Ωραια,για να καταλαβω και εγω ως δημιουργος του τοπικ,εδω πλεον τι ποσταρουμε???
Γιατι μεταφερθηκε στις κυκλοφοριες,αφου ως επι το πλειστον αναφερομαστε σε παλιες δουλιες???
Αουα :!: τι μου θυμiζεις!
όσον αφορα το ερωτημα του powera
απο την κεντρικη σελιδα των forums
Κυκλοφορίες
Νέα και μη albums που κυκλοφορούν ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Συμπεριλαμβάνονται DVD, demos, promos.
εντιτ: ασε που βολευει ετσι πολυ να αναφερουμε συγκεκριμενους παλιους δισκους. φανταζεσαι να ανοιγαν 500 τοπικς για ξεχωριστες κυκλοφοριες; οτι παλιο να το βαζουμε καλυτερα στα ‘‘κυκλοφοριες’’ τοπικς αναλογα με το ειδος.
Και οι παλιές κυκλοφορίες, κυκλοφορίες είναι
Ο συγκεκριμενος δισκος εχει βγει σε μια γουτσου-γουτσου εκδοση μαζι με το surf nicaragua συν bonus live tracks και ενα dvd. συνολο τρια δισκακια (2 cd & 1 dvd) στη τιμη των 16 ευρω! τοσο δηλαδη το ειχα πετυχει…
Πάντα νόμιζα ότι αυτός ο δίσκος είναι κομματάκι υπερτιμημένος. Δηλαδή αν εξαιρέσεις κάποια μεμονωμένα κομμάτια που είναι όντως από τα καλύτερα που έχουν γράψει ποτέ ( Τime to kill, elimination, I hate, E.N.D ), και το συμπαθητικό Birth Of Tension, τα υπόλοιπα κομμάτια είναι πραγματικά βαρετά.
Παναή, μια χάρη. Επειδή βλέπω ότι έχεις ακούσει πολύ πράμα και, κυρίως, το έχεις εμπεδώσει, θέλω να μου προτείνεις πέντε thrash δισκάκια με τα εξής, πάνω κάτω, χαρακτηριστικά που θεωρείς κορυφαία (από πάνω μέχρι κάτω =ρ): χωρίς εξωφρενικές ταχύτητες (συνδυασμό γρήγορων και μεσαίων ρυθμών δλδ), πιασάρικα κομμάτια, καλό παίξιμο (όχι απαραίτητα τεχνικό), εμφανείς μελωδίες. Ξέρω ότι ζητάω πολλά πράματα μαζί, κάτι που κάνει δύσκολη την επιλογή, οπότε μην το σκοτίσεις πολύ, αν σου έρθουν με τη μία, καλώς. Ελπίζω, αν τελικά κάνεις τις προτάσεις, να μην τύχεις σε δίσκους που έχω ήδη ακούσει =ρ. Θενξ εκ των προτέρων.
Ε νταξ, δεν ξέρω αν θα πέσω και τελείως μέσα στα γούστα σου, αλλά κάποια που μου ήρθαν ειναι τα εξής:
Tourniquet - Where Moth and Rust Destroy + Psycho Surgery ( αν σου αρέσουν οι Megadeth σε πιο μελώδικο, επιβάλλεται! δες τα link να πάρεις μία γεύση ):
Where moth and rust destroy (2003): http://www.youtube.com/watch?v=Z3JsqCAfbso
Broken Chromosomes ( από το Psycho Surgery του 93, αυτό είναι μεγάλη κομματάρα βασικά, αλλά δεν το πολυκαταλάβεις από εδώ που είναι live και χάνει σε ήχο. Ειδικά από την μέση και μετά είναι έπος ): http://www.youtube.com/watch?v=aBj2RtM4SvU&mode=related&search=
Heathen - Victims Of Deception ( μελωδικό )
Whiplash - Insult To Injury ( εδώ πάμε σε πιο groovy καταστάσεις )
Death Angel - Act III
Αnthrax - Time ή State Of Euphoria ( για κάτι πιο “catchy” )
Flotsam & Jetsam - No Place For Disgrace ( αυτό είναι λίγο πο speed άτο )
Δεν έβαλα επίτηδες το Heresy από Paradox γιατί λέω ότι θα το ξέρεις. Αν παρόλαυτα όχι, βάλτο πρώτο πρώτο.
Επίσης δεν ξέρω αν γουστάρεις και τίποτα thrash n roll καταστάσεις, οπότε τσίμπα κάτι από Mordred ( In this life θα έλεγα ).
