Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

μια φοβερη μπαντα που δραστηριοποιηθηκε στα early 90s ειναι oι Cyclone Temple…
Ηχητικα θα ελεγα οτι παραπεμπουν στους Heathen…
Σπουδαιο riffing με αρκετες progressive πινελιες…
Ι Hate Therefore I Am (1991)

My Friend Lonely…(1994)

Σπερνει τον ολεθρο.Ογκολιθος λεμε! =D>

Καναδας=Εγγυηση.Και το Erosion of sanity που εχω τα σπαει κανονικα.

Αν και τα μέλη τους είχαν αρκετά “ένσημα” στον χώρο, μιας και πρόκειται για το γκρουπ που φτιάξανε οι Znowhite μόλις το διέλυσαν. Βασικά ο νέος τραγουδιστής τους πρέπει να έκανε την διαφορά, μιας και έφερε αρκετά “φρέσκο” αέρα στην μπάντα. Το My Friend Lonely τι λέει? Το πρώτο είναι πολύ ωραίο όντως.

χωρις να ειναι κακο album,υστερει αρκετα σε σχεση με το ντεμπουτο…:frowning: :frowning: :frowning: :frowning:
Εδωσαν εμφαση στο groove και στις μελωδιες πιο πολυ,με τα riffs να μην ειναι τοσο πρωταγωνιστικα…
Και ο τραγουδιστης σε αυτο το album…(διαφορετικος απο το προηγουμενο)…δε συγκρινεται καθολου με τον αρχικο τραγουδιστη Brian Troch…
To ντεμπουτο πολλες φορες καλυτερο

Mini tribute σε “περιέργα” άλμπουμς κλασσικών συγκροτημάτων, διαφορετικά από ότι τους είχαμε συνηθίσει.

Nuclear Assault - Something Wicked

[CENTER][/CENTER]

1993 και οι Nuclear Assault μας αποχαιρετούν (για 12 χρόνια) με έναν δίσκο αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα τους. Το hardcore feeling έχει εξαφανιστεί και τα τραγούδια σαφώς είναι μεγαλύτερης διάρκειας. Με πιο “τεχνική” προσέγγιση στον τρόπο που συνθέτουν τραγούδια, με αρκετά πιο heavy ήχο στις κιθάρες, με σχεδόν μελωδικά φωνητικά, μας χαρίζουν έναν δίσκο που μπορεί να απογοήτευσε τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της μπάντας, αλλά σε εμένα τουλάχιστον ηχεί μια χαρά.

Helstar - Multiples Of Black

[CENTER][/CENTER]

Oι Ηelstar είναι ένα συγκρότημα που δεν τους κατέχω πολύ, και είναι αρκετά γνωστοί για τις δουλειές τους σε πιο κλασσικές μεταλ φόρμες. Με αυτό το δισκάκι του 95 φλερτάραν έντονα με το thrash, και ο ήχος τους είναι σαφώς πιο μοντέρνος και προσαρμοσμένος στο μουσικό feeling της εποχής. Αν εξαιρέσουμε την παραγωγή του άλμπουμ που είναι λίγο περίεργη, πρόκειται για έναν δίσκο που είναι αρκετά κοντά στις απαιτήσεις κάποιου που θέλει να ακούσει thrash με mid tempo ρυθμούς με έμφαση στην ιδιορρυθμία των συνθέσεων. Προσωπικά είχα φάει μεγάλο κόλλημα με αυτό το δισκάκι.

Μorgoth - Feel Sorry For The Fanatic

[CENTER][/CENTER]

Tο 1996 κυκλοφορεί το τελευταίο άλμπουμ αυτής της death metal machine - μπάντας. Αφού λοιπόν ζητήσουν ένα “συγγνώμη” από τους “φανατικούς” οπαδούς τους, σύμφωνα με τον τίτλο του άλμπουμ, οι Morgoth αποφασίζουν να κάνουν αυτό που γουστάρουν και κυκλοφορούν τον δίσκο που έκανε τους οπαδούς τους να τους γυρίσουν την πλάτη οριστικά. Χωρίς την παραμικρή νύξη death, ο δίσκος ακροβατεί ανάμεσα στο techno thrash ala Kreator και στις ψυχεδελειές των Voivod. This fantastic decαde, Last Lαugh και αναρωτιέμαι πόσο περίεργα μπορούν αυτά να ηχούσαν στον ανυποψίαστο old school οπαδό της μπάντας. Ο οποίος φαντάζομαι ότι θα πήγε να εξομολογηθεί στον Glen Benton, όταν θα άκουσε τους ήχους του syntesizer του κομματιού "…And Its Amazing Consequences. Γενικά, οι Morgoth ήταν μια μπάντα που θυσιάστηκε στον βωμό της ωτοασπίδας και του στενού μυαλού των οπαδών της. Μάλλον ακόμα μια (βλέπε πχ Μassacra).

Αυτά. Θα ήθελα να ποστάρω και άλλα, αλλά είμαι στο γραφείο τώρα και αρκετά ξύστηκα. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ε, δεν αντέχω θα το πω.

Ο Παναγιώτης είναι ο μοναδικός user εδω μέσα που ξέρει πράγματα και δεν τα γράφει για εντυπωσιασμό και επίδειξη, τουλάχιστον εγώ αυτό εισπράττω.

Είσαι μεγάλος ρε mate, συνέχισε έτσι! :thumbup:

Εισέπραξε και τα χίλια ευχαριστώ μου τώρα ρε Gigatron! Τα παραλές και κοκκινίζω! :oops: :oops: :oops:

Πωπω με εψησες να το ψαξω τωρα.Εχω την δισκαρα τους Odium αλλα δεν εχω βρει τιποτα
αλλο απο αυτους.Αν και το ονομα σου ειναι εγγυηση στον χωρο του thrash οταν το ακουσω θα
επανελθω στο τοπικ.

καποια εποχη πουλιωταν σε εξευτελιστικη τιμη νομιζω στο ροκ σιτι της αθηνας!οντως κυκλοφορια πολυ μπροστα για την εποχη της.τωρα νομιζω απολαμβανουν τα εσοδα της century media καθως αποτελουν τα αφεντικα της αν δεν απατωμαι!

Απο εκει το ειχα παρει.Οταν πηγαινα λυκειο μας τα εφερναν με κουριερ την επομενη μερα.
6 ευρω το ειχα παρει αν θυμαμαι καλα.Μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση το Under the
Surface απο μια συλλογη του χαμμερ.Παντως αν ισχυει οτι ειναι αφεντικα της Century Media εχουμε
να κανουμε με μια περιεργη περιπτωση.Οσο ανοιχτομυαλη ηταν η μπαντα τοσο “δημοκρατικη”
ειναι η εταιρια απεναντι στις μπαντες τις.

Ξερει κανεις για το ντοκυμαντερ για το thrash ποτε κυκλοφορει σε dvd και αν θα το βρουμε στην ελλαδα?μου φαινεται εχθες επαιζε σε ενα σινεμα στην αθηνα.οποιος ξερει ας απαντησει.

Eννοείς το Get Thrashed ε? Nαι, παιζόταν στο Φιλμ Φεστιβάλ την Τρίτη. Ε λογικά κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει και εδώ αλλά δεν ξέρω κάτι παράπάνω.

ναι αυτο εννοω αντε θελω να το δω επειγοντως!!!:smiley:

:respect:

Και εγώ το είχα πάρει το 2003 φθινόπωρο ωομίζω ή 3 ή 5 ευρώ από το Rock City Της ξάνθης.

Ε να λοιπόν ένα τόπικ που μας έλειπε, για να αφήσουμε το άλλο με τις hardcore/deathcore/death κυκλοφορίες στην ησυχία του. Σας ακούω. :smiley:

Αυτό δε μας κάνει?

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3992&page=18&highlight=rasmussen

ΟΧΙ…

ΜΟΥΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ…:stuck_out_tongue:

Αυτο ειναι σκετο Thrash το αλλο ειναι περιπλοκο και με μπερδευει!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

To απόλυτο THRASH METAL album όλων των εποχών (προσωπικά πάντα)…

Sorry Slayer αλλά…