Soundgarden

αυτά μπορεί να περνάνε στον Χρηστάρα, όχι στους Garden…:stuck_out_tongue:
είδες πολλές φορές τον Cornell στην Ελλάδα;

καταπληκτικο αυτο το news letter τους, ολα οσα μας καινε λεει.

Κάτι τα κοκόρια που γκαρίζαν πρωινιάτικα, κάτι η περιέργεια αν με χύσατε στο θρεντ των Νεβερμορ, άνοιξα τον υπολογιστή πρωινιάτικα και είδα ένα e-mail.

Ναι γαμάτο το Newsletter, τα ίδια τα νέα βέβαια θα μπορούσαν να’ ναι καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να περιορίζονται μόνο σε βινύλιο τώρα τελευταία εκεί στην Sub-Pop. Anyway αναμένουμε και το λάηβ! :smiley:

Πω ΜΑΛΑΚΕΣ!

Δηλαδή…

ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ [size=“4”]ΒΑΗΝΙΛ ΡΙΠ???[/size]

http://cdn.soundgardenworld.com/newsletters/SG_NEWSLETTER_MARCH.png

βασικα το ζουμι ειναι οτι εχουν ηχογραφησει την περιοδεια που εκαναν το 1996 για μελλοντικη κυκλοφορια σε live ηχογραφηση και μαλλον τωρα ειναι καιρος να βγει στο εμποριο

καλη φαση…

χαχ ψαρώσατε με το που είδατε νιουσλέτερ? :lol:

Ντάξει χεστήκαμε για την κυκλοφορία. Σε κάνα βίντεο να παίξει ξέθαμα να γουστάρουμε. :smiley:

Εγώ πολύ πάντως.

αχαχαχαχ.
Το ποστ μου ήταν ανούσιο με την ελπίδα να απαντήσει κάποιος και να δω αν όντως στα 250 ριπλάης ένα θρεντ γίνεται “hot” (δλδ μπλε φακελλάκι).
Πώς νιώθεις μετά από αυτό? :p:p:p:p

Α, μπράβο…

Χεντλάινερς στο Lollapalooza, λέει. Ξαναχέστηκα με το νιουζλετερ.

http://www.rocking.gr/article7284.php

πωπω, θα καθόμαστε αυγουστιάτικα να περιμένουμε λίγο streaming…
έχω τεράστια περιέργεια.

Ναι γιατί το κακό είναι πως όλοι τους περιμένουμε να έρθουν τελικά. Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θ’ανακοινωθεί… Σε βαθμό που άν τελικά πουν το αντίθετο να φάνε γερό βρισίδι (the greek way!) :evil:

:stuck_out_tongue:

Γιατι οχι Ελλαδα?O Κορνηλιος εχει παντρευτει Ελληνιδα… Αν κανουν σταση απο εδω θα γινει της κακομοιρας!

απο οτι δειχνουν τα πραγματα,σημερα γραφετε ιστορια…μια επισκεψη στο φορουμ του soundgardenworld.com θα σας πεισει:ολα δειχνουν οτι οι soundgarden θα παιξουν σημερα στις δεκα(τοπικη ωρα) στο showbox του σιατλ την πρωτη τους συναυλια απο την επανενωση τους…στο ιντερνετ γινετε χαμος,πολλα σαιτ το χουν βγαλει!και το καλυτερο μερος ειναι οτι εκτος απο τους οπαδους τους που θα πανε με καμερες,η συναυλια αναμενετε να βιντεοσκοπηθει επισημα απο το συγκροτημα!

σημερα το βραδυ το νου σας στο γιουτουμπ!μεγαλες στιγμες!

Τελειότητες.
made of win σκηνικά.

sound’φακιν’garden is back.
\m/

1. Spoonman
  2. Gun
  3. Searching With My Good Eye Closed
  4. Rusty Cage
  5. Beyond The Wheel
  6. Flower
  7. Ugly Truth
  8. Fell On Black Days
  9. Hunted Down
  10. Nothing To Say
  11. Loud Love
  12. Blow Up The Outside World
  13. Pretty Noose
  14. Outshined
  15. Slaves And Bulldozers

Encore:

1. Get On The Snake
  2. Big Dumb Sex
  3. Waiting For The Sun (THE DOORS cover)

Πλάκα μου κάνεις; Δεν παίζουν “Jesus Christ Pose”; 8O

Νταξ, κι απο Superunknown ειναι μονο δυο κομματοι.

Αλλα οταν εχει μεσα Fell On Black Days τι τα συζηταμε τα υπολοιπα;;;

ρε αν ειναι δυνατον.ουτε ενα βιντεο,ψαχνω σαν τρελος αλλα δεν βρισκω τιποτα.απο οτι φαινετε οι σεκιουριτις του κλαμπ δεν αφησαν καμερες μεσα.ελπιζω να βγει κανα επισημο βιντεο απο το συγκροτημα,δεν μπορει να μας κρατανε στο σκοταδι…

διαβαζω στο φορουμ του soundgardenworld.com αποψεις απο ατομα που πηγαν στην συναυλια,και αυτο που λενε ολοι ειναι οτι παθαν πλακα με την φωνη του κορνελ.σαν να βγηκε απο τα 90’ς λενε ολοι,και ειδικα στο beyond the wheel τα εσπασε τρελα!

οσον αφορα την σετλιστ,ειναι καλη αν μη τι αλλο,αλλα θα μπορουσε να ειναι καλυτερη.μην ξεχνατε οτι ειναι η πρωτη συναυλια,και δεν ξερω αν παιξαν ολοκληρο δυωρο(οπως φανταζομαι θα παιζουν στην περιοδια τους)!jesus christ pose δεν καιγομουν να ακουσω,και νταξ,εδω στα 90’ς ο κορνελ δυσκολευοταν να το φερει βολτα λαιβ,τι περιμενετε τωρα?παρολα αυτα θα ηθελα ενα like suicide,ενα zero chance η ενα burden in my hand μεσα!

ποτε οι soundgarden δεν επαιζαν ιδιο σετλιστ οποτε μην ανησυχειτε και πολυ…