SoundtrucK LIVE DATES

Εδώ θα ποστάρουμε τα Live Dates των SoundtrucK

PATRA!!!

Shmera paizoume sto Lazy, osoi pistoi prosel8ete! Cheeeerz

[size=3][B]SoundtrucK LIVE @ Bourbon Bar-Glyfada - 14/11/2010[/B][/size]
[I]Sunday, November 14 - 10:30pm - 12:30am
[U][B]Bourbon Bar[/B][/U]
Daskaroli 67
Glyfáda, Greece
[/I]SoundtrucK is rolling in the studio for their debut album, but their love for live shows is burning in their hearts, so they decided to take a break from the studio and play at Bourbon Bar. Hard Rockin Southern Rock’n’Roll with passion, as always, and some really special surprises. :wink: Don’t miss this show!

[size=8] Aλλαγή στην ημερομηνία [/size]

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έγινε αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του live των SoundtrucK στο Bourbon Bar, λόγο εκλογών. Η νέα ημερομηνία είναι Κυριακή 21/11/2010.
Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και θα θέλαμε να ενημερώσετε σε όσους τυχών έχετε πει για το live.

Ευχαριστούμε πολύ
SoundtrcuK

Οι [B]SoundtrucK[/B] είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του πρώτου τους, άτιτλου ακόμα, album ενώ παράλληλα ξεκινούν διαπραγματεύσεις με εταιρίες διανομής.

Μετά από 7 μήνες εξαντλητικών ηχογραφήσεων στα [B]N.U.R.V. studios[/B] υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του master mentor [I]Γιώργου Φλωράκη[/I] που ανέλαβε την παραγωγή και του tech freak [I]Γιώργου Αλαμάρα [/I]που χειρίστηκε με μαεστρία τα κουμπάκια και το τεχνικό κομμάτι, οι εννέα συνθέσεις αποτυπώθηκαν με επιτυχία και στάλθηκαν στον τρίτο «Γιώργο» της υπόθεσης.

Ο παγκοσμίου φήμης [B]George Marino[/B] των [B]Sterling Studios[/B] της Νέας Υόρκης ανέλαβε το mastering του δίσκου και σε συνδυασμό με την άρτια δουλειά που έγινε στις μίξεις, έφερε το πλέον επιθυμητό αποτέλεσμα για την όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση των συνθέσεων.

Για τον εορτασμό λοιπόν της προσπάθειάς τους οι [B]SoundtrucK[/B], Νίκος Μελάς (φωνητικά), Βασίλης Παναγόπουλος (κιθάρα), Γιώργος Μπούνταλης (κιθάρα), Δημήτρης Λυκάκης (μπάσο), Άλεξ Παπαλεξίου (ντραμς) θα εμφανιστούν την [B]Παρασκευή 1η Ιουλίου[/B] στο club/live stage [B]Lazy[/B] στα Βριλήσσια.
Εκτός από διασκευές, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα ν’ ακούσουν για πρώτη φορά και ορισμένα κομμάτια από τον ολοκαίνουριο, επερχόμενο δίσκο τον SoundtrucK!

Προσκαλούμε λοιπόν, όλους τους φίλους της μουσικής και των δυνατών ζωντανών εμφανίσεων, να έρθουν και να απολαύσουν μια γνήσια rock συναυλία από μουσικούς που ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό και να προσφέρουν άφθονες δόσεις πάθους και ποιότητας!

We Salute You

SoundtrucK

Οι SoundtrucK στην Πάτρα!
Μετά από 6 μήνες στο studio & εν μέσω διαπραγματεύσεων με δισκογραφικές εταιρίες, οι αθηναίοι rockers επιστρέφουν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στο Stone Bar!
Θα είναι η 3η φορά που το Stone φιλοξενεί στη σκηνή του το συγκρότημα & όσοι παραβρέθηκαν σε κάποιο από τα προηγούμενα live ξέρουν. . . !

[B][SIZE=“4”]New Year live SoundtrucK experience @ Revenge of Rock - 30/12/2011[/SIZE][/B]

Φέτος το πρωτοχρονιάτικο party ξεκινάει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στο Revenge of Rock!
New Year Live Experience με τους SoundtrucK, σε ένα εκρηκτικό Southern Rock?n?Roll live, με υλικό από τον επερχόμενο δίσκο τους αλλά και αρκετές διασκευές αγαπημένων κομματιών.
Ο καλύτερος τρόπος να κλείσει η φετινή χρονιά, με άφθονη μπύρα, κέφι και τη μουσική που μας αρέσει!

