Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

To νέο Demoniac είναι διαθέσιμο για pre order για όποιον ενδιαφέρεται

4 Likes

Ξυπνάτε, οι διάδοχοι των Voivod (στο πιο deathrash τους) είναι εδώ!

4 Likes

Αν έχεις κουραστεί με το αμερικάνικο θρας-κονσερβοκούτι των καιρών μας, δοκίμασε να ακούσεις αυτόν τον δίσκο. Bay area ήχος ως επί το πλείστον με μπόλικη τεχνική, κιθάρες να τις πιεις στο ποτήρι και μελωδιάρες που ξεπετάγονται από παντού και οριακά ξεφεύγουν από τα στενά θρας όρια. Ένας χαμός από ριφφάρες, σόλο που παίρνουν σκαλπ και hooks που γαντζώνονται στον εγκέφαλο. Τα πιο πεζοδρομιακά/χύμα φωνητικά (παραπέμπουν σε πιο κροσοβεράδικες καταστάσεις) δίνουν το έξτρα oomph, ενώ και το rhythm section είναι στιβαρό, με τεχνική κατάρτιση που προσδίδει ποικιλία στο συνολικό αποτέλεσμα.

Ειδικά οι θράσερς τσεκάρετε, είμαι σίγουρος πως θα βρείτε κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.

3 Likes

Τι σκατά λέει αυτό το λογότυπο ρε μλκ

Fog of War?

Ναι.

Και τι effect έχει;

Πάρα πολύ καλό μου φάνηκε στην πρώτη ακρόαση. Ειδικά οι κιθάρες κεντανε από την αρχή μέχρι το τέλος.

1 Like

Καλά ρε, έβγαλαν νέο δίσκο οι Pentagram Chile και περνάει στο ντούκου;

2 Likes

Αν το ξέραμε, θα το αναφέραμε :stuck_out_tongue:

Στα κατσαθρας νέα, αυτό εδώ έχει ψαχνό.

1 Like

Συμπαθητικό το Stress Angel.

Καλημέρα σας.

Επίσης,

το πνεύμα των Nifelheim ζει. Ο οποίος Hellbutcher, τα είπε αξαιρετικά και στο νέο Friends Of Hell ε, αλλά αυτά στο ντουμ νήμα.

Τέλος, για τα metal/punk freaks:

3 Likes

Φύγε από εδώ όπως μπήκες.

ωχ, λάθος θρεντ

1 Like

Οι Χιλιανοί τα τελευταία 5 χρόνια κάνουν πλάκα στην παγκόσμια thrash σκηνή.
Άλλη μια δισκάρα με ακραίο thrash.
Νομίζω, χωρις να είναι σίγουρο, ότι συμμετέχουν και μέλη από Critical defiance και Parkcrest (αρρώστια).
Κιθάρες γαμάτες και από κοντά παντού τα τύμπανα.
Olduvai’s lullabay βάλτε να άκουσετε για αρχή.
Καταιγίδα κανονική…

5 Likes

Ένα πρώτο δείγμα από τον πολυαναμενόμενο από μένα νέο δίσκο των δικών μας Speedrush.
Πολύ καλό δείγμα μάλιστα…

5 Likes

Δημοσιεύθηκε το νέο μας underground express:

και ερχόμουν να ποστάρω για τους Mayhemic που τους συμπεριλάβαμε και είδα πως το είχε αναφέρει ήδη ρε μύστη @38aris, φοβερός δίσκος. Ολόσωστος.

Ένεκα ημέρας όμως, είμαι σε mood, οπότε σπαμμάρω μερικές κυκλοφορίες:

Οι Κολομβιανοί Witchtrap έκαναν πλάκα ξανά:

bonus αποψάρα που δεν ζήτησε κανείς: Witchtrap - Hungry As The Beast

Το νέο Blakevil που έρχεται συνεχίζει να κινείται στις πιο επικές παρυφές του είδους, δείγμα:

Σημειώστε την 25η Οκτωβρίου γιατί το νέο Butcher δεν απογοητεύει, δείγμα:

Τέλος, σε πιο black/speed/sleaze μονοπάτια, εγώ με τους Bewitcher απολαμβάνω χαρωπές μετριότητες και περνάω εξαιρετικά:

Η σωστή μπαχαλοκαφρίλα όμως έρχεται (και) από τη Νέα Ορλεάνη:

Επίσης, αν και τους έχουμε αναφέρει και σε συναφές νήμα, ακούστε Oxygen Destroyer :sunglasses:

5 Likes

Το Toba είναι ίσως ο καλύτερος δίσκος που έχω ακούσει φέτος. Όχι μόνο στο thrash/black. Έχει πολύ ζουμί μέσα.
Περιμένω Bewitcher, γιατί το τελευταίο δεν με ενθουσίασε τόσο. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο.
Witchtrap ειναι στην “to listen list” μου.

1 Like

Το βάζω εδώ αλλά θα μπορούσε να είναι στο progressive thread.
Οι τύποι παίζουν μια μουσική που ξεκινά από το τεχνικό thrash και παλιακο death, με καθαρά γυναικεία φωνητικά να πετάγονται παρά πολύ ταιριαστά σε κάποια σημεία, φοβερά σόλο και όλα αυτά τόσο ωραία δεμένα,που κυλάει νερό και το αποτέλεσμα είναι απίστευτα φρέσκο, μοντέρνο και πολύ προοδευτικό.
Ίσως το αδικώ που το βάζω εδώ καθώς δεν θα τύχει της προσοχής που πρέπει.
Τσεκαρετε το.

4 Likes

Πολύ ωραιος δισκος. Πραγματι πολυ δυσκολη η κατηγοριοποιηση του.

1 Like

Βεβαίως.

1 Like