Soulfly - Savages

  1. Bloodshed (6:55)
  2. Cannibal Holocaust (3:30)
  3. Fallen (5:56)
  4. Ayatollah Of Rock ‘N’ Rolla (7:29)
  5. Master Of Savagery (5:10)
  6. Spiral (5:34)
  7. This Is Violence (4:23)
  8. K.C.S. (5:16)
  9. El Comegente (8:18 )
  10. Soulfliktion (5:43)

…πόσο θά’θελα νακούσω κάτι τουλάχιστον αντίστοιχο του Omen απ’αυτούς…απ’το πρώτο δείγμα που έχω ακούσει http://youtu.be/uqqswu-VzDs κάπου εκεί με οδηγεί:):!:

αυτος ο Max ποτε δεν ξεκουραζεται αλλα δεν μας χαλαει καθολου!!!

μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει το [B]K.C.S.[/B] με [B]Mitch Harris[/B] απο [B]Napalm Death[/B] και το [B]Ayatollah Of Rock ?N? Rolla[/B] με τον [B]Fallon[/B].

…αρχίζει με δυο καλά τραγούδια ο δίσκος Bloodshed, Cannibal Holocaust και τα Ayatollah Of Rock ‘N’ Rolla, K.C.S. είναι οι πιο ιδιαίταιρες, όμορφες στιγμές…ψιλοδικαιώνει τις προσδοκίες μου για κάτι αντίστοιχο του Omen και γενικά τώρα που ακούω τον δίσκο, μαρέσει αρκετά:):!:

μια φορα τον ακουσα ως τωρα και εχει αρκετα καλα κομματια.
Δεν ξεπερναει το dark ages.

εχει αρκετα καινουρια-διαφορετικα στοιχεια σε σχεση με προηγουμενες δουλειες…
σιγουρα δεν ανακαλυπτει τον τροχο αλλα προσωπικα το βρήκα ανελπιστα καλο και θα του δωθουν περισσοτερες ακροασεις…

τον εχω ακουσει το λιγοτερο 20 φορες
καλη δουλεια αλλα δεν με τραβαει και τοσο

Δίσκαρος.-

Bloodshed, Ayatollah of Rock ?n? Rolla, Spiral, This Is Violence, El Comegente, Soulfliktion, K.C.S. τα σπάνε πολύ άγρια.

Ο μικρός Καβαλέρα είναι εξαιρετικός.

Ο καλυτερος δισκος του Max μετα το Dark Ages συμπεριλαμβανομενων και των Cavalera Conspiracy.Aν και σιγουρα μπορει και καλυτερα,το χει αποδειξει αλλωστε με τοσες δισκαρες που χει βγαλει.Το εξωφυλλο με την πρωτη ματια με ξενισε καπως αλλα εχουμε δει και χειροτερα.Κομματαρες τα cannibal holocaust,fallen,spiral,ayatollah of rock n’rolla,master of savagery,el comegente με τα υπολοιπα μισο σκαλοπατακι κατω στον βαθμο πορωσης χωρις να υπαρχει κακο κομματι.Γεματο 8αρακι το δισκακι και περιμενω την παραγγελια μου ωστε να το λιωσω :smiley: