Paides grafw apo parisi (eksou kai ta greeklish-sorry guys) kai exw kanena 2wro pou eida ton titanomegisto Max kai ta palikarakia tou !!! Oi typoi htan apla GAMATOI !!! Ta espasan kai ta dielysan ola !!!
Full review me setlist kai photos tha paerete avrio pou gyrnaw spiti mou giati edw ta plhktrologia einai pio kourastika kai apo logo ths paparhga !!! einai anapoda !!! lol
Κατ’αρχην θα πρεπει να επισημανω πως ειχα ξαναδει τους Soulfly αλλες 3 φορες και τον Κ. Cavalera αλλη μια με τους Conspiracy το καλοκαιρακι…Οποιος ειχε τυχει να διαβασει τα comment μου για εκεινη την εμφανιση στο Rockwave θα θυμαται πως ειχα πει οτι ο Μax Cavalera ειναι πραγματικο σκυλι του δρομου (εννοω πως ειναι ολη τη ζωη του σε tour) και πως προσωπικα ειχα αντιληφθει καποια σημαδια κουρασης…Λογικο…Τεσπα,μετα απο ενα καλοκαιρινο tour με τους CC,ενα καλοκαιρινο με τους Soulfly και ενα Ν.Αmerica tour παλι με τους Soulfly πιστευα πως θα τους πετυχαινα αν οχι μουδιασμενους,τουλαχιστον κορεσμενους…Ελα ντε ομως που δεν εγινε ετσι…
Οι τυποι τα εσπασαν…Βγηκαν εξω με μοναδικο σκοπο οχι να παιξουν , αλλα να κανουν ενα μικρο παρτυ !!! Η ολη ατμοσφαιρα ηταν τετοια…Τρελα κεφατος ο Max εδειχνε να απολαμβανει το show οπως και τα υπολοιπα μελη της μπαντας…Λιγομιλητος οπως παντα (δεν αρχιζει ποτε το πιρι-πιρι αναμεσα στα τραγουδια) αλλα χαμογελαστος εδειξε παλι γιατι ειναι απο τις μεγαλυτερες μορφες του χωρου !!! Πολυ καλη επικοινωνια με το κοινο,βασικα το κανει οτι θελει…
Φοβερη εμφανιση,ομολογω οτι μου εκανε αισθηση η εμφανιση τους ενω τους εχω ξαναδει και ηξερα τι να περιιμενω πανω κατω…Οποιος τους γουσταρει μην τυχον και τους χασει…!!! Βεβαια με τις τιμες στη χωρα μας δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να πας σε οσα live γουσταρεις…
PS : Ο ηχος ηταν τελειος,εγω ημουν στην πρωτη σειρα και ακυγα τα παντα αψογα…Καταλαβαινα καθε στιγμη οτι δεν ειμαι στην Ελλαδα !!! Και να φανταστειτε οτι οσο περιμενα να ανοιξουν οι πορτες (σε εξαιρετικα πολιτισμενο κλιμα-καμια σχεση με τα ποδοπατηματα και τα καφριλικια οπως στη χωρα μας που εχεις κουραστει απο την αναμονη και το στριμωγμα πριν καν παιξει το πρωτο support) μου ελεγε ενα παλικαρακι οτι ο χωρος αυτος ηταν παλιο θεατρο και οσο να ναι δεν ειναι και οτι καλυτερο…Ο φωτισμος ηταν οντως ενα μειον αλλα με τετοιο ηχο δεν με πολυενδιαφερει…!!! και 27 γιουρα εισητηριο παρακαλω…οχι τα 35αρια τα δικα μας για να μας χωνουν σε κατι αποθηκες…!!!
Setlist :
Intro-BFWH
Sanctuary !!!
Prophecy
Back to the primitive
Jupdafuckup-Bring It
Seek N Strike
Tribe
Mars
Refuse/Resist
Doom
L.O.T.M.
Porrada - Drum Jam
Fall Of The Sychophants
Frontlines
Policia
Troops Of Doom
Red War
Eye For An Eye
Επειδη τσεκαρω καθημερινα το setlist τους το αλλαζουν συνεχεια…Μπορει να παιξουν πραγματικα οτιδηποτε !!! ενα Four Elements δεν παιζουν ρε γαμωτο…Οποιος τους ειχε δει στο θρυλικο live το 2003 στη Θεσσαλονικη θα θυμαται οτι ειναι τραγουδαρα λαιβ !!!
Α,παιξτε και ενα Slave New World η κανα Altered State να κα*λωσουμε !!!
Μαζεψα επιτελους τα λεφτα!!! Την δευτερα παω τικετ χαουζ!!!
Το μονο μου προβλημα ειναι οτι ολοι οι γνωστοι μου δεν θα ερθουν και δεν εχω καμια παρεα…:?
Δεν το εχω κανει ποτε αυτο σε συναυλια…
Εκτος απο το πηγαιν-ελα καλο θα ηταν να ειμαι μ καποιον (το καλοκαιρι στους καβαλερα εφαγα τρελη αγκωνια στο κεφαλι κ ζαλιζομουν)… Αμα ειναι θα γνωρισω κανεναν συμφορουμιτη…