Παναγιωτη απο stone τι προτεινεις?Ειναι του latvalla πρωην γκρουπ του κιθαριστα των children of bodom.
thrasher21 μάλλον εσύ πρέπει να μου προτείνεις κάτι από αυτούς, γιατί ούτε που τους ξέρω… :-k :-k
Bασικα και εγω μια διασκευη εχω ακουσει απο children of bodom το no commands που ειναι στον πρωτο δισκο.Και ειχα ψαξει να παραγγειλω απο το ιντερνετ και βρηκα στο gem τον πρωτο τους στο e-bay δεν ειχε τιποτα.Αν ακουσω θα σου πω.
Αουα!!!
Ακουω αυτο τον πορωτικο δισκαρο των Artillery.Terror Squad ο τιτλος.
Εντιτ : Να πουμε και κανα λογακι για τον δισκο.Ο 2ος τους δισκος ειναι σαφως πιο
αμεσος απο τον επομενο (θεικο) By Inheritance.Thrash με πολυ καλη τεχνικη και με
πολυ ωραια φωνητικα.Σε οσους αρεσε το By Inheritance ακουστε και αυτον.Αποδεικνυει
οτι οι Artillery δεν ηταν μπαντα του ενος καλου δισκου.
Ναι θεωρείται γενικώς πολύ καλό. Για κάποιον λόγο μου θυμίζει αρκετά το παίξιμο των Onslaught στο The Force άλμπουμ τους του 86. Τσέκαρε το!
Απο onslaught εχω μονο τον ογκολιθο Power from Hell.
Γιατι λες θεωρειται ? Δεν σαρεσει και πολυ ?
Ακουγα υπερτατη δισκαρα πριν.Whiplash - Ticket To Mayhem.
Οι 3 tony ηταν φοβερη μπαντα.
Οχι ρε μια χαρά είναι ο δίσκος ρε! Απλά στο θέμα πρωτοτυπίας χάνει λίγο, μιας και μου θυμίζει το δισκάκι που σου ανέφερα. Γενικώς είναι μια χαρά ομώς. Το “θεωρείται” το έγραψα επίτηδες αφού πρόκειται για classic δισκάκι!
Όσο για το Τicket To Mayhem νταξ… ( αν και οι τρεις Τονιδες δεν υπάρχουν σε αυτόν τον δίσκο, μιας και ο ένας τονυ έχει αντικατασταθεί από τον Joe, τον μετέπειτα ντράμμερ τον Kreator στο Cause For Conflict, το οποίο αν δεν το έχεις ακούσει, αποτελεί επαρκή λόγο για να το ψάξεις και να πάθεις ζημιά με το drumming του τύπου… )
Δυο φορες στην ιδια προταση με ειπες ρε! :lightsabre:
Το δισκακι των Onslaught θα το ψαξω απο βδομαδα οταν γυρισω απο DHG.
Οσον αφορα το Τicket To Mayhem τι με 2 Τονιδες τι με 3 , γκρεμιζει καστρακια.
Ειπες την μαγικη λεξη και θα το βαλω να το ακουσω ευθυς αμεσως.
χαχα… Δίκαιο έχεις… τώρα παρατήρησα ότι γενικώς την ψιλό - βίασα την ορθογραφία ( τον Kreator ) και την σύνταξη σε αυτό το ποστ. ( Πάλλοι καλλά που δαιν τω ήδαι ω Gigatron να πάθι σωκ )
Ακουσα χτες με περισσοτερη προσοχη το Cause For Conflict και προσκυνησα το μεγαλειο
αυτης της μπαντας.Οσο περνανε τα χρονια τοσο πιο πολυ με πειθει οτι ειναι η μεγαλυτερη γερμανικη
μπαντα στον χωρο του μεταλ,τουλαχιστον στα δικα μου ματια.
ε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με τους Kreator, οπότε απλά να πω ότι σε λατρεύω :lol: :lol: :lol:
Πωπω!!!Ακουω Depressive Age - Electric Scum και εχω μεινει μλκς!Δεν ειναι δυνατον αυτος ο δισκος να
βγηκε το 1996!Τι σοκ ειναι αυτο!
Τελικα στο χαμμερ κανανε και κατι της προκοπης μιας και το συγκεκριμενο ηταν στο αφιερωμα για τα 100
καλυτερα της προηγουμενης δεκαετιας.
ελα ρε. Εντύπωση μου κάνει γιατί όταν είχε κυκλοφορήσει δεν θυμάμαι να το είχαν αναφέρει καν… Επι τέλους αρχίζει και αναγνωρίζεται το μεγαλείο αυτής της μπάντας. λίγο αργά βέβαια. Μακάρι να τα καταφέρουν να κυκλοφορήσουν το New Bomb Energy που το έχουν στα σκαριά εδώ και πόσα χρόνια ρε γμτ…
Το αφιερωμα που λεω ειναι του Αυγουστου του 1999.Ο δισκος παιζει ηδη δευτερη φορα.
Απαπα!Τι κρυμμενο διαμαντι ειναι αυτο ρε ?
Αν εχεις κανα λινκ για κανα αλλο απο αυτους ?Γιατι δεν βρισκω τιποτα.
Δεν αναφερατε απο annihilator - never neverland
Kai alice in hell an kai klassikoures einai diskares
εχουν στο σαιτ τους δειγματα απο τα κομματια.δεν φαινονται κατι το τρομερο.απο την αλλη ειναι απλα δειγματα (αν και μεγαλα σε διαρκεια…).time will tell
το προμο το έχω βρει και εγώ. Τώρα δεν ξέρω αν λέμε για τα ίδια. Τέλος πάντων είναι λίγοτερο thrash από ότι έχουμε συνηθίσει αλλά είναι πολύ ψυχεδελικά οπωσδήποτε…
@sepultribe: respect στους annihilator, αλλά μιας και υπάρχει αντίστοιχο τοπικ για αυτούς υποθέτω ότι είναι ένας λόγος που δεν τους αναφέραμε εδώ…
λοιπον απο ενα προχειρο ψαξιμο,το site τους δεν πρεπει να υφισταται πλεον.οπωτε δεν ξερω και αν υφιστανται και οι ιδιοι!τωρα τα κομματια που χα ακουσει ηταν αρκετα κοντα στο υφος του electric scum,αρκετα industrial και ετσι!
για το αν μιλαμε για τα ιδια,καποιοι τιτλοι ειναι new bomb energy,black butterfly,falling aeroplane κλπ.
ναι για τα ίδια λέμε. Βασικά έχω ένα πρόμο από το 2005 με όχι καλό ήχο, και έχει 6 κομμάτια. Aπό ότι είδα έχουν καινούρια σελίδα στο myspace
Όσο για το αν υπάρχουν ακόμα είναι περίεργη υπόθεση. Και εγώ πάντως νομίζω ότι δεν υπάρχουν, αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει…
Πάντως αν θες μπορείς να πας:
και να ακούσεις τη νέα μπάντα του Lubitzki ( τραγουδιστή των Depressive Age ), ονόματι Jan Dorn. To ανακάλυψα πολύ πρόσφατα. Τα τραγούδια τους είναι κάτι ανάμεσα σε Depressive Αge και Rammstein και κάτι μου λέει πως θα τρελαθώ αν κυκλοφορήσουν δίσκο…
Ρε γμτ δεν ξέρω γερμανικά… αν ξέρει κανείς ας μας πει τι λέει το ινφο τους στο myspace.
συγγνωμη αυτος ειναι ο Lubitzki???