όμορφα, ναι, βάσει αυτών που έχω ακούσει από αυτά που πρότεινες μέσα έπεσες =)
“Victims Of Deception” & “Act III” μου αρέσουν πολύ και, αν τελικά καταφέρω να πάω στο keep it true τον Απρίλη, θα δω τους Heathen λάιβ. Όσον αφορά τους flots, τα 2 πρώτα είναι αυτά που έχω αυθεντικά. Μου αρέσουν και τα δύο, αλλά ομολογώ ότι στο “No Place For Disgrace” δεν έχω δώσει τόσο μεγάλη έμφαση… αφού το “doomsday…” είναι από τα αγαπημένα speed-thrash δισκάκια και συνήθως διαλέγω αυτό. Μιας που το προτείνεις πάντως, θα το ψάξω παραπάνω. Το “heresy” το ‘χα ακούσει πριν κάποια χρόνια, αλλά χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, δεν προχώρησε η σχέση =). Θα πέσουν ακροάσεις και σ’ αυτό, αφού ουσιαστικά θα είναι η πρώτη σοβαρή επαφή μαζί του. Whiplash δεν έχω ακούσει, ούτε Mordred. Θα ψάξω. Και πάμε στους Tourniquet που καιρό τώρα τους έχω βάλει στο μάτι, είχα ακούσει και κάποια κομμάτια στο myspace τους προσφάτως. Το κομμάτι που έδωσες στο κλιπάκι είναι γαμάτο και πολύ κοντά σ’ αυτό που ζητάω, οπότε, σύντομα, θα παραγγείλω κάποια από τα δισκάκια τους από τη Metal blade που τα 'χει και σε χαμηλές τιμές. Ξαναθένξ : D
εδιτ: θα τσεκάρω και τo “State Of Euphoria” που δεν έχω αξιωθεί να το ακούσω
@somnambulist:
ρε οι Tourniquet έχουν και ένα κομμάτι που λέγεται somnambulism… για αυτό σου λέω… είναι μοιράιο να σου αρέσουν!!!
( συμπλήρωση στην λίστα: το Set the world on fire πιστέυω να το έχεις από Αννιηιλατορ )
χαχαχαχ, το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον που λένε =ρ
ναι, από αναϊλέιτορ έχω τα 3 πρώτα. μετά υπάρχει ένα χαώδες κενό, αφού ο μοναδικός μετέπειτα δίσκος που έχω ακούσει είναι το “Schizo Deluxe”. Μια φορά, παραπάνω δεν άντεξα
Πωπω γαμω δηλαδη.Ωρες ωρες απελπιζομαι.Υπαρχει τοση καλη μουσικη και δεν μπορω να τ’ακουσω
ολα.Ας πουμε Tourniquet δεν εχω ακουσει καθολου.Overkill,Anthrax,Annihilator απο 2 δισκους εχω
ακουσει.
Πανο απο Tourniquet αυτα που προτεινεις να ακουσω ?Η εχουν καλυτερα απλα αλλου ειδους απο αυτα
που ρωτησε ο somn ?
ε βασικά τα παλιότερα τους είναι πιο progressive καταστάσεις. Γενικά εχουν πολυ μεγάλη ποικιλία οι τύποι. Στο δίσκο moth… symmet;exei kai o Φριεδμαν!!!
αυτο δε το χω ακουσει. εχω μονο τα Power And Pain και Ticket To Mayhem. νταξ, κομματια οπως τα Stage Dive και Burning Of Atlanta σπανε κοκκαλα. αυτο φανταζομαι δεν ειναι στο ιδιο υφος ε; :-s
αυτα που ανεφερα ειναι παρτα-speed φαση.
ναι ρε καμμία σχέση!! είναι παρτα - όσο - δεν - πάει speed φάση! Είναι πολύ πιο cool ο δίσκος που λέω.
Ακουω το Act III απο Death Angel.Πολυ καλο :thumbup:
εμενα ομως μου αρεσουν τα πρωτα. :-s ξερω, ειμαι λιγο περιεργος. :-s
ναι ρε και τα πρώτα εννοείται σπέρνουν.
Πολυ μπροστα η μπαντα!!!
discontinued ολα τα λεφτα!!!τι παιζουνε τα παλικαρια!!!και τι φωναρα ο osegueda!!!
Yyrkoon-Dying Syn(2002)
Γαλλοι οι συγκεκριμενοι παιζουν κατα βαση καλοπαιγμενο τεχνικο μελωδικο thrash/heavy χωρις να περιοριζονται μονο εκει…(υπαρχουν ψηγματα death/black σκορπισμενα εδω και εκει…)
Τα solos ειναι απιστευτα…ισως και τα καλυτερα που εχω ακουσει σε thrash κυκλοφορια στα 00s…
Oι κιθαρες παιζουν κατα βαση μελωδικα heavy riffs…
Πολυ καλη κυκλοφορια =D> =D> =D>
Έτσι!!! Stolen Souls!!! Το Dying sun είναι από τα καλυτερά δισκάκια στον χώρο τα τελευταία χρόνια.
Δυστυχώς στα επόμενα τους το γυρίσαν σε πιο τεχνικές death καταστάσεις, όχι ότι είναι κακοί, αλλά τους προτιμούσα όπως παίζανε στο Dying Sun.