thrashoblack για αγριο κοπανημα :!::!: το 2007 βγηκε
οσοι γουσταρουνε aura noir,toxic holocaust κτλ να τσεκαρουν 8)
thrashoblack για αγριο κοπανημα :!::!: το 2007 βγηκε
οσοι γουσταρουνε aura noir,toxic holocaust κτλ να τσεκαρουν 8)
Ωραιο εξωφυλλο!
Δισκαρα απο τις λιγες ! Σωστος ο Βαγγος!
Ρε παιδια, προτεινετε μου τα 2-3 καλυτερα αλμπουμς των Overkill γιατι εχω ακουσει μονο μεμονωμενα τραγουδια τους.:-s
για μένα:
Horrorscope
Feel The Fire
οπωδήποτε.
Μετά, αντί να σου προτείνω την πρώτη πλευρά του The Years Of Decay πού έχει μερικά από τα πιο γνωστά κομμάτια τους, θα σου προτείνω το Τhe Killing Kind του 96!
παντως το years of decay ακουσε το οπωσδηποτε
Για μένα άκου τα 5 πρώτα με τη σειρά που βγήκαν, δλδ:
Feel The Fire (Μην σε παραξενέψει η παραγωγή, μαμεί και δέρνει ΑΠΕΙΡΟΥΣ κώλους, απίστευτο πάθος)
Taking Over
Under The Influence
The Years of Decay (ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑΑΑΑΑΑΑ)
Horrorscope
Το metal στα καλύτερα του!! Επικό Speed στα πρώτα, τρελό Speed Thrash στα επόμενα. Χώσε και δώσε!!
:lol3::lol3::lol3:
:bow2:
Thx guys!
κυρ παναγιωτη
νεο face down hero
το ακουσες???
έεεεετσ! το μόνο που έχω ακούσει από το νέο τους είναι το κομμάτι που έχουν ανεβάσει στο myspace. Εχει διαρρεύσει πουθενά??? Θα το λιώσουμε και αυτό δεόντως απ’ ό,τι φαίνεται.
ψαξε ρωσσια μερια
Με ένα google search το βρίσκεις σε κανονικό τόρεντ. Πρόλαβα και το άκουσα μια φορά και μου φάνηκε πολύ καλό, θα ακολουθήσουν κι άλλες ακροάσεις.
Η κυκλοφορία πάντως που αναμένεται να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον στο είδος τον επόμενο καιρό, αν κρίνω από τα 2 κομμάτια που άκουσα στο myspace τους, είναι των γιαπωνέζων Ηayaino Daisuki - “Headbanger’s Karaoke Club Dangerous Fire” από την Ηydra Head. Δύο λόγια διαβάστε στο Sub Terra του Χάμερ του Φλεβάρη, όπου το αποθεώνουν. Δεν ξέρω αν αυτό που άκουσα είναι αντιπροσωπευτικό, αλλά αν είναι έτσι ο δίσκος μιλάμε για μία πολύ αξιόλογη πρόταση στο είδος, χωρίς καμία φοβερή καινοτομία αλλά πολύ καλοπαιγμένη ανελέητη thrash/speed πόρωση.
Eγώ το Face Down Hero είμαι σε φάση που το λιώνω αδιάκοπα και θα εκφέρω γνώμη σε λίγο καιρό! πάντως μου αρέσει αρκετά, απλά θέλω να αποφασίσω αν είναι καλύτερο ή όχι του περσινού τους που, προς το παρόν δεν νομίζω να το ξεπερνάει αλλά περιμένω να κατασταλλάξω
Αυτούς που ανέφερε ο ρεντ ραμ δεν τους ξέρω θα τσεκαριστούν!
τους είχα αναφέρει κάποτε στο death thread, αλλά λόγω technical κολλάνε και εδώ…
τσεκάρετε τους, έχουν μέλη από Necrophagist, Pestilence και guest appearances με μέλη των Watchtower και Cynic. Δεν έχω ακούσει ολόκληρο το άλμπουμ, αλλά μερικά κομμάτια που έχουν ανεβάσει στο myspace και απλά είναι respect!
Οι Obscura πιο πολυ στο Death κολλανε ρε
Ειχα ακουσει 2-3 φορες τα τραγουδια που ειχανε στο myspace τους.
Ωραιοι !
Ώστε βγαίνουν ακόμα τέτοιοι δίσκοι?
Ευχάριστο αν μη τι άλλο…
Για τους αποπανω μου εχουν πει πολυ καλα λογια κι ακομη να τους τσεκαρω. :-k
Κατα τ αλλα, επειτα απο προτροπη σεσημασμενου κυριου:
[CENTER][SIZE=“2”]Assaulter - Salvation Like Destruction [/SIZE]
[/CENTER]
Εδωπερα εχουμε να κανουμε με μια περιπτωση ξερου Θρασομπλακ απο ενα πρωην μελος των Destroyer666. Ο δισκος ειναι καλος, αλλα και λιγο love it or hate it περιπτωση, επειδη α) τα παλικαρια δεν παιζουν κατι καινουργιο και β) αυτο που κανουν, το κανουν μες στην αγαρμποσυνη και το χυμαδιο. Μιλαμε για ΚΑΚΗ παραγωγη, οχι αστεια. Αμα γουσταρετε ομως τετοιες φασεις, ποιος ξερει, μπορει να πετυχετε τον εαυτο σας να ντρεπεται που του αρεσει ενα τετοιο πραγμα. It happened to me, a few hours ago.
Το λοιπόν, άκουσα το άλμπουμ των nocturnal breed που είχε προταθεί. Συμπαθητικό, κλασσικό thrash με black-ιζουσες επιρροές. Το καλό με αυτά τα γκρουπς είναι ότι οποιοδήποτε κομμάτι τους άμα ακούσεις θα γουστάρεις, μετά από λίγη ώρα όμως νομίζω ότι ακούω το ίδιο πράγμα συνέχεια. Τα σολάκια είναι ωραία πάντως, τα φωνητικά μάλλον θέλουν βελτίωση.
Για το Face Down Hero. Νομίζω ότι είναι ένα σκαλάκι πιο κατω από το περσινό τους. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι το βρήκα εξαιρετικό. Έχουν δώσει λίγο παραπάνω έμφαση στην μελωδία νομίζω. Ταυτόχρονα όμως δεν χάνουν το “σκοτεινό” ύφος τους. Το πιο κόλλημα για μένα είναι μάλλον το κομμάτι Benefactors. Για άλλη μια φορά τους βγάζω το καπέλο. Μόνο και μόνο που έχουν καταφέρει να έχουν δικιά τους ταυτότητα και να μην έχουν κολλήματα με στυλ και κατευθύνσεις, είναι κάτι που μετράει. Και από ό,τι φαίνεται ως τώρα ο δίσκος θα μου κάνει αρκετή παρεα.
Αυτόύς που πρότεινε ο Red Rum, Ανγμαρ και ΚρισΠ δεν τους έχω τσεκάρει ακόμα. Δεν προλαβα δλδ.
Από ό,τι έχω καταλάβει αρέσουν σε αρκετούς οι old school καταστάσεις. Οπότε τσεκάρετε τα δύο παρακάτω, για να γουσταρίζετε:
Μantic Ritual - Executioner (2009)
Αμερικάνοι τύποι - ντεμπούτο άλμπουμ, όπου δεν έχουν ακούσει κάνενα άλλο άλμπουμ πέραν των Kill Em All, Taking Over και Bonded By Blood. Βασικά σε σημεία θυμίζει ύποπτα το Kill Em All, οπότε μπορείς να πεις ότι σιγά αντιγραφείς είναι. Αλλα το θέμα είναι “το έχουν” και παίζουν πολύ καλά.
Deceiver - Thrashing Heavy Metal (2009)
Σουηδοί που είχαν διαλύσει και επανενώθηκαν να βγάλουν το τελευταίο τους άλμπουμ για να διαλυθούν ξανα. Οκ ότι πεις. Ο τίτλος παραπέμπει ακριβώς στο στυλ που θα ακούσετε, 80’s thrash με heavy επιρροές. Θα βρείτε από Maiden - ικα riffs και Mercyful Fate μελωδίες μέχρι σημεία που θυμίζουν Holy Moses του Queen of the Siam. Eιδικά τα φωνητικά θυμίζουν αρκετά Sabina. Καλό άλμπουμ, αν και τπτ πρωτότυπο και ιδιαιτερο επισης.
και μια κυκλοφορορία που για μένα ξεχώρισε:
Scornage - Βοrn To Murder The World (2009)
Οποιαδήποτε πληροφορία βρήκα για αυτούς είναι στα γερμανικά που δεν γνωρίζω καν οπότε δεν ξέρω να σας κατατοπίσω γενικα για αυτούς τους Γερμαναραδες. Πάντως το νέο τους άλμπουμ, είναι εξαίρετο. Μου θύμισε μία μείξη Γερμανικού thrash (τριάδα και Assorted Heap οι επιρροές τους θα έλεγα), μαζί με thrash - o - death των εαρλυ nineties. Θυμάστε τους θεούς Demolition Hammer με εκείνο το ιστορικό ντεμπούτο τους? Ε αν αυτοί ήταν Γερμανοί και o τραγουδιστής τους ήταν επηρρεασμένος από τον Mille, θα παίζαν κάπως σαν τους Scornage. Βάλτε και λίγο περισσότερο καφρίλα ίσως, υπάρχουν ακόμα και σημεία με blastbeats κλπ, αλλά το σύνολο παραμένει thrash. Όμορφα πράγματα.
Beers.
Περουβιανοί.
Slayer παλιάς κοπής.
Δισκάρα!
Θρας γαμώ τα δέκα κέρατα του Θηρίου!!!
Ρε! Το χεις ανεφερει δυο-τρια ποστ πιο πισω! Αιντε θα το βαλω κι αυτο στη λιστα. Να δουμε ποτε θα προλαβουμε.
Πληροφοριακα, επαιζαν στο περσινο Hellfest, αλλα βγαινανε πολυ νωρις και δεν επαιζε να τους προλαβουμε βασει time schedule.
Ε κοιτα να δεις (οσον αφορα το δικομ), αμα ψηνεσαι για Θρασομπλακ, καλυτερα να ακουσεις πρωτα απ ολα το Satan’s Cross των Nocturnal Graves. Ειχα κανει και μια αναφορα στο black metal topic. Πωπω, μιλαμε! Πανικος!! :lol: Παρομοια περιπτωση με τουτο δω, μονο που αυτοι δεν την εχουνε δει χαβαλεδες, το χουνε παει πιο προς το black και γενικα εχουνε ΦΟΒΕΡΕΣ κιθαρες!! Ρε δεν περιμενα να μου αρεσουνε τοσο πολυ! Ειλικρινα! Και τωρα βσκ γελαω με τα γουστα μου, επειδη καταντησαν εντελως οτι να 'ναι! :lol: