Πλαντάζουμε…
Ακόμα θυμάμαι τη μέρα που έμαθα τα νέα για τη διάλυσή τους. Είχαν τόσα ακόμα να προσφέρουν.
Καθίστε να δούμε πρώτα τι θα παίξει…Η νεκρανάσταση δεν είναι πάντα επιτυχής 8)
δεν πηρε κανεις στα σοβαρα τιποτα…
ναι κρισπ γελαω με ασοβαρα και πραμματα και γελοιοτητες αλλα την ειρωνια να τη βαλεις εκει που ξερεις…
Στο crackhitler πέστα.
Πάντως Cornell που τον είδα λάιβ το καλοκαίρι ήταν εξαιρετικός πραγματικά. Και ναι, είχε πει και ορισμένα Soundgarden. Things were getting towards that direction…
Ο Κορνελ και ντουέτο με τον Βασ-Βας σε τραγούδια του ποιητή Καρβελλα πάλι εξαιρετικός θα είναι. Το θέμα είναι οτί είναι κρίμα να χαραμίζεται…
στην περιοδεία ελπίζω να παίζουν και τραγούδια από το Scream.
:cold:
οτι και να λετε, γω το Like a stone μου το θελω
AN περιοδευσουν , θα εινια μεγαλη ντροπη να παιξουν audioslave καθως και προσωπικα του Κορνηλιου…
Aμα ειναι ετσι να παιξουν και τραγουδια κι απο Temple of the Dog.
Μεγάλη μπάντα οι SoundGarden ελπίζω να περάσουν και απο Ελλάδα
Έχουν γράψει για μένα μαζί με τους Nirvana τα καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας 90.
Οι Audioslave ήταν μεγάλη αποτυχία και κυρίως ο Κορνήλιος που έχει απίστευτη φωνή ψιλό ξεφτυλίστικε, ελπίζω με τους υπόλλοιπους soundgarden να ξανάερθει πίσω στα λογικά του
μια χαρα ηταν οι audioslave,αν ξευτυλιστηκε καπου ο κορνελ,ηταν στην προσωπικη του καριερα.
αν και γενικα οτι και να τραγουδισει ο κορνελ,με τετοια φωναρα δεν γινεται να ξευτυλιστει
ι’m the wreck of you,i’m the death of you all
i’m the wreck of you,i’m the break and the fall…
Η μεγαλη επιστροφη του τελευταιου τεραστιου χαρντ ροκ συγκροτηματος…τα λογια περιττα!!!ζουμε για να ξανακουσουμε τις τσιριδες του κορνελ στο beyond the wheel και απο διπλα τον thayil να παιζει τις ριφαρες!!
καλα οι audioslave δεν ηταν και ξεφτιλα
αμα ηταν ετσι οι ξεφτιλες…
Σήμερα το πήρα χαμπάρι!!!8O8O8O
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!8O8O
Θα τιμωρήσω τον εαυτό μου και θα ακούσω όλα τα album για εκατομμυριοστή φορά!!!:p:p:p
Και Ελλάδα να μην έρθουν ετοιμάζω βαλίτσες.:D:D
Εγώ σήμερα άκουγα το Superunknown και μου άρεσαν αρκετά σαν πρώτη επαφή. Εσείς οι γνωστικοί να τα πάρω από την αρχή τα album ή υπάρχει κανένα που πρέπει να ακούσω ότι και να γίνει?
Now playing: Edguy - Catch Of The Century
via FoxyTunes
αυτο που πιασες και το badmotorfinger οπωσδηποτε.
Down on the upside ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ!!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ
badmotorfinger
ή superunknown
ή down on the upside
αλλα
ΚΑΙ badmotorfinger
ΚΑΙ superunknown
ΚΑΙ down on the upside
κ τα 3 ειναι απο τα απαραιτητα ακουσματα των 90s
bmf = το μεταλ αριστουργημα τους
su = το grunge αριστουργημα τους