Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Καλα υπαρχουν πολυ καλες μπαντες, μπορω να σου πω ανετα αλλες 10 που γαμανε. Οπως ειπες θεμα γουστου

οι Crucifier πρώην μέλη των Released Anger δεν είναι; Gamane και αυτοί. Imperium, ωραίος… άκου και το full length αν δεν το έχεις κάνει.

Όσο για τους mentally Defiled που είπε ο papardelas… Εκ των προτέρων ήμουν θετικά προϊδεασμένος για αυτούς (έχοντας ακούσει δηλαδή μόνο καδύο κομμάτια όπως το Necrohooligan που είναι καλό). Αλλά όταν βγήκε το άλμπουμ τους και έκατσα να το ακούσω ολοκληρο, ήρθε η απογοητευση. Μετριότατοι κατ’εμε.

Το αντιθετο. Οι Released ειναι πρωην μελη των Crucifier.

To Mentally Defiled δεν το εχω ακουσει ολοκληρο. Θα τσεκαριστει.

crucifier και mentally defiled θα τους τσεκαρω.
δεν θυμαμαι να τους εχω πετυχει στο παρελθον…

οσο για released anger γαμανε.
faces of fate και violent isnsticts ειναι πολυ καλα…
αλλα να πω την αληθεια προτιμω να τους δω live παρα να ακουω τα studio-μου φαινονται λιγο μονοτονα…
εχω να τα ακουσω καιρο-θα τους ριξω επαναληψη…

αν γνωριζει καποιος κανενα δισκαδικο στη θεσσαλονικη που να μπορω να βρω ελληνικες κυκλοφοριες, οπως των released anger, mentally defiled κ convixion θα το εκτιμουσα πολυ! :slight_smile:

Carrion - Evil Is There

Οι μετεπειτα poltergeist, γαμανε τους παντες σ αυτο εδω το αλμπουμ!!! Κολαση!

Δεν κινειται πολυ το thread, ειμαστε σαπιοι, ας προτινουμε κατι παλιο καλο που δυστυχως δεν ειχε αναφερθει

Deathwish - Demon Preacher

H Αγγλια εβγαλε αρκετα καλο thrash αν και αρκετα παραγνωρισμενη χωρα σ αυτο τον τομεα. Οι deathwish ειναι απο τις πολυ αγαπημενες μου μπαντες απο την αγγλια… Δευτερο τους αλμπουμ με πιο “καθαρο” ηχο ως συνηθως απο το ντεμπουτο τους, αλλα πραγματικα ανωτερο, οι συνθεσεις συναρπαζουν, γαμιονται στην ταχυτητα χωρις ομως να ναι τελειως σαπιοι (με την καλη εννοια το σαπιοι). +Διασκευη στο πρωτο thrash κομματι το symptom of the universe :stuck_out_tongue:

H Aγγλία έβγαλε μερικές πολύ καλές μπάντες, αν και τους συγκεκριμένους δεν τους ξέρω. Έβαλα να ακούσω μερικά στο youtube από το άλμπουμ αυτό και μου φάνηκαν ενδιαφέροντες. Τα φωνητικά βασικά δεν κατάλαβα αν υπάρχουν, αλλά μάλλον έφταιγε η χαμηλή ποιότητα αυτών που άκουσα… Κάποια στιγμή είχα προτείνει τους Reanimator στις “Δισκάρες”, είναι μάλλον η αγαπημένη μου μπάντα στο είδος από την Αγγλία.

Κατά τα άλλα, έχουμε νέο άλμπουμ από τους Βραζιλιάνους Korzus. O τίτλος είναι ?Discipline of hate".

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι Korzus είναι ένα από τα πρώτα thrash metal συγκροτήματα της Βραζιλίας με αλμπουμς που θεωρούνται “cult” όπως το πρώιμο Sonho Maníaco (1987) και το πιο “ώριμο” και κλασσικό τους Mass Illusion (1991), με το “χιτ” Agony (click). Το τελευταίο μάλιστα το είχα προτείνει κάποια στιγμή εδώ. Από εκεί και μετά δεν τους παρακολούθησα, αν και έχουν βγάλει κάνα δυο άλμπουμ ακόμα.

Στα του νέου άλμπουμ τώρα. Καταρχάς μου φαίνεται περίεργο που ακούω άλμπουμ των Korzus με καλή παραγωγή :p:p (όσοι έχουν ακούσει τα παλιά τους ξέρουν…). Ο ήχος τους δεν θυμίζει τόσο πολύ το Mass Illusion, όπου μάλλον το Beneath The Remains ήταν η βασική τους επιρροή. Κινουνται σε πιο Slayer-ικά μονοπάτια θα έλεγα. Ταχύτητες στο τέρμα, τρίλεπτα κομμάτια, σόλο τόσο όσο πρέπει, τα οποία προσίδουν και ένα συν βασικά καθώς είναι και ψιλο-μελωδικά και όχι απλώς “διεκπεραιωτικά”. Γενικά, οι πρώτες ακροάσεις φανερώνουν ένα δυναμικό comeback και ό,τι πρέπει για μια δόση “καλής, φιλικής και βίαιας διασκέδασης” στο σπίτι. Πάρτε μια γεύση από το νέο άλμπουμ με το βίντεο του κομματιού “Truth”

Πολυ καλα νεα το νεο Korzus:)

Οντως οι Re-Animator ειναι παρα παρα πολυ καλοι!!! Αλλα κορυφη ειναι οι Sabbat, ο,τι και να λεμε!!!

Mourning Has Broken??? :lol::lol::stuck_out_tongue:

Eννοειται :lol:

Περα απο την πλακα, τα δυο πρωτα δεν ειναι κορυφη μονο αγγλια αλλα γενικοτερα σε ολο το φασμα της μουσικης:wink:

Μπα διαφωνω. Πιστευω οτι το 3ο ειναι κλασεις ανωτερο, με τρομερα φωνητικα.

:roll:

Bγαλανε και καινουριο EP οι Violator, μονο ενα κομματι ακουσα, γιατι το χα ξεχασει οτι ειχε βγει. Το ακουσε κανεις να πει εντυπωσεις??

με την ευκαιρια εβαλα να τσεκαρω. apocalypse engine γαμει

Το ακουσα εγω αρκετες φορες, ωραιο ειναι, αλλα chemical assault δεν πλησιαζει :frowning:

2 φορες που τ ακουσα εχει δικιο ο αποπανω, αλλα νταξ δεν πειραζει το full length να γαμει

Δεν ειναι υπερβολικα μεγαλο για EP αυτο?

Οι Violator είναι respect και νομίζω έιχαν αναφερθεί και παλιότερα. Απο τα πιο αξιόλογα νέα γκρουπς στον χώρο, και να πω την αλήθεια, από τις λίγες περιπτώσεις που ενώ δεν προσφέρουν κάτι νέο, σε βάζουν στο τριπάκι να τους ακούσεις πολύ ευχαριστα. Το νέο EP θα τσεκαριστεί.

Ωραίο κομμάτι το Agony τίγκα Sepultura φάση όντως με λίγο από Αμερική. Και το Truth λιγο πιο Slayer-ικό αλλά εξίσου γαμώ. Διακρίνω μια επιρροή από stoner στη φωνή κυρίως ή απλά είναι ιδέα μου?:-k

Να ενημερώσω ότι βγαίνει καινούργιο Enemy Of The Sun:

Caedium

Ο Waldemar Sorychta στις κιθάρες μας συγκινεί και μας θυμίζει Grip Inc.