευρώ όμως γι’αυτό αμφιβάλλω αν θα πάω καθώς μέσα στο μάρτη έρχονται άπειρες μπάντες που δεν έχω δει…

Aξεχαστη η εμφανιση τους στο rockwave του 04…Επεσε κυριολεκτικά το ξυλο της αρκούδας…Πολλα τα live φετος και στο τελος μαλλον θα το ρίξω στον κλήρο…:lol:

μαγκεσ καθε περσι και καλυτερα.εγω τους ειδα τελευταια φορα στην υδρογειο το 2006 αλλα το show ηταν ουτε το μισο σε παθος ενταση και αποδοση απτην πρωτη φορα στο ροδον 2003.παιδια τοτε ειχα τρομαξει με την μπαντα και ειχε την ντραμακλα τον Roy Mayorga που ειναι stone sour τωρα.δεν λεω μαλλον θα τιμισω γιατι αγαπαω τον πιθικο αλλα πλεον αλλο πραμα περιμενω και αυτο δεν ειναι η συνωμοσια του φετινου καλοκαιριου.
Ελπιζω να υπερσχυσει ο νομος και να παμε ολοι μαζι στην τελευταια πραγματικη metal συναυλια…

Να ένα λαηβ που θα πάω όσα κι αν έχει!

Support σε όλη την περιοδεία θα είναι οι Incite.

+1 Zafrock
Δεν Χάνονται με ΤΙΠΟΤΑ!!
ωρα να ακουσουμε απο κοντά Refuse/Resist!!!
Τι αλλο θελουμε για να παει το 2009 καλά?!!!

εγω θελω policia !!!

έκανα την λαλακία να χάσω φέτος τα αδέρφια,αλλά τέτοιο λάθος δεν θα κάνω πάλι…
το πάθημα έγινε μάθημα.

Now playing: Anathema - Better Off Dead
via FoxyTunes