Η κυκλοφορία που περίμενα περισσότερο από όλες φέτος σε αυτό τον ήχο. Τα πρώτα δείγματα θετικότατα.
Λόγω Blind guardian week θα το ακούσω από εβδομάδα καλύτερα.
Είμαι στην πρώτη ακρόαση τώρα και το απολαμβάνω φουλ. Πολύ επιθετικό και πιο χύμα από το πρώτο τους. Είναι και για εμένα από τις λίγες σύγχρονες thrash μπάντες που έχουν μπει στο ραντάρ μου και τους παρακολουθώ πιο στενά.
Ωραιος δισκος. Δεν με τρελανε ας πουμε να τον θεωρω must, αλλα τον ακουσα αρκετα ευχαριστα τελευταια. Σταθερα καλη η ποιοτητα σε ολη τη διαρκεια. Κορυφη το τρομερο elephant, μου αρεσουν πολυ και τα dying breath και no life forms.
Το Recollections of the insane απο τους Schizophrenia παραμενει το καλυτερο φετινο για μενα απο αυτα που εχουμε συζητησει εδω στο τοπικ και εχω προλαβει να ακουσω.
Νέο Toxik, σημαντικά νέα. Δεν έχω ακούσει ακόμα, δεν ξέρω αν πρέπει να έχω χαμηλές ή υψηλές προσδοκίες. Θα ξεκινήσω κρατώντας μικρό καλάθι. Χάλια εξώφυλλο πάντως.
Το single που είχαν βγάλει ήταν καλό πάντως. Έχω ελπίδες γιατί και το EP το προπερσινο (νομίζω) ήταν πολύ καλό.
Εξώφυλλο όντως λίγα πράγματα από μια μπάντα που είχε καλή φήμη από αυτά
Λεει τπτ ή αν σκιπαρω; Ποτε δεν ενθουσιαστηκα μαζι τους, κατι παραπανω απο “καλο ακουσμα” στα αυτια μου. Μερικες καλες στιγμες βρισκω, οσες φορες κι αν τους εδωσα μια ακομη ευκαιρια.
Καλύτερο απο το Become immortal των Kρασατορ που είναι αντίστοιχης αισθητικής/θεματολογίας αλλά γενικα πολυ “επικληση” στην νοσταλγία πλέον η φασή και κουράζει.
Γερνάμε, παρτε το απόφαση, μπάντες και κοινό!
Τι ωραίο μακελειό ήταν εκείνο το βράδυ στο κύτταρο
Όχι thrash, speed ναι, με μπόλικο heavy.
Πολύ ενδιαφέρον με τίμια προσέγγιση.
Riffs και σόλο που φέρνουν πολύ στο μυαλό ώρες ώρες Show no mercy. Δεν είναι με τσίτα τα γκάζια συνέχεια.
Μου θυμίζουν ίσως και Overkill των δύο πρώτων άλμπουμ.
Εξαιρετικός δίσκος! Overkill με Agent Steel διέκρινα αρχικά εγώ στον ήχο τους. Πολύ πολύ δυνατή κυκλοφορία.
Καλό! Πολύ καλό!
Δεν ξέρω πόσοι είναι ενήμεροι, αλλά οι (ο) Hellripper - προσωπικά τον/τους θεωρώ μια από τις καλύτερες σύγχρονες Θρας μπάντες - κυκλοφορούν νέο δίσκο στις 17/02.
Χθες κυκλοφόρησε το νέο single το οποίο, όπως λέει και ο ίδιος ο James, είναι πολύ διαφορετικό από ότι έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.
“Warlocks Grim & Withered Hags” is definitely the farthest I’ve gone away from the usual “Hellripper sound” with it being a more mid-paced track than what I’ve done previously. The lyrics to this track (and the song title) are primarily inspired by Robert Burns’ ‘Address to the Deil’ and reference the poem quite a bit (as well as other works of Burns), though where the poem kind of downplays and mocks the Devil, I wanted to switch the point of view and insert a few nods to the treacherous Scottish landscapes and mythical creatures - with nature being the Devil’s Church. For the first time in Hellripper’s music, you will hear the sound of bagpipes in the latter part of the song which also ties in with the lyrical theme.
Το προηγούμενο single (σε περίπτωση που δεν έχει ήδη κοινοποιηθεί) ήταν πιο πολύ στα χνάρια των 2 πρώτων (και του φανταστικού Black Arts & Alchemy ΕP).
Ίσως η κυκλοφορία που αναμένω με μεγαλύτερη ανυπομονησία μέσα στη χρονιά.