South Park

Εισαι υπερβολικος, εχω δει ολα τα episodes και τα παρακολουθω καιρο. Δε πιστεβω οτι ειναι τοσο χαλια οσο τα περιγραφεις.
Εμενα παντως το Imaginationland μαρεσε

Καλα,ξαναλεω,γουστα ειναι αυτα…εγω πιστευω πως ειναι ακομα πιο χαλια αποσο λεω,αλλα νταξ,ξανα,γουστα ειναι αυτα,no big deal…

Μέχρι πρόσφατα η μόνη μου επαφή με South Park ήταν η ταινία που είχα δει πριν 2 χρόνια, και 2-3 σκόρπια επεισόδια. Επειδή όμως δε γινόταν να επιτρέψω στον εαυτό μου να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για πολύ καιρό ακόμα, αποφάσισα να δω όλα τα επεισόδια, ξεκινώντας απο την πρώτη season. Επιτέλους ε!

Ως τώρα έχω δει τις πρώτες 4 season λοιπόν, και πάω καθ’ οδόν για την πέμπτη. Οκ, ίσως χάνεται κάτι όταν τα βλέπεις έτσι όλα μαζεμένα, αλλά εδώ που τα λέμε το ίδιο ισχύει και όταν ακους μαζεμένη τη δισκογραφία ενός συγκροτήματος π,χ. Τι να γίνει.

Ως τώρα λοιπόν η σειρά τα σπάει. Επικοί διάλογοι και φοβερά σενάρια, τα οποία πέρα απο το χιούμορ συνδυάζουν και ουκ ολίγα κοινωνικά σχόλια (με έναν χαρακτηριστικό south park τρόπο). Οι τύποι που τα φτιάχνουν έχουν όντως χιούμορ, δεν πρόκειται για μια σειρά που στηρίζεται απλά στις καφρίλες. Σε καναδυο επεισόδια ίσως το χιούμορ ξέφευγε απο τα γούστα μου (αν και υπο συνθήκες μπορεί να γουστάρω και αυτό το στυλ), στο σύνολο τους όμως ως τώρα μου έχουν προσφέρει επικά γέλια…

Στα συν της σειράς οι ανεπανάληπτοι χαρακτήρες της, οι φωνές τους (ειδικά του Cartman), και οι επικές ατάκες… Όσο αφορά τα αγαπημένα επεισόδια, τι να πω, είναι τόσο πολλά. Απ’ ότι διάβασα κάπου στις επόμενες season κάνει κοιλιά, και αυτό μου ακούγεται λογικό… όταν φτάσω εκεί με το καλό θα συμπεράνω και ο ίδιος…

είμαστε στην ίδια φάση,εχθές άρχισα να βλέπω την 5 σεζόν, και δε νμπορώ να μην συμφωνίσω μαζί σου,
λογικό 12 σεζόν είναι αποκλείετε να μην έχει και μια κοιλιά όλα αυτά τα χρόνια…

Now playing: Anathema - Destiny Is Dead
via FoxyTunes

Το τελευταιο επεισοδιο ηταν παρα πολυ καλο.

I’m Thcott Malkinthon and I have diabeteth!

χαχαχαχα

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω…
Σίγουρα δεν είναι δηλαδή σαν τα πρώτα επεισόδια αλλά δεν έχουν χαλάσει τόσο!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!φοβερή σκηνή και γενικώς τέλειο επεισόδιο (ειδικά στο τέλος)!:lol:

Το τελευταίο επεισόδιο τα 'σπασε!!!

απλά respect!!!
ναι ναι!!!:bow:

Σημερα τελειωσε η 12 σεζον.Καλο επισοουδ ηταν.

Im butters sir!

Εμένα δεν μου άρεσε τόσο. Γενικότερα τα επεισόδια που κεντρικοί πρωταγωνιστές δεν είναι η κλασσική παρέα, με ψιλοχαλάνε. Είχε κάποιες στιγμές πάντως, όπως η ξεκαρδιστική αρχή.

Ναι όντως, πια τα επεισόδια δεν είναι τόσο γύρω από την κλασική παρεούλα…:frowning:
Πάντως το τελευταίο το βρήκα αρκετά καλό και αστείο (εδικά στις σκηνές με τον Butters!:lol:ψυχούλααα!!)!
Τελικά όμως το καλύτερο αυτού του κύκλου ήταν χαλαρά το επεισόδιο με τη μάχη της Wendy και του Eric!:respect:

Butters!You aaare grrrounded mister!!

yees siiir :frowning:

Υοu cannot ground that which is UNGROUNDABLE!

YOU DONT SHOOT A GUY IN THE BALLS BUTTERS ! JESUS !

Με τεράστια διαφορά. Απίστευτο επεισόδιο.
Γενικότερα η 12η σεζόν ήταν ένα χάλι και πιθανότατα η χειρότερη σεζόν μέχρι τώρα. Ελπίζουμε σε μια καλύτερη 13η.

H 13η σεζόν θα ξεκινήσει αισίως στις 12 Μαρτίου.

Επίσης, οι δημιουργοί της σειράς, Ματ Στόουν και Τρέι Πάρκερ, υπέγραψαν συμβόλαιο για επιπλέον 3 σεζόν. Προσωπικά εύχομαι να μην τελειώσουν ποτέ.

Μιας και μιλαμε για Ματ Στοουν και Τρει Παρκερ δειτε απο αυτους τις ταινιες Orgazmo και Baseketball

Εγώ αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη season 5 (όπως είπα πίσω, τις έχω πάρει με τη σειρά), μόλις είδα το απίστευτο επεισόδιο με την καταραμένη λέξη SHIT, την πανούκλα και τους ιππότες… τι να πω, οι τύποι είναι θεοί…!

Τρελο γελιο, οπως και Team America !

η σειρα τα σπαει πολυ ευκολα παιδες

με τη λέξη shit ήταν το τελευταίο επεισόδιο που είδα…από αύριο συνεχίζω…
είναι θεοί…
Screw you guys,i’m going to see southpark!!!

Now playing: Anathema - Leave No Trace
via FoxyTunes

Εκεί που έπιασε παραλήρημα τον παρουσιαστή της τιβί και άρχισε “shitshitshitshitshitshitshit…” και σκοτώνεται και εμφανίζεται ο δράκος στο στούντιο… τι να πω… :lol:

Έχει πλάκα που είμαστε στο ίδιο σημείο ακριβώς!

Υπερβολικά εύκολα. Peace of cake aka η ειρήνη του κέηκ.

(σε σάουθ παρκ θρεντ είμαστε, μη περιμένετε να μη γράψω τίποτα καμμένο)