Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Το κομμάτι φαίνεται να ενθαρρύνει την ελπίδα αυτή. Πολύ καλό!

1 Like
4 Likes

To νέο Hellripper κυκλοφόρησε χθες!

5 Likes

Today, Edged Circle Productions announces September 1st as the international release date for the highly anticipated third album of Chile’s Demoniac, Nube Negra

Ελπίζω να μην ξεχάσατε…

6 Likes

Είναι στο ραντάρ από όταν μαθεύτηκε η κυκλοφορία του. Μακάρι να πιάσει τα στάνταρ του προηγούμενου.

2 Likes

Πάτα play όμως.

Τι να ξεχάσουμε, εδώ ίσως και να μετανιωσαμε που δεν ηταν στην λιστα μας το 21…

1 Like

Πρώτη φορά πατάω σ’ αυτό το θρεντ, και είναι το πρώτο κόμμεντ που διαβάζω… Απογοήτευσιςςςςς

Τι σας απογοήτευσε μεσιε;

Είχα ξεχάσει ότι αυτή η ΔΙΣΚΑΡΑ δεν είχε μπει στις 15άδες σας, μονσιέ, χαίρομαι που υπάρχει μετάνοια, όμως

2 Likes

Άκουσα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, μου αρέσει, περιμένω πολλά παραπάνω όμως από τον δίσκο συνολικά. Και νομίζω πως θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μου/μας. Έθεσαν πολύ ψηλά τον πήχη, δεν θα συμβιβαστώ με έναν “πολύ καλό δίσκο”.

2 Likes

Kομματαρα έτσι…

2 Likes

To νέο Demoniac είναι διαθέσιμο για pre order για όποιον ενδιαφέρεται

4 Likes

Ξυπνάτε, οι διάδοχοι των Voivod (στο πιο deathrash τους) είναι εδώ!

4 Likes

Αν έχεις κουραστεί με το αμερικάνικο θρας-κονσερβοκούτι των καιρών μας, δοκίμασε να ακούσεις αυτόν τον δίσκο. Bay area ήχος ως επί το πλείστον με μπόλικη τεχνική, κιθάρες να τις πιεις στο ποτήρι και μελωδιάρες που ξεπετάγονται από παντού και οριακά ξεφεύγουν από τα στενά θρας όρια. Ένας χαμός από ριφφάρες, σόλο που παίρνουν σκαλπ και hooks που γαντζώνονται στον εγκέφαλο. Τα πιο πεζοδρομιακά/χύμα φωνητικά (παραπέμπουν σε πιο κροσοβεράδικες καταστάσεις) δίνουν το έξτρα oomph, ενώ και το rhythm section είναι στιβαρό, με τεχνική κατάρτιση που προσδίδει ποικιλία στο συνολικό αποτέλεσμα.

Ειδικά οι θράσερς τσεκάρετε, είμαι σίγουρος πως θα βρείτε κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.

3 Likes

Τι σκατά λέει αυτό το λογότυπο ρε μλκ

Fog of War?

Ναι.

Και τι effect έχει;

Πάρα πολύ καλό μου φάνηκε στην πρώτη ακρόαση. Ειδικά οι κιθάρες κεντανε από την αρχή μέχρι το τέλος.

1 Like

Καλά ρε, έβγαλαν νέο δίσκο οι Pentagram Chile και περνάει στο ντούκου;

2 Likes