Spaced

Σειρά του '99 που ολοκληρώθηκε σε 2 season με Simon Pegg και Nick Frost πριν τα Shaun Of The Dead και Hot Fuzz. Ο Tim, ένας σχεδιαστής κομιξ και η Daisy αποφασίζουν να προσποιηθούν το ζευγάρι προκειμένου να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα. Εκεί συναντούν κάτι πειραγμένους τύπους, όπως η σπιτονοικοκυρά Marsha και ο γείτονας Brian. Η σειρά περιγράφει κωμικές καταστάσεις που τους συμβαίνουν στις οποίες εμπλέκονται και φίλοι τους.
Έχοντας δει μόλις το πρώτο επεισόδιο, φαίνεται για πολύ αξιόλογη βρετανική κωμική σειρά. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Ορίστε και το πρώτο επεισόδιο.
http://www.youtube.com/watch?v=qHc0VDdhXVQ


15:05 : η φάση με Scoobie Doo, ενδεικτικά μια από τις καλές του πρώτου επεισοδίου

Δεν περίμενα να ξέρει κανείς αυτη την γαμάτη σειρά. :smiley:

Την είδα πρώτη φορά πριν απο καμια 5-ετία ίσως και, την έχω ξανα-δεί αρκετες φορές απο τότε. Πολύ γέλιο, πολύ καφρίλα και γενικά πολύ έξυπνη σειρά. Ο τυπάς με τα γυαλία είναι φίλος του Πέγκ, δεν έχει τελιώσει ηθοποιία ή κάτι παρόμοιο, αλλά τον ακολουθεί πάντα στις ταινίες του.

Υ.Γ.Βρήκα πολλές ομοιότητες με την σειρά του ΜΕΓΑ ‘‘πάλι απ’την αρχή’’. Συμφωνεί κανείς ;

Eπικη σειρα, χαλαρα απο τις πιο αγαπημενες μου μαζι με το ξαδερφακι του, το Black Books.

Λατρεμενη σκηνη http://www.youtube.com/watch?v=1vUfBOdSmBU 8)

Eχω δει ως το πεμπτο επισοδειο λογω μη ευρεσης υποτιτλων…Οποιος εχει ας κανει το καλο:)

Γενικως μου αρεσε πολυ.Οχι για 9+ που εχει στο imdb αλλα γενικως εχει αυτο το χαρακτηριστικο χιουμορ του simon pegg που ακροβατει μεταξυ βρετανιλας-αμερικανιλας…Ο τυπος ειναι αυτο που λεμε καμενος…Με βιντεοπαιχνιδια διαφορα βλοκβαστερς τρομου κλπ και αυτο φαινεται στη σειρα:D

Τι έγινε ρε παιδιά, κανείς άλλος δεν έχει δει αυτη τη σειρά ; :-s

Ναι ξέρω, οι Έγγλέζοι είναι βρωμιάρηδες, μεθύστακες, αλλά απο μουσική και θέατρο για μένα είναι στη κορυφή της Ευρώπης ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΡΕ ! :smiley:

Ισως η αγαπημενη μου 00’s βρετανικη Κωμωδια, με ακολουθες το office Και peep show. Την ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο και σε ενα αλλο thread.

Οι ατακες απο παλιες ταινιες ρεουν ασταματητα, και το διδυμο pegg-frost ειναι απο τα πιο ταιριαστα που εχω δει (συνοδευομενα φυσικα απο τους Black Books κωμικους).
Αλλα μονο 12 επεισοδια ρε φιλε δεν μπορουν να σε χορτασουν.

Οποτε αν εχτε βαρεθει να βλεπετε το καθε επεισοδιο 3 και 4 φορες, πιστευω μονο με την αμερικανικη Arrested Development θα ικανοποιηθητε, εκτος κι αν θελετε να μεινετε Αγγλια, οποτε ασυζητητι Black Adder και Monty Python.

Αν θελετε και Αγγλια και 00’s, τοτε προτεινω Green Wing, νοσοκομειακο περιβαλλον γεματο καφρους γιατρους και χειρουργους, οπου παιζει η “το σωμα μου ειναι αχαρο” μαυρομαλλα του Black Books και ο ψυχοπαθης ζωγραφος του Spaced.

Kiratzo, εδω θα βρεις τους υποτιτλους
http://www.mediafire.com/?leze3yk3ayv

Εντιτ: Μη ξεχασω και μια αλλη απιστευτη κωμωδια που ειδα προσφατα, Mighty Boosh, αλλα προειδοποιηση, μη τολμησετε και την δειτε υπο την επηρρεια χασις, αλλιως θα εγκλωβιστειτε στον ζωολογικο κηπο για παρα πολυ καιρο. Πρωταγωνιστης και κυριος ενοχος της ψυχεδελειας που θα νιωθετε ειναι ο cradle of filth γκοθας του IT Crowd.

Το έχω δεί το Mighty Boosh ρε ! Άσε δεν σχολιάζω… :stuck_out_tongue:

Σκηνες που ποτε δεν προκειται να ξεχαστουν, ακομη και αν με απαγαγουν νεφελιμ και μου διαγραψουν την μνημη.

Spaced - Rave Scene

Spaced Rave


:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Spaced: Paintball Scene (ο πατερας του Hot Fuzz)

Spaced: Dawn of the Dead (ο πατερας του Shaun of the Dead)

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Spaced: Men Unspoken Telepathy

[SIZE=“4”]ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ[/SIZE]

Λαθος thread Πηγα να ποσταρω, οποτε διαγραψτε το αν ειναι ευκολο.