SoundtrucK and friends, album release, live party! special guests: The Western Ramblers

18 Ιανουαρίου 2013, Κύτταρο live, Είσοδος Ελεύθερη

Οι προφητείες των Ινδιάνων από τις νότιες πολιτείες δεν αναφέρουν τίποτα για το τέλος του κόσμου. Ωστόσο, μιλούν ρητά για ένα μαινόμενο φορτηγό που σκορπάει Rock ‘n’ Roll στο πέρασμά του!

Στις 18 Ιανουαρίου 2013 μάλιστα, το εν λόγω φορτηγό παρκάρει στο Κύτταρο live!, όπου το Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά ένα μοναδικό Southern Rock show!

Οι SoundtrucK, μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση στη συναυλία των Lynyrd Skynyrd και με αφορμή τη live παρουσίαση του δισκογραφικού τους ντεμπούτου, καλούν όλους τους φίλους της καλής μουσικής σε ένα ξέφρενο party με πολλούς καλούς φίλους που θα μοιραστούν τη σκηνή μαζί τους.

Η μπύρα θα ρέει άφθονη, το Southern vibe θα είναι έντονο και η διασκέδαση εξασφαλισμένη! Η βραδιά θα ξεκινήσει με τους φοβερούς The Western Ramblers, ενώ ο DJ Σάββας Συνοδινός θα στολίσει τη βραδυά με μουσικά κοσμήματα του Νότου όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Κι επειδή τα καλά πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν, η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Ο κινητήρας έχει πάρει μπρος, οι εξατμίσεις βρυχώνται και το Rock ‘n’ Roll Sound trucK είναι έτοιμο να προελάσει. Θα το δείτε… & σίγουρα θα το ακούσετε!

http://www.soundtruck.gr/


http://www.facebook.com/events/186866058119860/

[B][SIZE=“4”]15 Ιουνίου - SoundtrucK @ STAGE Music Cafe, Ραφήνα[/SIZE][/B]

Το G Radio παρουσιάζει το μανιασμένο φορτηγό που συνεχίζει να σκορπάει Southern Rock’n’Roll!
Στις 15 Ιουνίου η κόρνα του θα ηχήσει στο STAGE Music Cafe στην Ραφήνα, ξεκινώντας έτσι την καλοκαιρινή του περιπλάνηση. Οι SoundtrucK θα παρουσιάσουν το εκρηκτικό τους show, το οποίο θα αποτελείται φυσικά από τραγούδια του ομότιτλου album, διασκευές σε τραγούδια συγκροτημάτων που αποτελούν επιρροές της μπάντας και κάποιες μουσικές εκπλήξεις. Ένα show όπου η μπύρα θα ρέει άφθονη, το Southern feeling θα είναι έντονο και η διασκέδαση εξασφαλισμένη!
Ο κινητήρας έχει μπει μπρος, οι εξατμίσεις ζεστάθηκαν και το Rock’n’roll φορτηγό είναι έτοιμο να πάρει τους δρόμους. Κάπου θα το δείτε…σίγουρα θα το ακούσετε!

http://www.soundtruck.gr/


Οι Αθηναίοι southern rockers SoundtrucK θα εμφανιστούν στις 9 Μαΐου στο KΟΟ-ΚΟΟ LIVE MUSIC BAR στο Γκάζι. Μετά την πολύ επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, την ίδια μέρα που άνοιξαν τη συναυλία των θρυλικών Lynyrd Skynyrd, και με νέα μέλη στην σύνθεσή τους, συνεχίζουν τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις.
Λίγο πριν μπουν στο στούντιο για την ηχογράφηση του δεύτερου άλμπουμ τους, οι SoundtrucK θα χαρίσουν μία μοναδική βραδιά στους λάτρεις του δυνατού Rock. Με ανανεωμένο setlist και πολύ ενέργεια στις μπαταρίες του, το φορτηγό είναι πια ασταμάτητο!
Την βραδιά θ’ανοίξουν οι δυναμικοί Desert Dingos. Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί.
Κάπου θα το δείτε…σίγουρα θα το ακούσετε!
https://www.facebook.com/events/1460676350833714

http://www.soundtruck.gr/


http://www.youtube.com/SoundtrucKgr