Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Ήρθες στο κατάλληλο μέρος για enlightment!! Αν πείς και ποιό είναι το τελευταίο άλμπουμ thrash που άκουσες και τα έσπαγε…

θα ελεγα για την κυκλοφορια των Gama Bomb…
αλλα δεν με ειχε ισοπεδωσει οπως το τελευταιο απο Municipal
ή Warpath!
προσφατα ακουγα και το Depravation απο anal vomit το οποιο τα εσπασε!
απλα περα απο τις κλασιικες μεγαλες μπαντες που εχουν απομεινει στο Thrash (οι οποιες εχουν να με “καλυψουν” απο το 2001) δεν μαθαινω και πολλους τιτλους για το ειδος!
περα λοιπον απο υπενθυμισεις σαν αυτη του Παναγιωτη για τους Korzus τα νεα τα μαθαινω αργα!

και γι΄αυτο ψαχνω εδω!

μιας που παρατηρειται εντονη κινητικοτητα αυτες τις μερες στα θρασοτοπικ

Bonded by Blood - Feed the Beast

εντονα επηρρεασμενοι απο mahavιshnu orchestra, οι bonded by blood ειναι ενα νεαρο συγκροτημα που μας προσφερει ενα εξαιρετικο jazz fusion album. Το feed the beast ειναι τολμηρο αλλα και δυσκολο με πολλους πειραματισμους σε κλιμακες και ‘εξωγηινους’ ρυθμους και απαιτει αρκετες ακροασεις, αλλα ειναι ικανο να πεισει και τον πιο δυσκολο ακροατη!

for the proof

Φαινεται απ’ τις φατσες και μονο! Μοιαζουν να εχουν εμπεδωσει την jazz κουλτουρα~!

(Ωραιοι).

Released Anger - Faces Of Fate

Ωραια ελληνικα πραματα :smiley: Τσεκαρετε παιδες.

Οι Released Anger εχουν και μερικα πρωην μελη των Crucifier, ειναι 2 διαφορετικες μπαντες ομως. Οι Crucifier εχουν κανει πολλες αλλαγες στο line-up (νομιζω λογω του τραγουδιστη τους, ο οποιος πρεπει να ειναι πολυ κωλοχαρακτηρας).

Για jazz-fusion δεν ξερω, παντως παιζουν γαματο thrash με τρελους ρυθμους :smiley:

Ναι,ναι,Released Anger,τεράστια μπάντα:DΘα τους δουμε live όσοι είμαστε στη 2η μέρα της συναυλίας των Sodom,ένα φθινοπωρινό βράδυ:metal:

Λοιπόν μέσα σ αυτο το κύμα old school thrash που υπάρχει εδω και λιγο καιρό στην πιάτσα υπάρχουν πολλές γαμάτες μπάντες…Ολες αυτες που αναφέρθηκαν απο τ αδερφια παραπάνω ειναι αξιες. Εγω με τη σειρά μου να προσθέσω, αν δεν έχουν ήδη αναφερθεί, τους βραζιλιανους VIOLATOR:

Σε καυλωτικους Τhrash ρυθμούς,

και σε πιο Crossover ρυθμούς με μια ζομπι αισθητικη οι Βρεταννοί με το γαμάτο όνομα SEND MORE PARAMEDICS:

Εχω ακουσει το album των Violator, ενδιαφερον ειναι, αλλα μου φαινεται καπως μονοτονο και επαναλαμβανομενο.

Τα zombies θα τσεκαριστουν.

Ρε λετε να εχουμε αναζωπυρωση του thrash κινηματος? Πλακα θα εχει :smiley:

PS: Καντε ενα κοπο και ακουστε τα 4 κομματια απο τους Faithreat
http://www.myspace.com/faithreat
Μπαντα φιλων απο τον Βολο :slight_smile:

έχει διαρρεύσει νέο Artillery ε…

Ω…νε νε νε…:smiley:

When death comes …

οπως πολυ σωστα το εθεσες “διερρευσε”!

Kαι??? Το κατεβαζουμε??? Η ειναι παλι come B.A.C.K.???

μόλις δυο ακροάσεις του έχω ρίξει. Χωρίς να μου κάνει την τρομερή πρώτη εντύπωση, καλό ακούγεται - πολύ καλύτερο από το BACK τους, αλλά δεν εχω ακόμα κατασταλλαγμένη αποψη.

To να ναι καλυτερο απο το ΒACK ειναι δεδομενο. Θελει προσπαθεια να το κανουν χειροτερο…

Και βέβαια το κατεβάζουμε/αγοράζουμε :stuck_out_tongue: Πρώτη εντύπωση είναι 90’ς metal/speed metal στην ΜΑΠΑ 8O

Και μαζί του κατεβάζουμε/αγοράζουμε και το νέο Asphyx που [SIZE=“4”]ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ[/SIZE] όμως, Martin Van Drunen και τα μυαλά στο γουδί…τέρμα είπαμε…

Α και για επιδόρπιο βέβαια να υπενθυμίσώ αυτό (death είναι αλλά είπαμε αυτό το thread νιώθει καλύτερα απο technical metal γενικά)

και για να μην γράφω διθύραμβους άδικα --> http://www.rocking.gr/review2334.php

πώπω μου τα’σκασαν άγρια αυτά που διάβασα γιά το The Faceless

Ακουσα το Artillery. πρωτη ακροαση δεν μου εκανε καμια εντυπωση. θα το ξανακουσω ομως

Άκουσε κιόλας να στα σκάσουν ακόμα καλύτερα!! Εγώ όταν το πρωτοάκουσα δεν μου έκανε και τρομερή εντύπωση γιατί είχε κολλήσει στο repeat το Cosmogenesis των Obscura και δεν μπορούσα να δεχτώ τίποτα άλλο εκείνη την περίοδο, μετά που ηρέμησα λίγο το ξαναάκουσα και τώρα έχει κολλήσει στο repeat αυτό:lol:

εμένα με μπρίζωσε η αναφορά σε spawn of possession. μπήκα myspace και άκουσα. γαμώ είναι (ειδικά οι κιθάρες είναι τέλειες) αλλά σίγουρα πιο κάτω από s.o.p.
αν το βρω φυσικά θα το τσιμπήσω.

Ρε αλητες πειτε τα στο death-o-topic αυτα!Τα τελευταια ποστ ειναι μονο για Death Metal.
Οι Asphyx ειναι θεοι και γαμιουνται τα ιδιαιτερα γιατι δεν τους ειδα.
To Αrtillery δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα που θα μου παει.