ακαλα, πείτε όποιος πάτησε play γιατί ο Παντελής εμένα δεν θα με πιστέψει ποτέ σε αυτό το θέμα.
Να δω πόσο θα τραβήξει αυτό το αστειάκι
Τελείωνε και άκου μωρέ!
ακαλα, πείτε όποιος πάτησε play γιατί ο Παντελής εμένα δεν θα με πιστέψει ποτέ σε αυτό το θέμα.
Να δω πόσο θα τραβήξει αυτό το αστειάκι
Τελείωνε και άκου μωρέ!
Παντελή μην τον πειράζεις , είναι πολύ ωραίο
Νταξει, δεν το περίμενα αυτό που άκουσα! Το πρώτο κομμάτι θερίζει, φοβερός ήχος και επιτέλους Forbidden φωνητικά. Μπράβο ρε Αποστολή για την ανακάλυψη!
Όπου ακούς Χιλή ή Νορβηγία και θρας, πατάς play. -
Δυστυχώς μετριότατο. Ειλικρινά δεν ξέρω αν εγώ έχω γίνει γεροπαράξενος ή το αμερικάνικο θρας δεν ακούγεται πλέον. Είτε καινούριες μπάντες είτε παλιοσειρές, σχεδόν όλα μου ακούγονται ίδια και το ίδιο αδιάφορα.
Τσαμπουκαλεμένο ντεθοθρας στο οποίο δηλώνει παρών και Jairo Guedz, κιθαρίστας των Sepultura στις Morbid Vision εποχές (εξού και το όνομα της μπάντας). Διόλου άσχημο, μια χαρά βαράει!
Πρώτο δείγμα άριστο.
Περιμένω πως και πως τη συνέχεια
Έχω ακούσει ελάχιστα ως καθόλου καινούρια πράγματα σε thrash φέτος. Τι θα ξεχωρίζατε από τη χρονιά ως τώρα ?
Θέλω κ εγώ 1-2 προτασεις
Και εγώ (μάλλον φτωχή η χρονία σε thrash)
Φτωχή όντως μέχρι τώρα. Schizophrenia, Deathammer και chemicide.
Destruction δεν έχω ακούσει προς το παρόν και λέγεται ότι είναι καλό.
Προστέθηκαν στη “βιβλιοθήκη” για να τεσταριστουν, θενκς μαν
Destruction οι τελευταίοι τους δίσκοι που με “συγκίνησαν” ήταν τα all hell breaks loose/antichrist δύσκολο να μου κάνει κούκου πλεον νέο υλικό τους, εκτός αν είναι κάτι πραγματικά εξαιρετικο
Ακουγα τις 3 αυτες προτασεις τις τελευταιες μερες, οποτε θα γραψω και εγω τις πρωτες εντυπωσεις μου
Deathhammer- Electric Warfare: Χαμος. Μου θυμισαν και τους (λατρεμενους) ιθυνοντες στο avatar του 38αρη. Thrash απο τη Νορβηγια με black/death στοιχεια. Ειναι δισκος που αν ητανε ποδοσφαιρικος αγωνας θα ηταν χυμα και με πολυ ξυλο, πολλες κιτρινες και κοκκινες, πολυ θεαμα και παθος, ολοι φουλ επιθεση, στο τελος φαγαμε πολλα αλλα βαλαμε περισσοτερα. Επισης πολυ ωραια τυμπανα και αλητικη, βρωμικη οσο πρεπει παραγωγη. Θα το ακουσω οταν: θελω να ακουσω κατι λυσσασμενο but still τεχνικο. Standout tracks: Crushing the pearly gates (κομματαρα!), return to sodom/soldiers of darkness (θυμιζει πολυ τους slayer του show no mercy αυτο btw), violent age of bloodshed
Schizophrenia- Recollections of the insane Thrash/death απο το Βελγιο με περισσοτερο old school επιρροες (πχ Slayer/Morbid angel/πρωιμοι Sodom και Sepultura-as the name suggests- λιγο Carcass και αλλοι). Καλη ροη, ωραια ριφ, τυμπανα, σκοταδι. Καπως προβλεπε για το ιδιωμα, με εξαιρεση καποια σημεια σαν το μελωδικο/ψυχεδελικο περασμα στη μεση του Souls of Retribution, που κανει το κομματι να αναπνεει και δινει αλλη διασταση στη συνθεση . Τετοια πολυ ωραια περασματα υπαρχουν σε αρκετα κομματια, αλλα συνηθως ειναι αρκετα συντομα, θα ηθελα περισσοτερα. Standout tracks: Divine Immolation, Cranial disentegration, Monolith, Onwards to fire, Souls of retribution, Fall of the damned, Stratified realities, σχεδον ολος ο δισκος.
Chemicide- Common Sense: ωραιο, κυριως old school thrash απο την Κόστα Ρίκα, με την ευχαριστη ομως εκπληξη σε καποια σημεια κιθαρες-τυμπανα να θυμιζουν τους (κλαψ) powertrip, οπως πχ το χτισιμο του lunar eternity. Ωραια ριφ, χωνεμενες ολες οι 80s επιρροες- και με αρκετο bay area- σε σημειο να μην θυμιζει καρφωτα καποιον στο συνολο του, αλλα χωρις να βγαζει και κατι ιδιαιτερα πρωτοτυπο με το συνδυασμο ολων αυτων των επιρροων. Ωραιο, αλλα πολυ προβλεψιμο. Standout tracks: lunar eternity, common sense, disposable, it’s an action.
Περισσοτερο-στα σημεια- μου αρεσε το πονημα των Schizophrenia (λογω προοπτικων, καποιων καταπληκτικων ιδεων και των περασματων που προανεφερα- ισως κατι πολυ ωραιο παει να γινει εδω- ειναι και το ντεμπουτο τους απ οτι βλεπω, πριν απο αυτο ειχαν μονο ενα EP που δεν ειχε τυχει να ακουσω), δευτερο θα εβαζα το Deathhammer ( λογω του αγνου συναισθηματος- λυσσα δηλαδη, τι συναισθημα που βγαζει και της cult-ιλας) και τριτο το Chemicide. Και τα τρια παντως ηταν αξιολογα. Ο χρονος θα δειξει.
Demo MMXXII | Mercyless Hammer | Bent Window Records (bandcamp.com)
Όλεθρος από Σουηδία. Ακούω και αντίδραση στο τελευταίο κομμάτι