Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

χμμμ …

ακουω το πρωτο κομματι…

ε ρε κανανε μεγαλη ζημια οι alice in chains!!!την μια οι lethal,την αλλη αυτοι…

ωραια πραγματα!!! :smiley: :smiley:

εντιτ : στο σαιτ των realml,εχει για κατεβασμα λαιβ διασκευη του bastards are gonna pay (trouble) με τον παλιο singer!!!

οντως πολυ καλο.
λες και κυκλοφορησε δεκα χρονια πριν
οσο για τον ηχο εγω θα προσθετα και λιγο kreator απο την experimental era!! :slight_smile:

αν μπορούσε κανείς να ελεήσει όσον αφορά το White Fear Chain γιατί δε σκαμπάζω από ντισι++ και δε το βρίσκω κάπου αλλού :frowning:

hang in there mr
it’s getting up…

ελπίζω να σε προλαβαίνω στην αρχή, το ανέβασε ήδη ο παναγιώτης. θενξ και σε σένα όπως και να 'χει. με μια ακρόαση ο δίσκος δεν είναι άσχημος, κοντά στο ύφος των last crack.

αυτοι δεν ειναι η μπαντα που επαιζε ο sorychta???

by the way ακουσα και γω artillery και μπορω να πω οτι τα παλικαρια γαμανε!!!

καλα το by inheritance ειναι progressive!!!

και το προηγούμενο δισκάκι τους είναι ωραίο, αν και όχι τόσο του γούστου μου. πιο σαπίλικη φάση. το by inheritance ξεκωλιάζει. βτς, μόλις ανακοινώθηκαν για το kit 11

Το Βeyond All Reason νομίζω ότι είναι κλάσεις ανώτερο από το decay of humanity. Δεν τους είχα ψάξει και εγώ μέχρι να τους προτείνει ο poweras. Όντως ήταν η μπάντα του τυπά απο Grip INC.

Όσο για το By Inheritance ο δίσκος είναι μεγάλη ζημιά όντως…

Hellyeah - Hellyeah ( 2007 )

[CENTER][/CENTER]

Λοιπόν, δεν ξέρω αν έχει προταθεί κάπου αλλού ο συγκεκριμένος δίσκος… τεσπά δεν πολύ κολλάει εδώ μιας και δεν είναι thrash, απλά πολλά από τα κομμάτια του έχουν μία τέτοια διάθεση. Ας αρχίσω με το line up του δίσκου:

Chad Gray
vocals (Mudvayne)
Greg Tribbett
guitars (Mudvayne)
Tom Maxwell
guitars (Have Mercy, Nothingface)
Bob “Zilla” Kakaha
bass (Damageplan)
Vinnie Paul
drums (Damageplan, Pantera)

Οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο για το παρελθόν των μελών του συγκροτήματος.

Από εκεί και μετά ο δίσκος είναι συμπαθητικός, με αρκετές εναλλαγές στο mood των κομματιών. Θα βρείτε επιθετικά Pantero / Damageplan o - ειδή κομμάτια με ωραία heavy riffs, όπως το ομώνυμο η το God damn, θα βρείτε μπαλλαντοειδή southern κομμάτια, χαβαλετζίδικα όπως το Alcolhaulin’ Ass κλπ. Γενικά μια κυκλοφορία που ακούγεται ευχάριστα από την αρχή μέχρι το τέλος, αν και όχι κάτι το ιδιάιτερο. Στα συν τα ωραία ριφφς και τα μελωδικά σόλος και φυσικά το drumming του Vinnie. Στα πλήν τα όχι τόσο ευδιάκριτα κομμάτια και τα μέτρια φωνητικά. Επίσης θα βρείτε ένα κομμάτι ονόματι Thank You όπου ( από ότι είναι λογικό δηλαδή ) ο Vinnie αναφέρεται στον μακαρίτη ( ναι, ξέρετε ποιον )… παραθέτω τους στίχους του:

[CENTER]So many things,
I didn’t say,
Is it too late now that you’ve gone away?
So many words,
So many ways,
If you can hear me now, there’s something I gotta say.

Just one more talk,
Just one more turn,
If one’s too much then…

I just want to say,
Thank you,
For everything,
You ever done for me,
(done for me)
I just want to say,
Thank you,
For all the things,
For saving me,
(Saving me)

So many times,
So many days,
You helped me through,
Walked me through the rain,
So many tears,
Have washed away,
If you can hear my voice,
There’s something I have to say…

Just one more talk,
Just one more turn,
If one’s too much then…

I just want to say,
Thank you,
For everything,
You ever done for me,
(done for me)
I just want to say,
Thank you,
For all the things,
For saving me,
(Saving me)

It’s been so long,
They say time will heal everything,
Could you send me a sign,
To fill the soul in my life,
Turn on a light,
To help me see through it all,
No one left to rescue me,
Save me…

Just one more talk,
Just one more turn,
If one’s too much then…

I just want to say,
Thank you,
For everything,
You ever done for me,
(done for me)
I just want to say,
Thank you,
For all the things,
For saving me,
(Saving me)
I just want to say…

Thank you,
Mother,
Thank you,
Father,
Thank you,
Sister,
For Saving me…

I just want to say,
Thank you,
Brother,
Thank you,
Sister,
Thank you,
To all best friends…[/CENTER]

Άλλα δύο φετινά καλούδια από το νέο αίμα της σκηνής:

Hargos - Shadows Of Violence

Πρόκειται για Βραζιλιάνους και είναι η πρώτη τους κυκλοφορία. Είναι ένα δυνατό χαρτί ήδη από τα νέα ονόματα, μιας και έχουν εμφανιστεί σε αρκετά σημαντικά φεστιβάλ. Μελωδικό progreesive thrash με φωνητικά που εναλλάσονται ανάμεσα σε καθαρά και παραμορφωμένα όπου θυμίζουν κάτι από Chuck. Σε πολλά σημεία υπάρχουν πλήκρα επίσης και αρκετά στοιχεία από heavy metal. Mid tempo τραγούδια και θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε Betrayal, Slayer, Pantera,Sepultura, Μetallica, Dream Theater και Judas Priest.

Al’virius - Beyond The Human Nation

Εδώ πάμε στο άλλο άκρο της υδρογείου, στην Ρωσσία. Πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ αυτών των τύπων ( νομίζω δλδ μιας και στο νετ δεν βρίσκω καμμία πληροφορία σχετικά). Η κατεύθυνση εδώ είναι progressive thrash metal με ήχο που θυμίζει τις αρχες τις δεκαετίας του 90. Βασικά μου θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε Acid Death, Betrayal, Believer, Αssorted Heap και Αnacrusis. Tα τραγούδια είναι μεγάλα σε διάρκεια και σε σημεία έχουν μπόλικη δόση ψυχεδέλειας καθώς επικρατεί μια άρρωστη ατμόσφαιρα. Που κ που υπάρχουν κάποια γυναικεία φωνητικά. Το χαρακτηριστικό είναι τα πλήκτρα όπου θυμίζουν κάτι από όπερα… Symphonic thrash?? χμμμμ…ενδιαφέρον.

Hθελα καιρο να γραψω για τρια φετινα πολυ καλα Thrash δισκακια!!Pure Thrash ομως…εδω δεν υπαρχει τεχνικη :stuck_out_tongue: Ελπιζω να μην ενοχλει κανεναν αυτο!!Λοιπον και για τα 3 ισχυει πανω κατω το ιδιο,κοφτερα riff,λυσσαλεα φωνητικα,γρηγορα κομματια…αυτο που θελει να ακουσει ο καθε Thrasher!!!

Dekapitator - The Storm Before the Calm

Evile - Enter the Grave

To συγκεκριμενο μαλιστα ειναι σε παραγωγη του πασιγνωστου απο τις παραγωγες στα πρωτα Metallica album Flemming Rasmussen!!

Fueled by Fire - Spread the Fire

Και ενα δωρακι για τους εμπειρους :stuck_out_tongue: Περυσινη κυκλοφορια…οι τυποι κανουν το χαβαλε τους αλλα με γαματο τροπο,thrasharoun αγρια και κλασσικομεταλλιζουν φοβερα!!Πολυ περιεργη μπαντα…

Rumpelstiltskin Grinder - Buried in the Front Yard

Δειτε τιτλους τραγουδιων…

1. Stealing E.T.
  2. Orange And Black Attack
  3. Grab A Shovel (We Have Got Bodies To Bury)
  4. The Day Merman Met Todd The Harpoon Wilson
  5. Unleash The Troll
  6. Grinder
  7. Let The Fools Cheer
  8. Ode To Tanks

To Dekapitator είναι πολύ καλό όντως. Μου αρέσει περισσότερο απο το προηγούμενο τους.

Οι Evile έχουν αναφερθεί μερικές σελίδες πιο πίσω από τον Μάνο, γενικά πρόκειται για μία ωραία κυκλοφορία.

Οι Fueled By Fire δεν μου είχαν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, λόγω του χιλιοπαιγμένου του πράγματος, αλλά θα τους τσεκάρω again.

Tους τελευταίους δεν τους ξέρω καν, δώσε κάνα ίνφο αμα θες, αν και θα τους ψάξω.

δεν θυμαμαι αν εχουν αναφερθει
αλλα επειδη τοσα εχουν αναφερθει εδω
λεω να το ποσταρω και αυτο.το ακουγα και εχθες και πορωθηκα!!!

τριτος δισκος απο τους lamb of god.
δισκαρα

ολοι οι thrash titans παρελαυνουν απο αυτο το αλμπουμ.slayer,panter,testament κλπ κλπ
αλλα και οχι μονο.καποια hardcore beatdowns,meshuggah,επιρροες απο at the gates\haunted καθως και απο αμερικανικο death metal.
ολα ανακατεμενα απο τον οδοστρωτηρα που ακουει στο ονομα lamb of god!!!
νεο αμερικανικο μεταλ.απολυτως.το μεταλ που χει μεγαλωσει με το ενδοξον thrash αμερικανικο παρελθον!!
ριφς ριφς και παλι ριφς.ο ντραμμερ να ζωγραφιζει με χαρακτηριστικο πλεον τροπο.εναλλαγες ρυθμων.ολα ειναι εδω.και το αποκορυφωμα το ομωνυμο instrumental με τις συμμετοχες των θεων chris poland και alex scolnick!!!
προσκυναω ταπεινα αυτην τη θεορατη δισκαρα!!
και βριζω ακομα μια φορα,που δεν εχει φερει καποιος στην ελλαδα αυτη την μπαντα,να δουμε και μεις απο κοντα το διασημο πλεον τους wall of death!!!

To εκαναν και οι Stampin Ground καποτε…Εμπειρία ζωής…:lol:

Γαμω τους δισκους τον ακουγα εναν καθημερινα οταν ειχε ωγει τωρα εχω καιρο να ντο ακουσω!

Τρελη Δισκαρα!

Bασικά από lamb of god έχω ασχολήθει μόνο με το new american gospel το οποίο δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, μιας και είναι και πολύ χοροπηδηχτό για τα γούστα μου.

Από περιέργεια κατέβασα αυτές τις μέρες τον δίσκο που προτείνατε για να δω τι παίζει. Μέτα τις πρώτες ακροάσεις η εκτίμηση μου ανέβηκε κάπως για το συγκεκριμένο γκρουπ, αν και πάλι δεν νομίζω να είναι ικανή να δικαιολόγησει τον τόσο μεγάλο πάταγο που γίνεται γύρω από το όνομά τους.

κοιτα γινεται ενας χαμος

πρωτον λογω του οτι ξερουν να παιζουν και να γραφουν μουσικη.
και δευτερον κανουν και γαμω τα λαιβ (απο οτι εχω δει σε βιντεο)
σιγουρα εχουν μοντερνα προσεγγιση,δεν ειναι oldschool.
απλα αν γουσταρεις να ακουσεις μια νεοαμερικανικη μπαντα,που εχει το εκτελεστικο επιπεδο μπαντων οπως pantera,testament,megadeth κλπ αλλα και το συνθετικο οιστρο τους,ε τοτε αυτοι ειναι οι lamb of god! :slight_smile:

Πεστα. Και όπως οι ιδιοι δηλωνουν μέσω του promotional disc για τουτο το δισκο:

[CENTER][/CENTER]

…Pure American Metal. Τελος. Φερτε τους να γινει κολαση / της πορνης / ολοκαυτωμα.

Το εξωφυλλο με τις τζιφρες δυστυχως δεν ειναι δικο μου. :-s

επισης να προσθεσουμε οτι σε αντιθεση με τις περισσοτερες μπαντες του ειδους,οι lamb of god,ποτε δεν ανηκαν στην roadrunner!!! :stuck_out_tongue:

Ναι, αλλά:

…κι αυτο Roadrunner ειναι. Προσκυνα άπιστε:!:

:stuck_out_tongue: