Οπα ωραιο παλιομοδιτικο αυτοι οι Warbringer!!Θα ψαξω τιποτα…μοιαζουν με Dekapitator…
Ναι ωραίοι είναι. Και γενικώς όλα αυτά τα νέα συγκροτήματα που έχουν ξεπεταχτεί τα τελευταία χρόνια και τους έχουν κολλήσει την ταμπέλα New Wave Of Thrash Metal είναι στην πλειοψηφία τους ωραία. Παίζουν ωραία δλδ. Αλλά ρε γμτ δεν έχουν ταυτότητα. Χώρια του ότι δεν προσφέρουν κάτι νέο από το παλιό στυλ, μοιάζουν και μεταξύ τους. Άκουσε για παράδειγμα την συλλογή Thrashing like a maniac που συγκεντρώνει τα ονόματα αυτής της νέας σκηνής και θα καταλάβεις τι εννοώ. Αυτούς που πάω περισσότερο είναι οι Municipal Waste και οι Violator από την Βραζιλία.
Για αυτό θεωρώ οτι οι Reckless Tide (που είχα ποστάρει κάποια στιγμή ) που είναι από την Γερμανία προσφέρουν μια εναλλακτική λύση, παντρευοντας το παλιό με το νέο.
yeap
συμφωνω για την ταυτοτητα
ειναι γενικα χαρακτηριστικο προβλημα
και μεγαλο ρολο παιζουν για μενα τα φωνητικα
δηλαδη αν δουμε ολες τις μεγαλες μπαντες οι φωνες ξεχωριζαν απο χιλιομετρα
Οι Municipal οντως γαμανε ρε…πραγματικα ελπιζω να ερθουν αν γινετε σε κανα Αν να γινει πανικος!!Μονο για αυτους θα το σκεφτω να κανω Stage Diving τωρα στα γεραματα :lol:
Acrophet - Corrupt Minds
Οι Αμερικανοι Acrophet ηταν και αυτοι απο τις μπαντες που εβγαλαν 1-2 δισκους στα τελη των 80ς και μετα εξαφανιστηκαν απο προσωπου γης…αυτο ειναι το πρωτο τους αλμπουμ…Ομορφο Speed/Thrash για πολυ κοπανημα ομως…Τα σολο τους στα πιο πολλα κομματια εχουν κατι να πουν…γενικα οσοι ψαχνουν αγνωστες χαμενες Thrash μπαντες ας τους ριξουν ενα ψαξιμο…
χμμμμ δεν τους έχω ακούσει ποτέ. θα τσεκάρω.
Καλά τα “σέρνουν” οι Acrophet, για πιο “χύμα” πράματα Corrupt Minds, για πιο “συμμαζεμένα” Faded Glory.
To Exodus με μεγαλη διαφορα απο τον 2ο δισκο της χρονιας στο metalstorm.
Ετσι ετσι.Ολο το τοπ-10 , οπου 8οι ειναι οι δικοι μας Suicidal Angels.
Exodus - The Atrocity Exhibition - Exhibit A
- Legion Of The Damned - Sons Of The Jackal
- Municipal Waste - The Art Of Partying
- Susperia - Cut From Stone
- Onslaught - Killing Peace
- Evile - Enter The Grave
- Machine Head - The Blackening
- Suicidal Angels - Eternal Domination
- Dew-Scented - Incinerate
- Agent Steel - Alienigma
Μάλλον πρέπει να ακούσω τον δίσκο των Susperia. Να δούμε. ANyway.
Παιδιά, έχει ακούσει κανένας τον δίσκο των Enemy Of The Sun που παρουσιάζεται στην κεντρική σελίδα?
http://www.rocking.gr/review1723.php
Εγώ μπορώ να πω ότι εξεπλάγην!!! Γενικώς συμφωνώ με την κριτική. Μου θυμίζει μια πio “System of a down” ( χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τους αντιγράφουν) εκδοχή των Grip INC που λέει και ο φίλος που έκανε την κριτική. Νομίζω ότι το κομμάτι Feel The Beating είναι το πλέον χαρακτριστικό αυτόυ του προσδιορισμού. Ο κύριος Sorychta το ξέραμε ότι είναι ιδιοφυία, αλλά εδώ πραγματικά μας ξεδιπλώνει μια πιο μοντέρνα προσέγγιση στις μουσικές του αναζητήσεις.
Να συμπληρώσω ότι στο μπάσο είναι η Alla Fedynitch - touring member των θεών Disillusion αλλά και Pain, Eyes of Eden, Atrocity, Leaves’ Eyes.
Αυτο εδω το εχω βρει εδω και πολυ καιρο αλλα ακομα δεν το εχω ακουσει και δεν ξερω το γιατι…απο τα δειγματα στο space τους μου φανηκαν αρκετα μοντερνοι και ισως γι αυτο…θα τους τσεκαρω συντομα!
SPEED METAL παλιας κοπης!!Δεν νομιζω να χρειαζετε να πω κατι αλλο…δεν ξερω ποσοι εχουν απομεινει που ακουνε το ειδος…αυτοι οι λιγοι πρεπει να τσεκαρουν το συγκεκριμενο δισκακι!!
Ακουσε κανενας το Exciter που ειχαμε πει πριν λιγο καιρο?Ειναι απολαυστικο…
έχω ακούσει έναν παλιό δίσκο από destructor (νομίζω το πρώτο τους). όντως είναι αυτό που λέμε speed metal. Μου θυμισαν λίγο Exciter, λίγο early Μetallica κλπ. Αυτό είναι καινούριο ε? ούτε που ήξερα ότι υπάρχουν ακόμη.
Aspid - Extravasation
Εδω και 10 μερες ακουω αυτο εδω το διαμαντι…αυτοι εδω οι Ρωσοι παιζουν ακριβως Technical/Speed/Thrash Metal…ενα χαμενο διαμαντι καθως οπως ειδα ειχε ηχογραφηθει το 1992 και κυκλοφορησε σε πολυ λιγες κοπιες μεχρι που επανακυκλοφορησε προσφατα!Μιλαμε για χοντρη ζημια…Ριφ ξεπησουν απο παντου,drums απο αλλο πλανητη,επιθετικα φωνητικα και φοβερα σολο σε σημεια!!Οσοι γουσταρουν Mekong Delta,Believer και λοιπες μπαντες τετοιου στυλ θα πρεπει να το ακουσουν αμεσα!Εντυπωση επισης μου προκαλεσε η πολυ καλη παραγωγη του δισκου…εστω και σαν remastered!!
έλα δώσε πράμα στο λαό ρε άκη!!! αυτό το δισκάκι είναι πολύ καλό, και πρόκειται όντως για hidden treasure. Μόνο αυτό έχω ακούσει βέβαια από αυτούς, αν κ δεν ξέρω αν έχουν βγάλει τπτ άλλο. Μου θυμίζει κάτι μεταξύ Watchtower και Holy Moses του New Machine… Το μόνο μειονέκτημα η προφορά που είναι κάπως , αλλά τεσπά.
=D> =D> =D>
Μηπως επειδη τραγουδανε στα Ρωσικα σου φανηκε περιεγη η προφορα? :lol:
:lol: :lol: :lol:
αυτό εννοούσα ρε συ!!!
Ανακάλυψα μια μπάντα από την Φινλανδία που είναι επίσης περίεργη από άποψη “προφοράς”, αφού τα τραγούδια τους είναι στην μητρική τους γλώσσα.
Stam1na - Raja (2008)
Η μουσική τους είναι κάτι ανάμεσα σε μελωδικό thrash / progressive / heavy metal. Μου θυμίζουν κάτι μεταξύ από Waltari / Metallica / Paradox. Δεν θα πω άλλα καθώς δεν την έχω πολυψάξει την μπάντα ακόμα, αλλά θα γίνει κ αυτό κάποια στιγμή. Απλώς ακούστε το κομμάτι αυτό κ προσέξτε το 2,20
Μονο και μονο η λεξη Paradox φτανει!!Θα τους τσεκαρω!!
Το τραγουδι στο youtube των Stam1na ηταν αρκετα καλο!
Αγαπητοι φιλοι, καπου εδω επιλεγουμε να ξεθαψουμε κατι:
[CENTER][/CENTER]
Οι Slayer του Reign In Blood επιστρεφουν ενα χρονο αργοτερα, με τη σκατοψυχιά των Celtic Frost κρυμμενη καλά στην ευρυτερη αυρα τους. Το συναισθημα προσυπογραφει το τι εστι pure evil εν ετος 87. Πολλοι επαιξαν ακραια, αλλα οι Infernal Majesty επελεξαν ενα αλλο μονοπατι, σχεδον ‘‘στοιχειωμενο’’. Οι κιθαρες χτυπάνε καιρια σαν μηχανες, ενω τα φωνητικά ξεχύνονται λες και βγαίνουν από κάποιο εξωτερο χασμα. Απο τις τεραστιες [FONT=“System”]ΔΙΣΚΑΡΕΣ[/FONT] των 80΄ς.
Edit: Ειχα καιρο να τ’ ακουσω παναθεμα το.
Ελα ρε παιδακι μου!Ο αποπανω τα λεει εξαισια!
Δισκαρα απο τις λιγες!Ειναι σιγουρα και με ανεση στα καλυτερα 20 thrash αλμπουμ
των 80’s.