Μαλλον για τους EVILE λες…
οι EVILE ενα CD εβγαλαν, καινουργια μπαντα…πολυ καλη δουλεια
Πιστευω οτι εχουν επιρροες απο Slayer!
Μπραβο στα παληκαρια αντε να τους δουμε και σε κανενα φεστιβαλ…
p.s[στο εξωτερικο]
εδω…δεν
η δουλεια του Duke μ’άφηνει αδιαφορο γιατι απλα…δεν ειναι exodus αυτο που παιζουν τωρα… αλλα η επανεκτελεση του bonded by blood ειναι ενδιαφερουσα.
οχι δεν λεω για τους evile
και νομιζω οτι η κυρια επιρροη τους ειναι οι metallica
:)
Ok sorry τοτε. (Μ’αρεσει που ενοιωθα και σιγουρος οτι το βρηκα!! Χα χα χα! )
Και ναι και εγω πιστευω οτι εχουν βασικη επιρροη Metallica αντε και Exodus.
bump!
Οι Venom μπροστα τους ειναι τεχνιτες. Σοβαρα. Μιλαμε για αθλια παραγωγη και Sodomίλα να βρωμαει απο χιλιομετρα. Το θεμα ομως ειναι πως καπως ετσι θα παιζαν οι Sodom/Venom επί εποχης πρωτου demo και φυσικα, ειναι τοσο τρου και ΘΡΑΣ που δε μπορεις παρα να νοιωσεις αυτο το αναμεικτο συναισθημα του τυπου “ειναι φυσιολογικο που γουσταρω αυτο το πραγμα; δε το λες καν μουσικη”. Τους Exciter πρεπει να τους εχουν σε εικονισμα, ε. Θεουληδες λεμε, οσοι ειστε καμμενοι με speedοΘΡΑΣ καταστασεις, αξιζει να τσεκαρετε. α, κι ειναι Καναδοι. Τα credits πανε στον Somnambulist, και να ξερετε παιδια, αυτη η μουσικη ειναι μονο για άντρες. Οι υπολοιποι πηγαιντε σπιτια σας.
Καλυτερα κομματια, ανετα τα Bastards of Mayhem και Eternal Destructor.
Nαι γαμω!!! Αλλα για ποιούς λές;
ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ… ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ
αγαπουλες μου βγαινει καινουργιο απο τους αγαπουληδες bastardator
IDENTIFY THE DEAD γαμω
τσεκαρετε myspace λεμε http://www.myspace.com/bastardator
ακουστε το entrenched ρε σαν να ακουω agent orange
παντως…φλωρεψαν
επισης η εισαγωγη του bastards of mayhem δεν υπαρχει!!!
λοιπόν ήθελα να προτείνω το νέο τανκαρντ που σπέρνει. και ταυτόχρονα ακουω τους bastardator., δεν τους ήξερα. αυτό είναι τέχνη ρε, παίζουν χειρότερα και από τους kreator του endless pain.μαζί με την επικρατούσα sodomila, το γλυκό δένει όμορφα και ανοίγει την όρεξη να βλέπεις ταυτόχρονα σπλάττερ / b movies των 80’s. μου χαλάσατε την πόρωση με το νέο τάνκαρντ (που σπέρνει) τώρα. αστα διαλα.
οποιος δεν το χει ακουσει να τακουσει παραυτα:!:
τακουω παλι αυτη τη στιγμη που γραφω και νταξει παει να σπασει ο σβερκος μου:!:
η μια ριφαρα διαδεχεται την επομενη, θρασοκατανυξη
εχει ξαναποσταριστει??
εδιτ
ακουστε την τελευταια ριφαρα του gravelord!!! ωπωπωπω θα μπορουσε να ηταν στο killem all ανετα
Χεχε!Οι Toxic Holocaust ειναι γνωστοι 80’s freaks thrashers.
Δεν θυμαμαι να εχω ακουσει το συγκεκριμενο αλλα εχω ακουσει αλλα τα οποια ειναι
εξισου καλα.
ΘΕΟΣ! :lol2:
ρε οι toxic holocaust δεν είναι αυτοί? που πριν 5 - 6 χρόνια βγάλανε το πρώτο τους album Evil Never Dies. Η’ κάνω λάθος? Υπάρχουν κ άλλοι των 80’ς?
ναι αυτοι ειναι
Aυτο που λέει ο Κοζμάς είναι ότι είναι 80’s freaks, όχι μπάντα των 80’s
Aν και δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου θρεντ, επειδή αναφέρατε τους BASTARDATOR:
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=123087153&blogID=458521625
Αναφέρει και άλλες μπάντες που ίσως σας ενδιαφέρουν.
Thanks my lawyer
Αναμεσα στις μπαντες που αναφερονται ειναι και οι OLD που ειναι στην εταιρεια του Fenriz.
Εχουν ενα ΕΡ και ενα αλμπουμ.Οτι πρεπει για τους Celtic Frost fans.
Εμπειρο μπλακ-ο-θρασ 8)
Αν δεν κανω λαθος, “οι” Toxic Holocaust ειναι one man band!
:!:
Τοτε ειναι FALSE!! [-X
Indeed.