Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Δεν εχουν τιποτα τα γουστα σου.Απλα αποφασισες να ακουσεις μουσικη της προκοπης.
Thrash-o-black μια ειναι η νεα μπαντα.Μην τα ξαναλεμε.OLD

ρε τι λέμε… έχει κυκλοφορήσει νέο Believer… μόλις το έμαθα από σίγκναλ. πάω να το ακούσω και μετά να το κλειδώσουμε το θρεντ. :stuck_out_tongue:

Αχαχαχαχα, εχω λιωσει με την περιγραφη που κανεις :lol::lol:

Φαντάσου δλδ πόσο πολύ γαμάει.

Βασικά δεν θυμόμουν κ έκανα ένα σερτς, αποτυχημένο μάλλον.

εδω

ηρθε για να μας θυμισει πως παιζωταν το τεχνοθρας!!!

Ωχ, μας πιασανε! :lol: Εμα τι να πω ρε αδερφε; Αφου καλα-καλα δε φαινεται να καναν τα υποτυπωδη βλ. παραγωγη. :lol:

Χμμ, μπορεις σε καθε προταση να αναφερεις το ονομα της μπαντας & του δισκου. Καπως ετσι δλδ πετυχα μερικα γαματα πραματουδια που ποσταρε ο Κοσμας προ μηνων.

Υou enslave me :lol:

Anal Vomit εχουν μπει στην λιστα γιατι εχω διαβασει διθυραμβικα σχολια.

Lethal (Swe) - Deliverance EP

10.31 ατοφιου,γαμηστερου,πορωτικου, παρταμεσαστημαπακαιμηνμιλας ΘΡΑΣ μεταλ !

Και επειδη καποιος τα εγραψε καλυτερα απο μενα…

If this doesnΆt leave you salivating for more, this kind of music really isnΆt your thing at all

ωπ ποσταραν και anal vomit! ετσι γιατι πρεπει να δικαιολογηθει και ο τιτλος του θεματος :D:D
εκει να δεις παραγωγη :stuck_out_tongue:

ρε κοσμα οι τυποι πανω δεν εχουν καν myspace?

signal, πες μου πόσο γαμεί το κομμάτι Shut Out The Sun!

Επίσης στο The Brave, διακρίνω επιρροές από Faith No More ή μου φαίνεται???

Ρε θα μας τρελλάνουν. Από τις αρχές των 90’ς είχαν να δώσουν στίγμα και επεστρεψαν να μας κουφάνουν τελείως.

Για τους Believer λέω ε.

παναγιωτη το αλμπουμ γαμαει

καθαρο τεχνοθρας απο αυτα που βγαιναν εκει στα τελη 80ς αρχες 90ς
που ταυροχρονα ακουγεται και συγχρονο και εμπνευσμενο

ολα ειναι τελεια
απο τα γρηγορα σημεια μεχρι τα πειραματικα
η παραγωγη, τα φωνητικα, το παιξιμο

και μου κανε εντυπωση οτι τους υπεγραψε o τραγουδιστης των killswitch engage ο οποιος δηλωνει και οπαδος!!!

πωπω το ριφ στην αρχη του focused lethality τα σπαει!!ξαφνικα περνανε μπροστα απο τα ματια σου ολη η παρεα
atheist,death,cynic,mekong delta,pestilence,anacrusis κλπ κλπ

Προφανως εχουν μονο αυτο : http://algol.ath.cx/~erik/lethal/

Εχει κατω κατω κατι mp3’s παντως.

συμπληρωνω εκ μερους του ντεθστερ που μου εστειλε το λινκ

ακουστε το…μην περιμενετε τιποτα καινουργιο και πρωτοτυπα ριφς…μιλαμε ειναι μουσικη για κοπανημα…τοσο απλα :D:D

^ Θα το ακουσω το απογευματακι.
Ελιωνα το ΕΡ μεχρι χτες οποτε εχει σειρα ο δισκος τους.

Αλλη μια ποιοτικη μπαντα της Blood Harvest : http://bloodharvest.se/

Λοιπον αυτους δεν ηξερα που να τους βάλω…Ειτε εδω μπουν ειτε στο πανκ ενα κ το αυτο ειναι…Απο το ονομα μονο καταλαβαινεις τι γινεται…

Οσοι γουστάρετε τσεκαρετε. Οσοι οχι…Fuck off and Die.

](http://www.imageshack.gr/view.php?file=3o0od2h6lot6hk9wvwe2.jpg)[/IMG]

Αυτοι οι Hexen πραγματικα σπερνουν! Ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει απο τα “συγχρονα” συγκροτηματα, μαζι με τους Municipal Waste :slight_smile:

:thumbup:

Γι αυτους τους Χεξεν ρε γμτ με επρηζε ενα ολοκληρο βραδυ αυτος ο Φωλς_Λωζ. Μαλλον πρεπει να τους ακουσω μ φαινεται.

Edit: αχαχδαχαδρσδγ ρε μλκ, δεν ειχα δει το ποστ σου!! :lol:

:lol:

Μου ειχαν κανει μεγαλη εντυπωση οταν τους πρωταακουσα αν και γενικα ειμαι αρκετα δυσπιστος με καινουργια συγκροτηματα. Στα περισσοτερα που προτεινονται σ’αυτο το τοπικ ριχνω μια αυτια και ο δισκος των Hexen παιζει να ειναι αυτος που μου αρεσε περισσοτερο απο αυτους που προταθηκαν μεσα στο 2008.

Απο χθες παιζει να τον εχω ακουσει 10 φορες τον δισκο :stuck_out_tongue: Αντε, ποτε βγαινει ο επομενος τους? :smiley: