Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

κι άλλη τεχνοθρας μπάντα έχει διασκευάσει μπιτλς!

για βοηθησε με…γιατι δ μου ερχεται κατι στο μυαλο αυτη τη στιγμη…

ωραία μπάντα η realm, ειδικά το Suiciety είναι πολύ cool. Έχουν και ένα τραγούδι για τον Θησέα και τον Μινώταυρο αν θυμάμαι καλά.

Αν ενδιαφέρεστε για το τι κάνουν τώρα κάποια μέλη τους:

είναι το site των Decapitato, που συγκεκριμένα, είναι το γκρουπ του έλληνα κιθαρίστα των Realm και του drummer τους. Όπως και τότε, και τώρα η μπάντα τους είναι μπροστά από την εποχή της.

powera, οι coroner στο mental vortex διασκεύασαν το I Want You (She’s So Heavy).

hmmmm…με τους coroner δεν εχω και καλυτερη σχεση…στο no more color τους εχω αφησει…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=237328&postcount=139

ελα ρε,δεν το ξερα
γαμω

πολυ καλοι!!!voivodιλες με πιο συγχρονη προσεγγιση!!

Φετινό καλούδι:

Face Down Hero - Opinion Converter ( 2007 )

[CENTER]
[/CENTER]
Όσοι αρέσκεστε στο post thrash επενδύστε! Οι τύποι είναι Γερμανοί και πρόκειται για την πρώτη τους δουλειά. Το όνομα του γκρουπ δεν είναι καθόλου τυχαίο μιας και το έχουν δανειστεί από το ομώνυμο κομμάτι των Forbidden… Και για του λόγου το αληθές, η μουσική τους παραπέμπει σε μία μείξη των Machine Head και Forbidden (των Distortion και Green). Aρκετά μοντέρνο feeling με αγνές προθέσεις και τελικά έχω την εντύπωση ότι θα είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες μπάντες.

με εψισες!!! :smiley: :smiley:

να σου πω.την μπαντα που κανανε οι realm με τον τραγουδιστη των last crack τους ξες??

Όχι!!!
Ομολόγησε τα όλα… τι ξέρεις???

:lol:

μοναχα αυτο,οτι ειχανε κανει μια μπαντα.

αληθεια το ντεκαπιταδο που θα το βρουμε!!τα κομματια στο μαι σπεις σπερνουνε!!!

Το όνομα τους το θυμάσαι?

Όσο για τους Decapitado…άστα, μεγάλη στεναχώρια και αυτό το θέμα ρε γμτ. Δεν μπρορώ να βρω πουθενά. :dunno:

Θα συνεχίσω πάντως το ψαχτήρι…

White Fear Chain :smiley:

:thumbup: :thumbup:

άλλαξες άβαταρ και νόμισα ότι ήταν ο χόκαμ χαχα!

!!!

δεν το είχα υπόψη τούτο το πρότζεκτ και παίζει να γαμεί. ήδη ξεκίνησε ψάξιμο για κατέβασμα/αγορά.

λοιπον τους βρηκα

white fear chain

οι 2 κιθαρες και μπασο των realm,ενας ντραμερ που δεν τον ξερω και ο buddo των λαστ κρακ
ενα αλμπουμ

δες και μονος σου :slight_smile:
http://www.metal-archives.com/band.php?id=8806

εντιτ : με προλαβε ο τολκι! αμα το εχει να μας το δωσει και σε μας θα κανει μεγαλο ψυχικο! :slight_smile:

ενημέρωσε μας για τους καρπούς του ψαξίματος.

χαχα μπήκα στο site των Decapitado καθώς τσέκαρα το λινκ που έδωσε ο σιγκναλ για τους White Fear Chain. Έχουν και ωραίους οπαδούς:

λοιπον υπαρχει στο ντι σι πλας πλας :smiley: :smiley:

και επιπλεον διαβασα οτι εκεινη την περιοδο ανταλαξανε τραγουδιστες οι 2 μπαντες αυτες
αλλα απο τι ειδα,δεν κυκλοφορησαν τιποτα οι last crack με τον αντονι!!

πω πω και μόλις το έκλεισα το dc++.