για να μην ξεχνιόμαστε, όπως σας είχα αναφέρει:
άντε να δούμε.
για να μην ξεχνιόμαστε, όπως σας είχα αναφέρει:
άντε να δούμε.
ποτε?? ΠΟΤΕ???
Ρε αυτό είναι 8 στα 8 !!! πως και δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα ? και ΜΗΝ πει κανείς τίποτα για ξεπούλημα και “μαλάκωμα” του ήχου!
Το άλμπουμ είναι το μοναδικό που δεν έχω ακούσει. Aν και το κλασσικό είναι το μανιασμένο τους ντεμπουτο, το δεύτερο είναι λίγο πιο δεμένο και το προτιμώ. Από την άλλη το τελευταίο τους άλμπουμ (το επόμενο από αυτό που προτείνεις) είναι κάπως διαφορετικό, αρκετά πιο heavy και “στακάτο”, αλλα τα φωνητικά είναι άθλια!!! Μιας και πρότεινες το συγκεκριμένο και λες ότι είναι κουλ, θα το τσεκάρω κάποια στιμγή.
Εγώ έχω ακούσει το Forward To Termination και αυτό που προτείνω και αν και αγόρασα πρώτα το FTT και μετά το SOM το τελευταίο μου έκανε πολύ μεγαλύτερη εντύπωση! το “In Defiance” είναι απλά υπερθεικό και αυτόματα σου διαλύεται το κεφάλι από το μηχανικό headbanging που δημιουργείται!! Βασικά αν και δεν έχω βρει αδύνατη στιγμή στο άλμπουμ αυτό, το τραγούδι αυτό είναι το προσωπικό μου κόλλημα!! Αν δεν το βρεις πες μου να το ανεβάσω σε κάνα site με τόρρεντς και να σου στείλω πμ!
Edit : Κάτι που ήθελα να κάνω edit στο προηγουμένο μήνυμα μου , αλλά το ξέχασα…SPV ετοιμάζει να επανακυκλοφορήσει τα πρώτα cd’s των Sodom και Destruction remastered με bonus tracks! Αυτό είναι κάτι που περίμενα πολύ καιρό και ένας λόγος που τα χα “κατεβασμένα”! Αλλά ελπίζω να μην κάνουν το remaster που έκαναν και στο “Lights…Camera…Revolution/Still Cyco After All These Years” γιατί ΔΕΝ εγινε remaster (απλά κόψανε μερικά δευτερόλεπτα από το τέλος των τραγουδιών όταν είχε την “ησυχία”)! Και ούτε στίχους είχανε … απλά κάτι άχρηστα liner notes…Αυτό ισχύει σίγουρα μιας και έχω και τις 2 εκδόσεις του “Lights…”, δηλαδή και την παλιά της Epic με τους στίχους και το digipak του 2008 της SPV. τι να πω …ντροπή τους!
Παιδια δεν μπορεσα να διαβασω και τις 73 σελιδες με τα ποστ και δεν ξερω αν το εχετε πει ηδη οποτε…το λεω!
Για τεχνικο thrash θα προτεινα απο Dark Angel το Times does not heal και το Leave scars.Το Darkness descends ειναι πιο to your face φαση,πιο slayer.αυτα…
Dear fans, friends and media partners!
Surely you have already heard about the Chris Witchhunter Tribute Concert, which will take place on April 11th, 2009 at the Turbinenhalle Oberhausen.
Now that we invited lots of Chris Witchhunter’s and Sodom’s friends to this event, we’re sorry to inform you that Destruction won’t take part. Destruction - respectively Schmier - weren’t satisfied with the flyer and poster design. Regrettably this discontent had also been discussed on the Destruction message board and thereby word spread to other forums too. Via e-mail Schmier let us know that he doesn’t want to be “a support act” with Destruction and that we “are supposed to look for someone else!” instead. We regret their decision.
There will be a replacement for Destruction, which we’re going to introduce next Monday, January 19th, 2009! As this festival’s initiator, Sodom furthermore want to point out the basic idea behind this event again: We’d like to arrange a worthy farewell for Chris Witchhunter and still we also want to raise money for his mother. The event shall be a peaceful and untroubled party for every Thrash Metal fan.
There’s another topic that has been discussed on various forums too: “Why don’t Kreator take place, do they think they are too good for this?”
If you have a look at Kreator’s tour schedule you’ll see that the band is on tour at this time. This is the reason why they can’t take place! Well, this is a pity, but their tour had been planned a long time before the Chris Witchhunter Tribute Show.
Thank you all!
Γραφικοτητες.
ε καλά και αυτός ο Schmier τόσο μεγάλο πρόβλημα έχει να μπει από κάτω όταν πρόκειται για τον ντράμμερ των Σόντομ? Ε οι Kreator είναι σε περιοδεία έτσι και αλλιώς οπότε δικαιολογούνται. Τέσπα, να και το flyer:
ρε αυτό που με πορώνει περισσότερο είναι το ονοματακι των Darkness που φιγουράρει!!! Πρόκειται για μια κορυφαία - αλλά ξεχασμένη μπάντα τίμιου γερμανικού θρας. έχουν διαλυθεί εδώ και χρόνια βέβαια, αλλά ήξερα ότι υπάρχουν με άλλο όνομα και κάνουν live. Αμα γίνει καμμια επανένωση θα είναι πολύ κουλ. ΕΠίσης και οι Blackfire είναι εγγυηση καθώς είναι το γκρουπ του Φρανκ ( συνθέτης (και κιθαρίστας) του μεγαλύτερου ποσοστού των κομματιών στα δύο καλύτερα άλμπουμς των Σόδομιστών)… το οποίο είχα αναφέρει κάποια στιγμή! Αντε να βλέπουμε καμια κινητοποίηση!
νταξει ντροπη στον schmier…αυτα
εχει και paradox παντως :thumbup:
Εμ πεστα.
Χωρια που ολες αυτες οι 80’ς μπαντες οταν ξεκινησαν ηταν σε μια φαση φορ μεταλ δατ ιζ τρου, σαππορτ δη underground κι αλλες τετοιες ΜΟΥΦΕΣ. Μας γινανε βαρια πεπονια τρομαρα τους - επειδη κακα τα ψεματα, οι Destruction δεν ειναι οι μονοι. Και εννοειται πως πλεον προτιμω να σκασω τα λεφτα μου στους Bastardator παρα στους Destruction και στους οποιους καραγκιοζηδες τυπου Destruction. Υπ οψη, αυτα τα λεω εχοντας γνωση πως ειμαι θυμα και θα παω να ξαναγορασω cd τους. Σταδιαλα.
Τραγικος ο Σμιερ…
Κατα τα αλλα απιστευτο λαηβ θα ειναι !
Γνωμες για τους Nocturnal ? Αυτους εννοω http://www.metal-archives.com/band.php?id=7684
Ακουω το Arrival Of The Carnivore και
το λινκ δεν λειτουργεί. Το πάτησα και βγήκε ο error lander, κόλλησε ο firefox κλπ. χαχα!
Τους βρήκα όμως στο myspace αν δεν κάνω λάθος:
www.myspace.com/nocturnalthrash
για αυτούς λέμε.
Ε από το κομμάτι που έχουν ανεβάσει στο myspace, μιλάμε για τεχνίτες της κλάσης των Sodom της πρώτης πρόβας με αρκετή motorhead ίλα. Τα φωνητικά θυμίζουν αρκετά Mille του Endless Pain (φάση Total Death ξέρω γω). Οκ συμπαθητικούληδες.
Λοιπόν, απαντώ με λίγο πιο Kreator στυλ, παραμένοντας όμως σε καθαρά κάφρικες old school καταστάσεις:
Παρότι Αμερικάνοι είναι αρκετά στα γερμανικά πρότυπα, αρκετά χαβαλατζήδες…
Ακούστε το κομμάτι στο myspace: Connection Reset By Satan που είναι αρκετά καλό (ασχετο αλλά μου θυμίζει και λίγο απο τους ντεθάδες Unleashed στα αργά σημεία).
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΤΙΤΛΟ
[SIZE=“4”]
[CENTER]“POWER METAL”[/CENTER][/SIZE]
και λυθείτε ελεύθερα στο γέλιο!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΘΕΟΙ ΘΕΟΙ :lol3::lol3::lol3:
Τσιριδα και στο τελος ‘’ Steel ‘’
POWER METAL ρε μονια !!! 8)
οκ και για να σοβαρευτούμε λίγο επιστρέφοντας στο συνθετικό technical του thread, ας αντιγράψω μία πρόταση που είχα κάνει στο “Δισκάρες”, μιας κ νομίζω ότι πρέπει να βρίσκεται και εδώ:
Ας προτείνω ένα classic.
Cyclone Temple - I Hate Therefore I Am (1991)
[CENTER][/CENTER]
Πρόκειται για το αριστουργηματικό ντεμπούτο της μπάντας όπου (καποια από τα) μέλη της θα συναντήσετε στους 80΄ς speed thrashers Ζnowhite. Η μουσική εδώ αν και παραμένει στον ίδιο χώρο, δεν έχει καμμία σχέση με τις δουλειές των Znowhite. Ο λόγος είναι ότι τόσο η progressive χροια, όσο και η μουσική προσέγγιση γενικώς έχουν σαν αποτέλεσμα ο δίσκος να ακούγεται αρκετά σύγχρονος για την εποχή. Βασική επιρροή τους θα έλεγα ότι είναι οι Μetallica του Αnd Justice For All και οι Metal Church. Τα κομμάτια αν και κινούνται σε γρήγορους ρυθμους, εμπλουτίζονται με αρκετή μελωδία και κάποια ατμοσφαιρικά μονοπάτια (ακούστε για παράδειγμα το Words Are Just Words). Αυτό σε συνδυασμό με τα υπέροχα φωνητικά, τους αρκετά ψαγμένους στίχους και βέβαια το υψηλο συνθετικό επίπεδο κάνουν το δίσκο να αποτελεί μία από τις αγαπημένες στιγμές των early nineties στον ευρύτερο χώρο του prog thrash και όχι μόνο. Βασικά όταν είχα γράψει την συγκεκριμένη κασσέτα είχε μονοπωλήσει για αρκετό καιρό τις μουσικές μου προτιμήσεις.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ωραιοτατος ο Πανος!!! Τεραστιος δισκος!!!
Eγώ ξαναφεύγω από το συνθετικό technical και προτείνω στους λάτρεις των 80’ς να ρίξουν μια αυτιά στο Heavy Metal Raid demo των Φινλανδών Speed Trap.
E oι Nocturnal μαζι με καποιους αλλους ειναι στο ολο κινημα black/thrash των τελευταιων ετων
και ειναι απο τις καλες μπαντες του ειδους αν και το εχουν ξεφτυλλισει στα split και τα 7ιντσα.
Οσον αφορα τους Fdisk βγαζουν αρκετο γελιο.Εχουν ωραιο merchandise ομως
Προς όσους καβλώνουν με παλιούς Slayer και με “επικίνδυνο” thrash γενικότερα, τσεκάρετε τους Νορβηγούς Nekromantheon, οι οποίοι τυγχάνει να έχουν στις τάξεις τους τον drummer των θεών Audiopain.
Κυκλοφορίες:
We’re Rotting (EP, 2007)
Speed n’ Spikes Vol. III (split w/ Abigail, 2008)
Ετοιμάζουν δίσκο μέσα στο 2009.