Spectral Lore

Ειχα μια συζητηση με τον Αηλος σχετικα με τις κυκλοφοριες του και μου πε πως μονο σε μενα αρεσε τοσο το Sentinel αντε και σε καναν ακομα. Διαφωνω. Ειναι καιρος να γινει πολλ μιας και υπαρχει κινηση στο μπλακμεταλ θρεντ για τη μπαντα να δουμε που κινουνται τα γουστα των περισσοτερων.

Μπανταρα, με σφραγιδα ποιοτητας.Δυστυχως δεν εχω εντρυφησει πληρως την δισκογραφια τους μιας και τους γνωρισα μεσω των τελευταιων κυκλοφοριων αλλα θα επανορθωσω ακουγοντας το παρελθον τους συντομα και λεπτομερως και θα επανελθω καποια στιγμη

Εγω το φετινο θεωρω ευκολα το καλυτερο του, τα πιο πισω δεν μπορω να πω οτι με κρατησαν τοσο πολυ σαν ακροατη (μιλαω για τα full length)

χθές άκουσα το νέο split που βγάλανε,πραγματικά δεν περίμενα κάτι τέτοιο.Οι ταμπέλες το αδικούν.Για τα full length εν καιρώ…

Αμα επικοινωνησετε μαζι του εχει κοπιες απο ολα σχεδον τα πραγματα και τα δινει σε πολυ καλες τιμες, συμπεριλαμβανομενου του νεου σπλιτ. Νικνεημ Divine Element. Σαππορτ τη μπανταρα λεμε.

Το III είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης…

Δισκος της χρονιας πιστευω το ΙΙΙ.

Να πω και γω εεεελαφρώς ετεροχρονισμένα ευχαριστώ στον τόπικ στάρτερ και τους υπόλοιπους για τα καλά σας σχόλια! Άνγκμαρ 2 δεν είναι και άσχημα για το Sentinel τελικώς! (βρέθηκε και άλλος :P). Επίσης μιας και αναφέρθηκε το username, να πω ότι το νέο της ημέρας είναι πως οι Divine Element είναι ενεργοί και ηχογραφούμε EP, με το full-length μετά να είναι σχεδόν έτοιμο. Συντόμως και update στο σχετικό θέμα.

Και εγω να δηλωσω οτι εχω φαει ασχημο κολλημα με το Lights των Nachtreich απο το σπλιτ…
Για τα υπολοιπα θα εχω πιο συγκεκριμενη αποψη οταν καταφερω να ξεσκαλωσω απο αυτο!

Ωραια πραγματα. Περιμενουμε να ακουσουμε.

Τι δισκαρα ρε γαμωτο! Δε βγαινει απο το player ουτε για πλακα. Ισως το καλυτερο του 2014.