Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

χεχ, βλέποντας πως πριν πάνε στην the end (!) ήταν στην matador (!!) εμένα μου λέει πως τελικά όντως έχει ξαναγίνει trendy το heavy metal… και δεν το πίστευα κιόλας :roll:

βαράνε καλά πάντως, ωστόσο υπάρχουν οι metal inquisitor εκεί έξω. btw, νομίζω ηχητικά ταιριάζουν περισσότερο στις heavy metal κυκλοφορίες, sabbath & nwobhm είναι το ντεμπούτο. anyway, στέκεται κι εδώ ως πρωτο-speed/thrash.

όπως σας είχα αναφέρει παλιότερα:

WHIPLASH are in the final stages of recording their long anticipated CD, The tentatively due in early 2009 followed by a summer tour.

More news to come in the following weeks

η ανακοίνωση είναι στο ολοκαίνουριο myspace της μπάντας.

http://www.myspace.com/whiplashusa

Super νεο… 8)

Live εδω και τωρα ρεεε… Stage Dive, Burning Of Atlanta και μετα το χαος. :metal:

έτσι ωρέ ανγκμαρ. φαντάζομαι να τραγουδάω

Breeeeeeathe the metal in the air
feeeeeeeeeel power everywhere
Taaaaaaaaaste, here’s a double dose
to taaaaaake a fix of power thrashing death

πω πω…κόλαφος εξάντληση και σήψη.

Ω!ωραια νεα for sure!
Εχω καιρο να ακουσω λιγο καλο Old skool thrash!

απο ποτε εχουν να βγαλουν οι whiplash album?

παντως προσκυνω ticket to mayhem :bow:

Το τελευταίο άλμπουμ των Whiplash ήταν το Thrashback του 1998, ένας πολύ καλός comeback δίσκος (μετά τα επιεικώς μέτρια Sit Stand Kneel Pray και Cult Of One)!! Στο thrashback, είχαν επανασυνδεθεί βασικά με το οριτζιναλ line up ( τρεις Tony - δες ), αλλά δυστυχώς όχι για πολύ καθώς διαλύθηκαν μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ. Το 2004 o μπασίστας Τονυ πεθαίνει. Το νεο line up της μπάντας είναι

Tony Portaro (φυσικά)
Joe Cangelosi ( το χταπόδι που παίζει νραμς στα Ticket to mayhem, Insult To Injury αλλά και στο Cause For Conflict των Kreator ( που σε αυτό φάνηκε πόσο παίχτης είναι ), επίσης έχει και ένα jazz project, τους Lucertola )
και ένας τύπος στο μπάσο όπου δεν ξέρω κάτι για αυτον.

Έχει κυκλοφορήσει το νέο (11ο) άλμπουμ των Holy Moses. Λέγεται Agony Of Death. Απλως το αναφέρω, καθώς το έχω ακούσει μόνο μία φορά. Θα επιστρέψω.

Το ειδα καπου και υπεθεσα οτι θα ειναι καμια συλλογη.

από τις πρώτες ακροάσεις δεν δείχνει να είναι κάτι το ιδιαίτερο, πέραν κάποιων κομματιών που ξεχωρίζουν. Κάτι που δυστυχώς είναι χαρακτηριστικό των τελευταίων τους δουλειών… κρίμα. να μου πεις… η sabina μόνη της είναι από τοτε που επανενώθηκαν. Και είχα ελπίδες για κάτι καλύτερο, λόγω του δεύτερου από τα αριστερά κυρίου:

που είναι το ΘΡΑΣ προσωποποιημένο (Atomic Steif). Anyway, θα δούμε είπαμε πρώτες ακροάσεις είναι αυτές.

Παντως ειναι αστεια φιγουρα αυτος ο τυπας. :smiley:
Πρεπει να το παραδεχτεις! :stuck_out_tongue:

ε λίγα για τον ΑΤΟΜΙΚ! χαχα! όντως είναι κάπως αυτή η φώτο του με αυτή την μπαντάνα (η οποία όμως είναι σήμα κατατεθέν του ΑΤΟΜΙΚ)!

(βασικά ο Atomic είχε παίξει στο κλασσικό άλμπουμ Terminal Terror των Holy moses, στο get what you desεrve των Σοδομ, πιο παλιά ήταν στους Living Death και στους cult θρασερς Violent Force, μετά έφτιαξε μια μπάντα ονόματι Stahltrager κλπ κλπ, ώσπου ξαναεμφανίστηκε στο νέο άλμπουμ των Holy Moses… Σχεδόν είχε περάσει από κάθε γερμανική thrash μπάντα!)

Hexen - State of Insurgency

Super εκπληξη ο συγκεκριμενος δισκος για μενα!Οι Hexen Θρασαρουν καργα εχοντας 2 κυριους στις κιθαρες οι οποιοι παιζουν καποια απιστευτα μελωδικα θεματα που σου κολλανε στο μυαλο με την μια!Υπαρχουν,ταχυτητες,ριφφ ξυραφια,ολα εκει σε σωστες δοσεις σε εναν πολυ καλο δισκο!Το εξωφυλλο γαμαει…Και πως να μην γαμαει αφου ειναι του Edward Repka!

Ωπ, τι εχουμε εδω. Πραγματι γαμαει το εξωφυλλο και πολυ σωστα παρατηρησες οτι ο Repka ευθυνεται γι’αυτο. :thumbup:

Προσφερεται κανεις για moshing κατ’οικον υπο τους ηχους αυτου του αλμπουμ-οδοστρωτηρας??? :band:
Τα σπανε τα παλικαρια.

Kλασσικούρα το εξώφυλλο! Θα τσεκάρω και εγώ!

καπου διαβασα για κατι καλους αγγλους thrash-αδες

αυτοι ειναι??

Ο τυπος μου θυμιζει λιγο αυτον

Νομιζω οτι αυτοι ειναι Αμερικανοι. Και στα ζωντανα το εχουν. Τσεκαρετε στον σωληνα.

Τρελό thrash album, ανατρίχιασα από τις κιθαριές, ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΛΕΜΕ!!