Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Στην Ιαπωνια παιζει πακετο Testament + Exodus + Kreator + Heathen.

Children Of A Lesser God ομως. Κολλαει γαντι. #-o

=P~
=P~
=P~

…ξεχασα να πω και το αλλο, απιστευτο ονειρο για οσους δε το ειχαν παρει πρεφα… Japan’s Thrash Domination, με τους Testament, Voivod και Forbidden. Περσινο, αν δεν απατωμαι…

Μπουρλωτο.

για φανς obscura και necrophagist

απο τη γερμανια και αυτοι

γαμανε

Koλαφος ! 8O

Παιδια ξερει κανεις τους apocrypha?Εψαχνα να κατεβασω να ακουσω και δεν βρηκα πουθενα.:frowning:

http://www.myspace.com/dishammer

Λοιπον παρτε και αυτο μπας κ ξεστραβωθειτε γιατι μάλλον δε καταλαβαινετε. Μετα να μη με λέτε δε σας τα λεγα

Γαμημένα καλοί αυτοί όντως.

Καλα απο σένα το περιμενα οτι θα ένιωθες…Περιμενω και μερικούς αλλους…

Ετσι φαινεται !

εσυ απο πάνω εισαι ενας αλλος που περιμενα ν αντιδράσει…λιγοι ακομα ειναι.

1. Ειναι ωραιες τετοιες μπαντες ! Δεν φταιω εγω !

τους ειχε ξαναποσταρει ο καπεταν κλεγκ αυτους ωρε παλουκαρια

K ελεγα οτι τους ειχα ξανακουσει… Οντως πολυ καλοι!!

Ωραιοι αλλα δεν την παλευω καθολου με τετοια φωνητικα.:frowning:

Φσσσσσσσσσσσσ το άκουσε κανείς το Cosmogenesis?? Όπως είπε και ο panagiotis death μπορεί να είναι αλλά οι λάτρεις του technical death/thrash θα προσκυνήσουν…death, atheist, ολίγον από pestilence και cynic αλλά δουλεμένα με μοναδικό τρόπο όμως , πολύ δύσκολο να καταφέρουν να μην σε κουράζει ένας τέτοιος technical οργασμός αλλά εγώ το έχω στο repeat γιατί πραγματικά μου ξεκουράζει τα αυτιά!!
Unbe-fuckin-lievable:!:

πάρτε και ένα videaki για γεύση:
http://www.youtube.com/watch?v=mesr2siegRg

Eγω το χω ακουσει καμποσες φορες, εμεινα ικανοποιημενος… Οπως τα λες pestilence, death λιγο cynic και ενα πολυ καλο tech-death αλμπουμιδιο!

Πολύ καλό αυτό, όπως τα λένε οι προλαλήσαντες. Συγγενεύουν με Gojira. O μπασίστας φοβερός!

περσινη κυκλοφορια, δεν ειναι καθαρο thrash αλλα δεν ηξερα που να το βαλω και ταιριαζει περισσοτερο εδω
οι τυποι ειναι ινδοι (!) και παιζουν ΜΕΤΑΛ το οποιο εχει μεσα απο ντουμ μεχρι σουηδια, πολυ μελωδια αλλα αξιζει

μην ψαρώσετε από το ουρλιαχτό στην εισαγωγή που μεταλκορίζει

ένα από τα πιο πορωτικό θρας δισκακια των τελευταίων ετων επανακυκλοφορεί :!: