Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Σωστοοος ο Ανγκμαρ. Και αυτο δουλεια του Ρεπκα ειναι. Γουσταρω πολυ τον τροπο που απεικονιζει τα ατομα/αντικειμενα αλλα και την θεματολογια του που κατα βαση εινα αιχμηρη.
Αυτος ευθυνεται και για μερικα απο τα καλυτερα εξωφυλλα των Death.

Edit: Και φυσικα…

Ρεεεεεεε…

Ρε παιδιά…

Ρε παιδιααααααααααα

[SIZE=“6”]KNEE DEEP IN THE DEAD ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

Προσκυνώ τα παιδιά , τους Hexen, και σπάω ευλαβικά το σβέρκο μου υπό τους ήχους του απίστευτου Knee Deep In The Dead…

Ρε παιδιάααααααααα…

panagiotis μια κουβέντα για τους hexen…just for the record

Όντως πολύ δισκάρα.Πρώτη φορά τρώω τέτοιο κόλλημα με ντεμπούτο μπάντας γιατί πάντα τις ανακαλύπτω αφού έχουν βγάλει 4-5 σι ντι.Εντός των ημερών θα το κάνω και παραγγελία απο το ιντερνετ γιατί φαντάζομαι στα δισκοπολεία δν θα υπάρχει…
Πάρτε και Gas Chamber http://www.youtube.com/watch?v=2tPrckgft10&feature=related

Ε καλοπαιδα με ψησατε και μενα.Το κατεβαζω τωρα.Παντα υπαρχει χωρος για ενα καλο θρας αλμπουμ.

xexe, και εγώ από τον Άκη τους έμαθα, αλλά δεν έχω ακούσει ακόμα τον δίσκο όπως θα θελα! Το μόνο που μπορώ να πω προς το παρόν είναι ότι οι Hexen είναι από τις ρέτρο θρας μπάντες που το κατέχουν πολύ καλά το θέμα και ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες! Α! και ότι μου θύμισαν πιο speed - άτους Atrophy!

Βασικα δεν ειναι το ντεμπουτο τους αυτο εχουν κυκλοφορησει εναν ακομη δισκο το 2005 ο οποιος λεγετε Heal a Million…Kill a Million!!Ειναι πιο πρωιμος αισθητα αλλα αν το βρειτε για ακροαση θα καταλαβετε οτι αυτη η μπαντα το ειχε και τελικα εβγαλε αυτον τον φετινο πολυ καλο δισκο!!

Το Holy Moses ρε γαμωτο…οχι…
Το περιμενα πιο εμπνευσμενο…

ναι και εγώ δεν άλλαξα γνώμη για το χολυ μοσες. Πολύ μέτριο. Το Pseudohalluzination αν δεν ήταν ξεπατίκωμα του theme του έπους Near Dark από το Νew Machine of Liechstenstein θα μπορούσε να ήταν ενδιαφέρον κομμάτι.

Εγω απο το Χεξεν ξεχωρισα τα Gas Chamber, Chaos Aggessor και Desolate Horizons. :band:
Bεβαια θα μπορουσα να πω καμποσα ακομα… :roll:

Ειπα να ξεθαψω κατι παλιο. Because TIME DOES NOT HEAL.:metal:

Πρεπει να κανουν reunion, δε γινεται. Εστω χωρις τον Ron.

9 τραγουδια, 67 λεπτα, 246 riffs.

:lol: :lol: δε παιζεσαι

για μενα

7 τραγουδια αν θυμαμαι καλα, για ριφ δε μετρησα :lol: αλλα κορυφαιο αλμπουμ

Ειναι γνωστη ρε η συγκεκριμενη ατακα για το δισκο. :lol:

Edit: Τι να λεμε ομως, οτι εβγαλαν ηταν επος…

:lol: καλα λες,τωρα θυμηθηκα…

στα live παντως, η λεξη χαμος ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που γινονταν…:smiley:

Πάμε μωρή ομάδα!

Τhe City is Guilty
The Crime Is Life
The Sentence Is Death
Darkness Desceeeeeeends

και τα μυαλά πολτός!

Σημερα σειρα εχει αυτο. Κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :!:

το Dark Descends δερνει κολους…
ολο το cd ειναι καταπληκτικο…θεικα thrash φωνητικα!
Αληθεια τι απογινε ο πρωτος τραγουδιστής τους??

Falling from the heavens
Angels lie decayed
Burning, city of Sodom
One by one, sinners pay!!!

σημερα το αγορασα χωρις να το εχω ακουσει καθολου και βασικα αισθανομουν καπως, γιατι δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση τις επανεκδοσεις και αυτα, αλλα ημουν πολυ περιεργος και μπορω να πω οτι
μου αρεσε παρα πολυ…ο rob dukes τα παει πολυ καλα και η παραγωγη δεν ειναι τοσο βαρια ωστε να χασει το την ταυτοτητα του original (παρολο που δεν θα με πειραζε,μιας που ειμαι φαν της νεας περιοδου των Exodus :p).Βασικα αν ειστε αμετανοητοι 80’s thrashers μην το ακουμπησετε καθολου :lol:, αλλιως αξιζει μια ακροαση

Κοιτα το thrash ηταν μονο 80’s. :stuck_out_tongue:
Δεν ειμαι αμετανοητος θρασας αλλα δεν μπορω να ακουσω επαναηχογραφηση ενος απο τα καλυτερα
θρας αλμπουμ ολων των εποχων.Δεν γινεται ρε αδερφε. :wink:

εγώ πήγα στο rock city σήμερα και να πω την αλήθεια μπήκα στον πειρασμό να το αγοράσω. Μετά όμως είδα την remastered έκδοση του fabulous disaster που ήταν ακριβώς δίπλα και είχε και κάτι μπονους live κλπ κλπ και εντάξει…είπα ποιό bonded by blood?? Άσε που το Another Lesson In Violence - live, στην ουσία πρόκειται για μια remastered εκδοχή του bonded by blood, καθώς παρότι live έχει υποστεί τόση πολύ επεξεργασία που είναι λες και το ακούς από το studio με μπομπάτη παραγωγή, οπότε λέω αστο καλύτερα μωρε.

Νταξει Εμενα Μια Χαρα Μου Φανηκε!Εγω Δεν Εχω Τετοια Κολληματα Παραγωγης Προφανως Επειδη Λατρευω Τις Συχρονες Παραγωγες!:stuck_out_tongue:
Και Τα Φωνητικα Του Dukes Μαρεσουν Πολυ Μπορω Να Πω!

Ρε μόνο σε εμένα το Chaos Aggressor των Hexen θυμίζει το ομώνυμο κομμάτι του Heartwork (τί σημαίνει ποιών?)? Τι θυμίζει δλδ… ίδιο μου φαίνεται :-k